SANANDA: Praatje bij het Haardvuur

SANANDA: Een uitnodiging voor ons ‘Praatje bij het Haardvuur’
31 augustus 2014

2014 08 31 gezonde voeding

Sananda:

Ik wil u een kort, geschreven bericht sturen ter aanvulling op ons programma van vanmiddag op BlogTalkRadio om u te laten weten wat ik u vandaag als onderricht zal aanreiken en om u uit te nodigen om te luisteren.

Wij hebben een hele rijke verzameling aan onderricht bijeengebracht de voorbije 3 weken en ik beschouw die als de meest behulpzame ideeën en eenvoudige richtlijnen die ooit gegeven zijn – en het is er allemaal, u kunt er gratis naar luisteren of ze lezen. Onze geliefde medepresentator Meg Davis heeft een helder en begrijpelijk praatje gehouden over voeding.* Dit was rechtstreeks afkomstig – en daar wist zij niks van – van de Hemelse Schare. Het is van het allergrootste belang voor iedereen op de planeet, om te begrijpen hoe belangrijk het voor u is om toezicht te houden op uw eigen voedingsbehoeften, met liefde, intelligentie en kennis.

Ik kan u verzekeren dat u, wanneer u de richtlijnen die wij u hebben gegeven gaat volgen met toewijding en met een rotsvast vertrouwen in het natuurlijke vermogen van uw lichaam om zichzelf te healen, u onmiddellijk zult merken dat u zich beter gaat voelen, beter gaat slapen en veel sneller zult genezen van gelijk welke ziekte. Ik overdrijf niet, maar ik moedig u aan om vast te houden aan de richtlijnen die u gegeven zijn, met diep respect voor de heilige bijdrage van uw lichaam aan uw ervaring hier op Planeet Aarde.

U zou geen Coca Cola in de brandstoftank van uw auto gieten en dan verwachten dat hij probleemloos zal presteren. Met uw lichaam is dat hetzelfde. Het dieet dat de meeste mensen als ‘gezond’ beschouwen, komt niet eens in de buurt van wat uw lichaam nodig heeft. Denk niet dat u niet zorgvuldig hoeft te lezen en te luisteren, omdat u bekend bent met voedingsbehoeften en die ook begrijpt. Doe met ons mee om te discussiëren en te leren, dan zult u verbaasd staan over hoeveel u nog leert, zelfs als u hierover een deskundige bent – of juist dan!

Kom erbij, Geliefden, om de wereld te veranderen, één portie per keer!

Ik hou van u zonder einde, eeuwig in dienst van de mensheid,
ik ben uw Sananda.

Genoteerd door Kathryn E. May, 31 augustus 2014, 10 am, New York
http://www.whoneedslight.org

*meer info kunt u vinden in de Voedingsgids: Eten voor Ascentie onder ‘Boeken’.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.