NAN 9: hernemen BTR-uitzendingen

Zoals gepubliceerd in NAN 9:

Van de hoofdredacteur …

AANKONDIGING: Live Radio Uitzending “Channel Panel”
Herneemt in de 1ste week van augustus

BTR 2015 07 28 radio

Vrienden en familie over de hele Aarde, Wij in de Raad van Licht hebben aan Kathryn, Meg en Christine gevraagd om opnieuw te beginnen met de wekelijkse live radio-uitzendingen. De uitzendingen zullen een nieuw en verbeterd kader bieden aan Moeder en Vader God en de Hemelse Schare. Wij houden van u en kijken er heel erg naar uit om steeds dichter bij u te komen, in communicatie en viering. Tezamen beginnen we aan de volgende fase van ons gedeelde Project, om de Aarde en al haar bewoners te verheffen naar de Nieuwe Gouden Tijd!

DOE MET ONS MEE! Woensdag 5 augustus 2015 om 8 PM EST (donderdag 6 augustus 2015 om 2 uur voor B en NL – V)

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.