BTR: Genezen en herstellen

BTR: Uitzendingen uitgesteld tot zaterdag 18 juli om 2 pm EDT (20 uur in NL en B)
8 juli 2015
vergeetmeniet Moeder en Vader hebben ons (Kathryn en Christine) opdracht gegeven om een paar weken vrij te nemen, die wij zullen doorbrengen met genezen en herstellen na een lange belegering in de Tempel van Licht, gedurende dewelke wij vrijwel voortdurend onder zware aanvallen hebben gelegen.

Het is een deel van onze opdracht geweest om dit te ervaren en te genezen van de lager dimensionale energieën. Dit is het proces waar wij nu doorheen gaan.

Nu is het tijd voor opruiming, genezing en hernieuwde concentratie op onze spirituele verhoging. Moeder heeft ons verzekerd dat we een enorm archief hebben opgebouwd aan radio-uitzendingen en berichten, en dat al de nodige informatie aanwezig is als een bron van kennis die iedereen kan gebruiken.

Duik er dus in! Ga naar www.whoneedslight.org voor al de geschreven berichten en kijk nog eens naar de BTR-archieven om naar de uitzendingen te luisteren, met name de zondagse healinguitzendingen van Sananda.

De Tempel van Licht behoort nu toe aan de Aarde. Allen bevinden zich binnen zijn Gouden Muren en kunnen op gelijk welk moment (zoals wij dat meerdere keren per dag, elke dag doen) wenden tot de wachtende armen van Moeder en Vader, om te worden getroost en hersteld. De New Yorkse locatie van de Tempel van Licht is gesloten. Het is niet langer ons project. De Lichtarchitecten hebben de muren verschoven, zodat ze nu de hele Aarde omvatten.

Wij staan allemaal op het punt om een nieuwe fase in onze Ascentie te beginnen. Ik heb gehoord dat ik over ongeveer een week zal beginnen aan een nieuwe serie van geschreven berichten en ik zal u per mail op de hoogte houden over de radio-uitzendigen.

Zegen aan u allen. Tot heel gauw!

Liefs,

Kathryn
http://www.whoneedslight.org/cm-english/?month=july-2015&view=calendar

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.