NAN 5: Waarom bel je je Moeder niet?

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 5

Vaste Columnisten: Moeder Vader God, Sananda, Ashtar,
Gabriel en Arcturische Teamleider
Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Donderdag 23 juli 2015
Aanmelden: GRATIS of door Donatie, klik HIER

* * * * *

Waarom bel je je Moeder niet?
door Moeder God

editie 5 meertje

Zo velen van u zijn verheugd over uw succes bij het contact leggen met uw Tweeling Vlammen, dat wij besloten hebben om onze aanmoediging nog wat door te zetten. We willen u een voorbeeld uit het echte leven geven, over hoe onze mede-uitgevers onze leiding, onze hulp en onze humor hebben ervaren. U kunt ook beslissen om de deuren open te gooien voor een nieuw avontuur in multidimensionale communicatie. U kent waarschijnlijk reeds het gevoel van uw Gidsen en Hoeders dicht bij u te hebben. Laat het ons uitleggen.

Wij zijn die rilling over uw ruggengraat

Daar bent u mee bekend, nietwaar, met het typische eerste contact, waarbij u een rilling over uw ruggengraat voelt; dat u onverwacht een koel briesje voelt terwijl u binnenshuis bent of dat een vage beweging ergens vanuit uw ooghoek uw aandacht trekt. Dat zijn wij, Geliefden! Wij gebruiken deze vertrouwde signalen omdat iedereen ze erkent en omdat ze gemakkelijk zijn om uw aandacht te trekken. Maar hoe houden wij uw aandacht lang genoeg vast zodat we echt met u kunnen spreken? U moet bereid zijn om stil te staan en te luisteren met uw hart en u moet uzelf voornemen om die gevoelens niet af te wijzen of te blijven volhouden dat u onmogelijk een liefdevol Wezen vlak naast u kunt voelen. Want wij zijn er wèl, velen van ons … en wij omringen ieder van u.

U bent zich er waarschijnlijk niet van bewust dat Christine en Kathryn een gelijkaardige opleiding hebben doorgemaakt, voordat ze leerden om gemakkelijk te channelen en te vertrouwen op wat ze hoorden. Zij stellen ons nog steeds vaak in vraag, om zeker te zijn dat ze het juist hebben begrepen. Wij zijn begonnen met daarop te reageren met grapjes, die zij niet kunnen negeren of afdoen als zijnde ‘niet van ons’. Met name Michael is heel grappig wanneer hij Christine plaagt met haar voorbijgaande twijfels. Hij zet een aantal van haar favoriete liedjes op en speelt die elke keer in een andere volgorde. Dan zegt hij ‘kies er nu eens één voor mij! Of: o, o, dit is mijn favoriete refrein’ … en dan zingen ze samen mee met het liedje. Vandaag heeft hij allemaal liedjes met als thema ‘water’ gespeeld, tijdens haar wandeling … om indruk op haar te maken en haar te laten lachen.

Arcturische Talenten in overvloed

U heeft uw Arcturische Teamleiders ontmoet, die nu uw gezondheid opvolgen in voorbereiding op uw verzoek om met hen te werken. Teamleider zal binnenkort nog méér komen vertellen in een artikel in onze katern over ‘Gezondheid en Schoonheid’. U zult ervan versteld staan hoe aandachtig en onderlegd zij zijn en hoezeer ze dienstbaar willen zijn.

Het Arcturische team dat werkt met Kathryn en Christine zijn bijvoorbeeld op dit ogenblik bezig met het opvolgen van hun genezingsproces. Ze schrijven voedingsstoffen en oefeningen voor – tot en met de laatste druppel kruidenthee. Hun boodschappen, sapjes en shakes worden per keer vastgesteld – tot en met de laatste wortel. Ze houden toezicht op homeopathische hulpmiddelen, vitaminen en de kleur van hun lakens en ze wijzen aan waar ze de meest zuivere en schone producten kunnen kopen voor de beste prijs.

Gisteren nog heeft hij Christine aangewezen: ‘kijk eens naar deze komkommers! Ze zijn heel mooi en ze kosten maar 1,99 dollar per halve kilo!’ Tegelijk hebben ze de kwaliteit van het bronwater en van de waterleidingen hier in huis beoordeeld, om te allen tijde te zorgen voor het meest zuivere drinkwater. U verdient niets minder dan dat.

Vriendelijke overreding

Nu zal ik u een verhaal vertellen, waar wij allemaal heel hard om hebben moeten lachen. We hebben vanochtend onze Channels een beetje geplaagd. Ze hebben zich wat zorgen gemaakt over hoe ze het huis moesten schoonmaken en hoe ze de bergen rommel en bezittingen van anderen – en van meerdere verhuizingen – kunnen opruimen. Wij weten dat ze niet sterk genoeg zijn om dagen achter elkaar te verhuizen, in te pakken en die dingen naar een kringloopwinkel te brengen – en hun energiepeil staat niet toe dat ze dagen kunnen besteden aan het uitzoeken en schoonmaken, zelfs als ze daar tijd voor zouden hebben.

Dus hebben wij vanmorgen ons voorstel aan hen verpakt in de vorm van een ‘levering aan huis’. De deurbel klonk al vroeg in de ochtend en een vriendelijke maar verwarde chauffeur kwam vragen om aanwijzingen van ‘die vriendelijke dame’ … voor de tweede keer in een paar weken. Zijn grote vrachtwagen had achterop een soort van container – van het soort dat u voor uw huis kunt zetten bij een verbouwing. Die was dit keer niet voor hen, maar het bericht werd door Christine en Kathryn opgepikt en nog uren daarna hebben ze gegiecheld en genoten van de manier, waarop wij die vrachtwagenchauffeur tot bij hun deur hadden gebracht … midden op het platteland en een heel eind van zijn hoofdkantoor en zijn eigenlijke leveringsadres.

Een paar uren later kwam de telefoonmonteur die het huis kwam onderzoeken op problemen met het internet en de telefoon, en hij bood aan om urenlang te besteden aan het in orde brengen van een probleem dat al jarenlang aanhield en door vele anderen nooit kon worden opgelost. Het is alleen maar correct, dat wanneer onze dochters elk van hun wakkere uren besteden aan het werken met ons, het heel belangrijk is dat ze de gepaste apparatuur hebben om hen daarbij te helpen, en onze berichten nog sneller bij u te krijgen.

U kunt zich niet voorstellen hoe blij wij zijn om zulke behulpzame ‘trucjes’ uit te halen met onze kinderen. Onze Hemelse Schare en de Legioenen van Engelen zijn Meesters in het regelen van ‘toevalligheden’ – ook in uw leven! Hoe meer u grinnikt, des te meer inspireert dat ons om nog dieper in onze trucendoos te duiken, om u plezier te doen en te helpen. Uiteraard zijn niet al onze inspanningen om u te helpen alleen maar grappig. Heel vaak delen wij ook uw verdriet, uw twijfels en uw vreugden – en hoe méér u zich met ons verbindt, des te vaker kunnen wij onze hulp bieden.

Uw geschenken zijn ingepakt en staan klaar!

Misschien verwart het u een beetje, deze evenwichtige peiling van hoezeer wij kunnen ingrijpen in uw leven. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Net zoals Teamleider de hoeveelheid aan vitamine D in uw lichaam kan ‘lezen’, zo kunnen wij het Lichtquotiënt zien dat u op gelijk welk ogenblik uitstraalt. Wij zijn ons bewust van elk vriendelijk gebaar en elke lichthartige ontmoeting. Wij kennen ook uw toenemende toewijding om bij het Ascentieteam te horen en om dienstbaar te zijn aan dit Aarde-project.

Lang geleden zijn wij met u allen overeengekomen dat wij een vooraf vastgestelde schaal zouden gebruiken, die eerlijk en gelijkmatig zou worden toegepast op de hele mensheid, met als doel het bepalen van hoeveel hulp wij kunnen bieden. Het werkt eigenlijk hetzelfde voor iedereen persoonlijk als voor het grote geheel. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij heel benieuwd op die meter kijken, wachtend op elke mogelijkheid om u geschenken en zegeningen te sturen. U kunt er ook van verzekerd zijn dat de schaal heel soepel is en dat er rekening wordt gehouden met de enorme uitdaging van het leven op planeet Aarde.

Zo ziet u, Geliefden, wij volgen u bij elke ademhaling, wij juichen u toe bij elke opwaartse beweging naar ons toe. Diegenen onder u die kinderen hebben – of neefjes en nichtjes – herinneren zich vast wel hoe het voelde om de eerste stapjes van die kleintjes te zien, of hoe het was toen ze leerden fietsen, toen ze afstudeerden van de middelbare school … en voor uzelf: hoe het voelt om te wachten op dat telefoontje voor die nieuwe baan, een nieuwe woning of je eerste kindje. Zo kijken wij ook naar u … en uw familie die van u houdt vanuit de Hogere Dimensies voelt precies hetzelfde. Wij zijn geen verre, oordelende en vage personen. Wij zijn uw bewonderende familie en wij kunnen niet wachten om met u te kunnen spreken op de meest persoonlijke en intieme wijze.

Verlangend uitkijkend naar uw telefoontje,
in het gezelschap van uw familie en vrienden in Hogere Dimensies,
ben ik uw Moeder God.

Gechanneld door Dr. Kathryn E. May, New York, 3 juli 2015
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.