Update van Kathryn en Christine!

WHO NEEDS LIGHT
10 september 2015

Update! Wij zijn op retraite, –
de uitzending is uitgesteld en verdere berichten volgen binnenkort!

BTR 2015 07 28 radio 600x600

Een warm hallo aan iedereen!

Vandaag, woensdag 9 september, zullen wij geen uitzending verzorgen, we sturen een mailtje wanneer we de volgende uitzending kunnen doen. Er wordt gewerkt aan telefoon- en internetverbinding om dat mogelijk te maken.

Wij bevinden ons op een rustige plek zonder contact met de wereld, zodat wij ons kunnen richten op dingen die belangrijk zijn in deze cruciale tijden. Met dit in gedachte zullen wij samenwerken met de Hemelse Schare – de komende dagen en voor onbepaalde tijd. Weet alstublieft dat we binnenkort – naargelang we geleid worden – zullen verder gaan met de radio-uitzendingen en de gechannelde berichten in toekomstige edities van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad.

Wij zijn naar een echt verheven plek gegaan en we zullen ons hier richten op gebed, meditatie en communicatie (zowel in berichten als met de Hemelse Schare) voor deze fase in onze gezamenlijke Ascentie. We zijn het beu dat het op gang brengen van al de belangrijke programma’s – die deze wereld moeten gaan verheffen naar de Hogere Dimensies – steeds weer worden vertraagd en we zijn vastbesloten om alles (en méér) te doen wat in ons vermogen ligt om de zaak aan het rollen te brengen.

Heel veel liefs, Kathryn en Christine, Channel Panel
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

One comment

  1. Lieve Kathryn en Christine,

    Kan intens met jullie meevoelen dat jullie het helemaal beu zijn dat jullie schitterende en ongelooflijke
    liefdevolheid en dienstbaarheid zo wordt vertraagd !!!
    Wij allen weten door wie … en op deze wijze wil ik iedereen zeer nadrukkelijk oproepen om intens bezig te zijn met het sturen van Intense Liefdevolle Lichtgolven voor jullie onmisbare inzet en … van de HELE HEMELSE SCHARE voor De Hele Mensheid op Moeder Aarde … We Weten immers dat NIETS weerstand kan bieden aan intens gestuurde Liefdevolle Lichtenergie nietwaar !!! Namasté voor allemaal…….
    In Love, Cecilia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.