Noot van de redactie

PinkButterflyLieve mensen,

in het kader van ‘hoe kunnen we de leesbaarheid van onze vertalingen verbeteren?’ hebben wij een aanpassing gedaan in de vormgeving van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad (voor het gemak zetten we ook vaker NAN op onze website en op Google+.


Kathryn heeft een verdere uitbreiding van het aantal berichten per editie aangekondigd en die is in editie 49 al terug te vinden (de vertaling ervan is nu in behandeling). Op papier telt een editie in zijn geheel al gauw 15 A4-tjes – zonder de prachtige afbeeldingen die bij elke tekst horen …! Dat is heel wat informatie voor onze lezers om ‘door te spitten’ en te ‘verwerken’ en wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen daar de tijd of de mogelijkheid voor heeft.

Daarom zullen wij bij wijze van proef een aantal edities gaan opsplitsen, te beginnen met editie 48. De gebruikelijke bijdragen van Sheldan Nidle, John Smallman en de Uitspraak van de dag hebben een eigen plekje gekregen. U vindt ze onder precies die benamingen op de website terug als u klikt op ‘Berichten’. Uiteraard zullen wij telkens in onze nieuwsbrief een rechtstreekse link plaatsen naar de betreffende tekst.

Ook op Google+ staan de teksten nu heel duidelijk en overzichtelijk.

Let wel: de teksten zijn niet ingekort, ze blijven volledig behouden! Om toch het overzicht te behouden wordt aan het begin van elke tekst duidelijk vermeld in welke editie van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad hij werd gepubliceerd.

Wij horen graag van u of u deze nieuwe indeling ook als een verbetering ervaart.

Zoals al aangekondigd in mijn blog, willen we een aantal dingen veranderen om onze lezers een aangename leesomgeving te bieden. Dit is de eerste stap in dit proces – we hopen dat u ons laat weten wat u van deze – en te zijner tijd ook de volgende stappen – vindt! Uw reactie bij het bericht of een mailtje naar info@spiritueellezen.org is welkom … 😉

Liefs,

uw Dreamteam
Veerle

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.