NAN 19: Leven in uw Zuil van Licht

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 19

Vaste Columnisten: Moeder Vader God, Sananda, Ashtar,
Gabriel en Arcturische Teamleider
Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Dinsdag 11 augustus 2015
Aanmelden: GRATIS of door Donatie, klik HIER

* * * * *

Leef op elk moment in uw Zuil van Licht,
door Ashtar, Opperbevelhebber van de Galactische Vloot

editie 18 subatomische deeltjesGegroet, broeders en zusters op Oppervlakte Aarde. Ik ben het, Ashtar.

Ik kom naar u vanaf de brug van de New Jerusalem, vanwaar wij in totale bewondering neerkijken op de mooie Moeder Terra. Nu Moeder en Vader hun liefdevolle energieën sturen, verhogen de frequenties elk moment méér. Sommigen van u voelen misschien dat u een beetje wankel bent, maar zij die gewerkt hebben naar hun Ascentie, gaan hier gemakkelijk en soepel doorheen. Het is natuurlijk een geschenk. Zij die zich nergens van bewust zijn of die misschien denken dat de Leeuwenpoort iets is dat je kunt vinden in de dierentuin, staat een verrassing te wachten. Misschien denken ze dat ze een griepje gaan krijgen of dat ze niet alles meer onder controle hebben – terwijl u zich meer en meer dankbaar zult voelen over het werk dat u de voorbije maanden heeft gedaan, als u ziet hoeveel beter u bent voorbereid om te groeien in de binnenkomende energieën. U bent nu klaar om te gloriëren in de zege van het in staat zijn om de ego-kwesties uit het verleden los te laten en de golf te bevaren met uw collega-Lichtwerkers.

U bent nu allemaal in opleiding om u te helpen het nieuwe te aanvaarden. De huidige energieën draaien allemaal om groei, om het verder gaan dan alles wat u ooit heeft gevoeld of gekend in dit leven. Ik zal u een paar nuttige aanwijzingen geven over hoe u nog hoger kunt komen. Er zijn een paar eenvoudige grondregels om te herinneren:

U moet uw hart en uw geest openstellen voor het onbekende, zelfs als dat raar voelt voor u. U wordt gedragen in de armen van Moeder en Vader God en u bent veilig.

1. In de Nieuwe Aarde zullen er geen negatieve emoties en gedachten zijn die u zich heeft aangewend ter ‘bescherming’ – of zoals Moeder het gisteren zei: uw ‘praktische overwegingen’. Het is niet langer praktisch of nuttig om bezorgd en waakzaam te zijn of te twijfelen.

2. U heeft in uw vertrouwde trukendoos geen ego-strategieën die u nu kunnen helpen. De herinnering aan gevoelens van angst of zorgen, ongerustheid of wantrouwen zullen u alleen maar terugduwen in het moeras van een overwerkt ego – dat deel van uzelf dat bedoeld was om de deur naar uzelf te bewaken, terwijl u op onderzoek ging in de dualiteit en de bijbehorende gevaren.

3. Uw lessen over de manier waarop de duisteren en hun volgelingen werken, hebben u voorbereid op het begrijpen van precies datgene wat u achterlaat. Er is geen verdere studie van rampenscenario’s nodig. U weet voldoende om bewust te zijn, zonder dat u zich eraan overgeeft om deze dingen meer energie te geven dan ze verdienen.

4. Er zijn Grondtroepen aanwezig in elk aspect van het leven – financiën, wetenschap, politiek en wetgevend. Zij blokkeren het ingrijpen van de Cabal en sluiten met elke dag weer steeds meer de deur van het duistere hoofdstuk op Aarde. U hoeft zich geen zorgen te maken over dingen die u toch niet kunt veranderen. Uw opdracht ligt elders – en daar bent u nodig.

Laat ons het nu eens hebben over wat uw opdracht is. U, Geliefden, bent belast met het effenen van de weg naar Ascentie voor hen die na u zullen komen. U bent allen Meesters, en aangezien u onze berichten heeft gelezen en ernaar heeft geluisterd, heeft u zich diepgaand en innig met ons verbonden. Uw innerlijk onderzoek en uw bereidheid om moedig de veranderingen door te voeren die uzelf nodig had, hebben u erop voorbereid om uw plek in te nemen in de eerste rijen van de glorierijke mars naar Vrijheid, Rechtvaardigheid en onbeperkte Vreugde.

Stel u voor dat u allemaal danst en meezingt met ‘When the Saints go marching in’. Dit is de triomfantelijke stemming waarin u zult verkeren, wanneer u zich allemaal tezamen verheft. U bent die ‘Saints’ (Heiligen), mijn lieve vrienden, hoewel u zichzelf niet zo beschouwt. Wat is een Heilige anders, dan iemand die het wonder schept van zijn Geloof te behouden, standvastig te blijven, vervuld te zijn van hoop voor een nieuwe dag – en die rechtop blijft staan ondanks alle voorbije problemen en pijn? Is dit niet uw weg geweest, ongeacht hoe u die heeft afgelegd? U bent nu hier bij ons en u voegt zich bij ons Groepsbewustzijn.

De gevoelens van Eenheid die toenemen in uw hart, zijn uw stralende antwoord op de Honingliefde die neerstroomt over u, van Moeder en Vader en van ons allemaal in de Hemelse Schare. U bent omringd door Engelen en Meesters die u allemaal verheffen, u toejuichen en applaudisseren bij elke stap vooruit. Wij weten wat u heeft moeten doorstaan en ons meevoelen verbindt ons met u als een onbreekbare band van mededogen en Liefde. U staat waarlijk op het hoofdpodium – daar waar alles zich afspeelt, zeg maar.

Te beginnen op 15 augustus zal onze dierbare Patricia Cota-Robles het 29ste Wereldcongres over Verlichting openen in Tucson, Arizona. Wij vragen dat u zich allemaal zou voegen bij de Lichtwerkers die het geluk hebben om bij haar te kunnen zijn, om nieuwe DNA-codes te activeren in uzelf – waarbij u optreedt als plaatsvervanger voor de hele mensheid. U zult uw Lichtenergieën op het wereldpodium brengen, als uw bijdrage aan het afsluiten van een oud hoofdstuk van ego-overheersing over de menselijke ervaring. U staat niet alleen; u bent een onlosmakelijk deel van het Aarde-project om alle zielen te verheffen naar 5D.

Deze week luidt het begin in van de nieuwe menselijke ervaring die geleid zal worden vanuit het hart, niet meer vanuit het ego. Ik zal u een oefening geven om uw Zuil van Licht te plaatsen en stevig op zijn plek te houden, opdat u die zult gaan ervaren als een deel van u – net als uw eigen lichaam. Het is uw voortdurende, omringende energieveld. Van nu af aan zult u nooit meer uw Stralende Zuil van Licht verlaten, wat u ook doet of met wie u ook bent.

Leef op elk moment in uw Zuil van Licht

Laat ons beginnen met ademen. Voel de rustige in- en uitademing die u in leven houdt en voedt. Nu ontsteekt u de prachtige blauwe Diamant in het centrum van uw brein. Voel hoe die helder straalt. Het is uw eigen verbinding met de geest van God. Geniet van het weten dat u aanwezig en aandachtig bent en dat u zich gelijktijdig ook bewust bent van uw multidimensionale ervaring van denken, voelen, intuïtie en gedeeld bewustzijn. Adem het gevoel van vrijheid in dat u geniet, wanneer u uw drukke, kolkende Beta Golf brein-activiteit achterlaat en overgaat naar de bredere staat van Alpha- en Theta Golven. Het is vergelijkbaar met het verschil tussen zwemmen in een woeste, ruwe oceaan en drijven op de zachte golfjes van een warme, verwelkomende zee die u draagt en uw geest verheft.

Ontsteek dan uw schitterende roze Diamant in het centrum van uw hart. Voel het Licht ervan naar buiten stralen en u omgeven met golven van Liefde en Licht. Laat het versterkte gevoel van vreugde dat wordt uitgestraald door uw groter geworden hart, u omringen. Voel uw rechtstreekse verbinding met het grote hart van Moeder en Vader God. Hun Liefde zal uw hele lichaam van kop tot teen overspoelen. Richt u vervolgens op de witte Diamant in uw zonnevlecht – uw verbinding met de Wil van God. Dit is ons feilloze anker dat ons aanstuurt om onze intelligentie en onze passie aan te wenden om te handelen voor het Hoogste Goed, als vertegenwoordigers van Gods goede Wil.

Voel uw Lichtenergieën uitbreiden naar buiten, tot ongeveer op een armlengte of nog verder, waar zij een Zuil van Licht vormen die u omringt en beschermt. U kunt de buitenste rand of de ‘wand’ van uw Zuil voelen – hij is vervuld van uw eigen herkenbare energie. Zolang u uw hoogtrillende Licht behoudt, kan er geen duisternis in doordringen; het zal er gewoon van afketsen en teruggestuurd worden, naar gelijk wie die het heeft uitgezonden.

Reik omlaag in de Aarde om u stevig te verankeren in het Kristal Hart van Moeder Terra en omhoog tot Moeder en Vader, die heel graag hun Honingliefde over u zullen laten neerdalen, u voortdurend overspoelend met Liefde en Licht. U zult nooit zonder Liefde zijn, omdat Moeder en Vader onbegrensd zijn.

Uw stralende Zuil zal tastbaar zijn voor iedereen en zichtbaar voor ieder van ons in de Hogere Dimensies. Wij juichen uw gelijkmatige Licht toe en wij vieren feest wanneer wij zien hoevelen van u hun signaal uitsturen naar de Hemelen.

De laatste stap is om ervoor te zorgen dat uw Zuil blijft pulseren en vanaf nu voortdurend rondom u blijft zweven, zoals wij dat doen in de Hogere Rijken. U bent nu klaar om heel vlot nog hoger te ascenderen; u zult voelen dat u moeiteloos doorheen de Dimensies kunt zweven. Houd, wanneer u wakker bent, een deel van uw aandacht altijd bij het in stand houden van uw Zuil en verstevig hem nog eens voordat u gaat slapen. U zult diep slapen, met dromen van de overwinningsfeesten die wij nu al met u delen.

Waar u ook bent in uw Zuil van Licht, daar vestigt u een heilige, gezegende plaats.

Ik ben uw broeder Ashtar, in afwachting en opgewonden bij de glorieuze resultaten van uw briljantheid en groei. Salut.

Genoteerd door Dr. Kathryn E. May, New York, 11 augustus 2015
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.