NESARA NU!

Lieve mensen,

‘Voer NESARA nu door’

NAN 53: Aankondigingen Nesara 600x600
Deze petitie (in het Engels) vraagt aan alle bevoegde instanties in de USA om NESARA NU bekend te maken en door te voeren. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich hiervoor uitspreken, de druk op al die ‘hoge koppen’ moet worden opgevoerd.

De tekst van de petitie is kort maar krachtig: er staat in vermeld wat NESARA allemaal voor goeds zal brengen en er wordt in gevraagd dat de instanties NU met de bekendmaking en doorvoering ervan komen.

Ik heb inmiddels al getekend en ik vraag u om dat ook te gaan doen.

Als dit overeenkomt met het verlangen van uw hart, ga dan naar de petitie via deze link:

http://petitions.moveon.org/sign/nesara-1.fb50?source=s.fb&r_by=15310469

en vul aan de linkerkant uw naam (voornaam alléén volstaat ook al), uw mailadres en uw land van herkomst in.
Er staan nog vakjes voor adres en dergelijke, maar die kunt u openlaten. Klik daarna op de grote rode knop ‘Sign the petition’.

U ontvangt vrijwel meteen daarna een mail in het Engels. Daarin wordt uw deelname bevestigd, kunt u zien hoeveel handtekeningen er op dat ogenblik zijn en wordt u gevraagd om de petitie zoveel mogelijk bekend te maken.

U kunt de mensen verwijzen naar de petitiewebsite als ze met de Engelse taal overweg kunnen, u kunt ze ook verwijzen naar www.spiritueellezen.org of onze Facebookpagina en Google+ pagina voor deze Nederlandse toelichting.

Dank u wel namens alle Lichtwerkers en de Hemelse Schare.

In Licht, Liefde, Vreugde, Dankbaarheid, Hoop en Vertrouwen,
uw Dreamteam

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.