Ascentieproces

SaLuSa – 11 september 2015

sterngeburten salusa 11 sept

Plotseling, na lange tijd te hebben gewacht op positief nieuws over Ascentie – vindt u nu een aantal bronnen die positieve informatie ontvangen. U krijgt nu regelmatig te horen dat 28 september het hoogtepunt van de maand zal zijn, als de dag waarop een piek wordt verwacht in de foton-energieën – en dan tot een niveau dat nooit eerder bereikt werd. Als u ooit enige twijfel had over de voortgang van het Ascentieproces, dan zijn die nu zeker weggenomen. U zult nu gaan inzien dat er zoveel gebeurd is ‘achter de schermen’, waar u zich eerder niet van bewust was.

Zoals u al zo vaak heeft gehoord, was dit nodig om ons plan zo lang mogelijk geheim te houden. Verschillende beschavingen zijn betrokken geweest bij dit alles, niet in de laatste plaatst de ‘Shelves’ uit 6D, die zich plotseling aan u bekend hebben gemaakt. Zij zijn van het Licht en zullen ervoor zorgen dat u erin zult slagen u een weg te banen naar Ascentie, en zij zullen de Duisteren niet toestaan om zich verder te bemoeien met uw vooruitgang. Wanneer u terugkijkt zult u beseffen dat er sinds 2012 gestaag vooruitgang is geboekt, totdat u plotseling uw plek in de Nieuwe Tijd heeft gevonden en niets nog uw voltooiing kan stoppen.

Zoals velen van u al hebben ontdekt, zijn de Shelves in uw zonnestelsel aangekomen met hun ‘thuisplaneet’, die nu helpt om een aantal van de krachtige energieën wat af te zwakken voordat ze u bereiken. Anders zou u overdonderd kunnen worden door de volle kracht van dergelijke krachtige energieën. Dit zijn allemaal tekenen van de vooruitgang die geboekt wordt op vele fronten – en die binnenkort zal leiden tot Ascentie. Welke zielen er ascenderen is volledig afhankelijk van het niveau van hun trilling, het is dus heel belangrijk dat u uzelf erop toelegt om gericht te blijven op uw doel. Het is vanzelfsprekend dat u zich zorgen maakt om uw dierbaren, maar wees er gerust in dat alle zielen zich precies op die plek zullen bevinden waar zij horen te zijn. De cyclus die niet beëindigd is zal – in tegenstelling tot eerdere cycli – niet eindigen in een ramp maar met succes, wanneer ieder van u die er klaar voor is, verder zal kunnen gaan en niet langer weerhouden wordt.

Sommige zielen zullen vragen hoe ze kunnen weten of ze klaar zijn om te ascenderen, en het feit dat zij inspanningen hebben geleverd om klaar te zijn voor zulk een gebeurtenis geeft al aan dat ze zich er succesvol op hebben voorbereid. Ga verder zoals u tot nu toe heeft gedaan en maak u geen zorgen over de toekomst, aangezien vele van de Gidsen die met u meereizen ervoor zullen zorgen dat u op precies de juiste plek bent als het zover is. Sommige zielen zullen op hun huidige niveau verder gaan in een gelijkaardige dimensie als de huidige, waar zij de uitdaging van 3D verder zullen ervaren. Moeder Aarde ascendeert ook en zal niet langer gebonden zijn aan de lagere trillingen. Een prachtige Aarde zal opstaan uit de as van de oude – en alleen vrede en Liefde zullen daar bestaan.

U zult niet langer te maken hebben met hen die negatieve energieën met zich meedragen of met hun daden die de hogere trillingen van het Licht omlaag halen. Kortweg: zij kunnen niet overleven in de hogere trillingen, die geschikt zijn voor zielen die niet meer de behoefte hebben aan verdere ervaringen op dat niveau.

Waar u ook bent in de wereld, de nieuwe energieën zullen de oude vervangen en
Ascentie zal dezelfde kansen bieden aan alle zielen, ongeacht hun achtergrond. Dit is al zo sinds u aan deze reis begon, eonen geleden. Alle zielen zijn geholpen geweest doorheen hun verschillende levens, zelfs al waren zij zich niet bewust van de aanwezigheid van hun Gidsen. Nu de trillingen verhogen zullen sommige zielen zich van hen bewust gaan worden en uiteindelijk ook in staat zijn om met hen te spreken. Houd in gedachten dat velen van u gedurende de nacht hun slapende lichaam verlaten om hen te ontmoeten. U overlegt dan wat u nodig heeft en ontvangt hulp als u dat wenst. U bent nooit alleen wanneer u strijd levert gedurende uw leven, hoewel het zo kan lijken wanneer alles zich tegen u lijkt te keren. Wij willen u eraan herinneren dat u – voordat u incarneerde – akkoord bent gegaan met de beproevingen van dit leven, waarbij u aanvaard heeft dat u bepaalde lessen moest leren ter bevordering van uw evolutie.

Als u een bewuste herinnering zou hebben aan uw eerdere levens, dan zou u verbaasd staan over hoe snel u vooruitgang heeft geboekt. Inderdaad, er is geen snellere manier beschikbaar dan deze – zelfs niet in de volgende Dimensie. Wees gerust dat ieder van u die nu aanwezig is op Aarde uitverkoren is vanwege uw specifieke behoeften en uw eerdere ervaring. Niettemin is het ook noodzakelijk om zielen van elk niveau te hebben om een volledige maatschappij te krijgen, die elk van hen de ervaringen kan bieden die nodig zijn om te evolueren. Het leven kan lijken op een mengelmoes van ervaringen die verder geen doel hebben, maar wij kunnen u verzekeren dat ze zorgvuldig gepland en uitgevoerd worden door uw Gidsen. Zoals u zult begrijpen is het juist in deze tijd vooral een kwestie van zaken afronden, om ervoor te zorgen dat u helemaal klaar bent om te ascenderen. U heeft ongetwijfeld gemerkt dat er nog zielen zijn die totaal geen interesse hebben in Ascentie, omdat zij hun bewustzijn nog niet voldoende verhoogd hebben om te begrijpen wat dat betekent. Niettemin – zoals wij al zo vaak hebben uitgelegd – maakt het voor het grote plan niet uit, omdat iedereen uiteindelijk zijn lessen in 3D zal voltooien.

U staat nu aan het begin van weer een groots avontuur, maar dit keer zult u het pad kiezen dat u wilt volgen. Na al de ervaringen die u heeft doorgemaakt, kunt u achteruit leunen en genieten van de veranderingen die zich voordoen. Er moet natuurlijk nog werk worden gedaan en er is nog wat geduld nodig terwijl de oude energieën uitbollen. U die dit weet, kunt goed werk verrichten voor diegenen die ontwaken en hulp nodig hebben om te begrijpen wat er gaande is. Zoals u zich kunt voorstellen zal de waarheid voor de meeste mensen als een schok komen, maar de veranderingen moeten worden verwelkomd omdat ze u brengen tot een niveau waar Liefde en Vrede heersen. Alle resten van oude trillingen zullen gaandeweg verdwijnen of worden verwijderd, wanneer de hulp vanuit de Hogere Dimensie u verheft.

Wij geloven dat velen van u de hulp zullen gaan merken van het verhogen in trilling en dat zou een gemoedsrust en een gelukkig gevoel moeten brengen, dat u eindelijk ten volle kunt gaan genieten van het Licht dat voortdurend toeneemt. Het Leven zal betekenisvol en verheffend worden en de oude dagen van chaos en onzekerheid zullen vervagen naar de achtergrond, aangezien ze hun doel gediend hebben en u geholpen hebben om te groeien. De reis terug naar de hogere trillingen is lang en uitputtend geweest, maar elke inspanning die u geleverd heeft is meer dan de moeite waard geweest. Op een bepaald punt zult u in staat zijn om op uw vele levens en de geschiedenis terug te kijken en dan zult u volledig al uw ervaringen begrijpen. Zij zullen u helpen bij uw keuze uit de verdere mogelijkheden die voor u liggen om uw evolutie weer een stap verder te brengen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en altijd blij om u te spreken, zeker in deze belangrijke tijd. Uw begrip van het leven is met sprongen vooruitgegaan en dat zal steeds sneller blijven gaan, nu de grotere Waarheden aan u worden bekendgemaakt. Totdat u werkelijk begrijpt welke opmerkelijke resultaten u heeft geboekt, zult u niet in staat zijn om precies te begrijpen hoe groots u bent en waarom andere beschavingen – die uw vooruitgang gevolgd hebben – naar u opkijken. Ik laat u nu zoals altijd met mijn Liefde en mijn Zegen, en ik vertrouw erop dat u de kracht zult vinden om het doel te zien dat voor u ligt – en nu zo dichtbij is.

Dank u SaLuSa

Mike Quinsey

Engelstalig bericht:
http://www.galacticchannelings.com/english/mike11-09-15.html

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen


FacebookTwitterGoogle+Delen

2 comments

  1. Dank je weer, alléén nog maar goed nieuws, steeds meer.
    Zo fijn om dat te kunnen ervaren, voelen en mee te mogen werken …
    Dank voor je onuitputtelijke inzet! Samen zijn we sterk, dat voelt ook zo !

    liefs lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.