Wilt u ons helpen?

Onze oprechte dank aan iedereen die ons financiële steun biedt of heeft geboden! Sommige lezers hebben éénmalig een donatie gedaan, anderen hebben gezorgd voor een regelmatige – maandelijkse – bijdrage. Hoe groot of hoe klein ook, wij zijn heel blij met uw tastbare blijk van waardering voor ons werk!

uw Dreamteam

 

Lieve mensen,

wij doen ons werk met veel plezier. Met hart en ziel geven we er onze tijd en onze energie aan. Mogen wij van u vragen of u die Liefde ook naar ons wil laten stromen?

In de eerste plaats natuurlijk door onze vertalingen te blijven volgen en ze bekend te maken bij andere Zoekers naar Waarheid. Maar indien het voor u mogelijk is, vragen wij u om uw energetische bijdrage aan ons werk ook tastbaar te maken.

Wij vragen geen vergoeding voor wat wij doen, maar ook wij krijgen rekeningen, bijvoorbeeld voor de website, internet, papier en inkt …

Elke bijdrage is welkom!

Op de website staat een donatieknop via Paypal, maar voor wie daar niet mee werkt geven wij hier een rekeningnummer waarop u uw bijdrage (ook héle kleine zijn welkom!) kunt overmaken/storten.

IBAN NL40INGB0007299714
BIC INGBNL2A
t.n.v. Veerle Bergmans

Uw DreamTeam is u dankbaar!
xxx
Veerle, Annemie, Mieke en Ann

Was this post helpfull?
FacebookTwitterGoogle+Delen

One comment

  1. Mijn grootste Liefde, Erkentelijkheid en dankbaarheid gaan naar MOEDER-VADER BRON, naar al mijn zusters en broeders…
    Ik heb geen woorden voor wat er nu in mij omgaat, deze boodschappen openen mij meer en meer, er gebeuren wonderen bij het lezen, terwijl de tranen stromen, als een bevrijding …EN ZOVEEL RESPECT voor het Licht dat liefde is.

    Ik stuur overvloed aan LIEFDE aan het DREAM TEAM, verbonden in Licht, Liefde, dankbaarheid dat ik samen met zoveel mensen dit in mijn taal kan lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.