P – T

vraagteken

RV-ZEGENINGEN
RV staat (in het Engels) voor Re-Valuation ofwel Herwaardering van de valuta. De huidige valuta zijn gebaseerd op lucht (het zogenoemde ‘fiat-geld’) en zullen moeten verdwijnen onder het nieuwe en rechtvaardige systeem van NESARA. Er zal een tussentijdse oplossing komen in de vorm van nieuwe valuta die gedragen wordt door echte edelmetalen (goud, zilver, platina en dergelijke) om uiteindelijk te komen tot een wereld waarin geen enkele vorm van geld nog nodig zal zijn. Die Herwaardering is nu volop bezig en de fondsen die daarvoor nodig zijn – evenals de systemen om het te verdelen – zijn al klaar. Het wachten is nu nog op het juiste moment om alles veilig naar buiten te brengen en dat kan pas als ook de laatste controle van de Cabal over de geldstromen verdwenen is.

ST. GERMAIN
Hij is een Geascendeerde Meester en dit is de naam van één van zijn incarnaties. Wanneer een ziel zijn Ascentie bereikt, mag die zelf kiezen welke naam en verschijningsvorm hij bij voorkeur wil aanhouden. Schijnbaar heeft hij mooie herinneringen aan dat leven, dus heeft hij daarvoor gekozen. Hij ascendeerde in Frankrijk, ergens halfweg 1600 (ik meen mei 1648), dus in die periode moeten we hem dan plaatsen. Zo uit het hoofd is de oudste naam die ik ken die van Merlijn – de tovenaar uit de Koning Arthur-verhalen – maar ik weet dat hij ook in het oude Egypte een incarnatie had.

Hierbij moet gezegd zijn, dat gelijk welke ‘vorm’ of naam een Geascendeerde Meester ook kiest, deze vorm altijd kan worden aangepast als dat nodig is voor het uitvoeren van hun opdracht of werk.

Hij is/was één van de Kumara’s – zij zijn de scheppende krachten in het Universum: Moeder en Vader God sturen een verlangen/gedachte tot scheppen uit en de Kumara’s geven daar dan vorm aan. Dit is slechts één van hun taken, de andere ken ik niet maar ik weet wel dat zij enorm betrokken zijn bij de Aarde en de mensheid en dat alles wat wij doen, gedaan wordt voor het Hoogste Goed van Allen.

Hij werkt samen met Kuan Yin aan het hele NESARA-project en alles wat daarbij komt kijken. Meer info daarover staat in de recente NANs.

TWEELING VLAMMEN
De benaming ‘Vlammen’ komt eigenlijk voort uit het beeld dat getoond werd aan ‘zieners’, over hoe een ziel eruit ziet. Ik stel het mij voor (aan de hand van hun beschrijvingen) als een energieveld dat ontstaat vanuit een vonk of een bol, met dus een golvende ‘pluim’ erboven. Een beetje zoals een vlam van een kaars: de blauwe kern en daar bovenuit de wittere vlam. Het gaat dus meer om het beeld, dan om daadwerkelijk ‘vuur of vlammen’. Feitelijk komt het neer op de essentie van energie. De oorspronkelijke zielen waren één geheel toen Moeder en Vader ze schiepen. Daarna splitsten ze zich in twee, ze werden twee delen van één geheel. Ze waren toen enkel nog maar energie, vandaar de naam Tweeling VLAM. Na een tijdje begonnen ze ieder voor zich aan hun eigen ontdekkingsreis. Maar ze bleven in contact en deelden de ervaringen totdat het Aarde-project werd opgezet. Omdat het al snel duidelijk was dat het wel eens een gevaarlijke onderneming kon worden – niemand wist toen HOE gevaarlijk en hoe lang het zou duren – werd besloten dat één helft zou incarneren en dat de andere helft in de Lichtrijken zou blijven bij wijze van steun, anker, gids of hoe je het wilt noemen.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.