NAN 57: Voorrecht

Zoals gepubliceerd in NAN 57:

Voorrecht
door Anonymous

NAN 57: AN - Voorrecht

Afbeelding: gekozen door de auteur

‘Voorrecht’

3 maart 2016 – 16 uur

Definitie van Voorrecht

Het recht of voordeel dat gegeven wordt aan enkelen en niet aan anderen. Een bijzondere kans om iets te doen waar u trots op kunt zijn. Het voordeel dat rijke en machtige mensen hebben boven andere mensen in de maatschappij.


Nu we allemaal wachten op het ogenblik van de formele uitgifte van de 800-nummers (ook al zijn die reeds toegezonden aan de tussenpersonen en de bankmedewerkers), en ons afvragen wanneer de officiële aankondiging zal komen van de door goud gedragen TRN als internationale munt (ook al was de timing hiervan overeengekomen op de G20-top in Shanghai tijdens het weekend) is het verstandig om eens diep in en uit te ademen en te overwegen welk een voorrecht het is, alleen al om te kunnen deelnemen aan de GCR/RV.

Denk hier eens over na …

Als wij slechts één generatie ouder of jonger waren geweest, dan hadden wij nooit de kans gehad om deze ongekende gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid mee te maken. Wat een voorrecht.

Als een aantal gebeurtenissen in ons leven niet precies op die manier waren verlopen – goed en slecht – dan hadden wij de zegening volledig gemist. Wat een voorrecht.

Als de duistere Cabal niet met hand en tand had gevochten om te overleven, hadden wij niet de tijd gehad om méér valuta te vergaren en teleurgesteld te worden in méér vrienden en familie. Wat een voorrecht. (het klinkt raar, maar het ‘voelt’ wel correct qua bedoeling/betekenis … als in ‘het kaf van het koren scheiden’, volgens mij xxx V)

Als het voortdurende uitstel ons niet weerhouden had tot aan het eerste kwartaal van 2016, dan hadden wij heel gretig onze valuta ingewisseld voor minder dan 50% van wat we deze week zullen krijgen. Wat een voorrecht.

Als de oorspronkelijke dinar-goeroes niet in ongenade waren gevallen, waren er geen welwillende informatiebronnen opgedoken om ons eerlijke informatie te geven. Wat een voorrecht.

Als dit gebeuren begonnen was in december 2014 en dan nog eens in juli 2015, hadden we zoveel minder geweten over geschiedenis, geopolitiek, geldsystemen en de cultuur van onze broeders en zusters in de wereld. Wat een voorrecht.

Als wij geen extra tijd hadden gekregen om onderzoek te doen naar trusts, investering- diversificaties, belastingswetten, onderhandelingsstrategieën, contractkoersen en wettelijke bepalingen, dan hadden wij vreselijke beslissingen genomen die onze families nog jarenlang gehinderd zouden hebben. Wat een voorrecht.

Als daar niet die extra maanden waren geweest om onze ziel in het reine te brengen, ons weer af te stemmen op de Scheppende frequentie van God, dan zou al deze Liefde die nu aan de mensheid wordt gegeven door onze vingers zijn geglipt, omdat we gewoonweg niet klaar waren om een dergelijke grote zegening te ontvangen en te behouden. Wat een voorrecht.

Als de overbezorgde aard van de Elders er niet voor had gezorgd dat deze genade heel langzaamaan, stapje voor stapje werd verdeeld totdat het veilig was om haar wereldwijd vrij te geven, dan hadden wij niet de professionele contacten gelegd die wij nu hebben – of de blijvende vriendschappen die wij zullen koesteren als wij verder gaan. Wat een voorrecht.

Als we niet deze verlengde periode hadden meegemaakt van onbeantwoorde gebeden, onvervulde verlangens en intens lijden … hoe hadden we dan ooit deze unieke, éénmalige ervaring ten volle kunnen begrijpen – laat staan ons herinneren – nadat al onze geldbehoeften voldaan waren voor alle komende generaties … met één klik op een toetsenbord. Wat een voorrecht.

En als wij onszelf niet nederig hadden opgesteld, als wij niet het feit hadden geaccepteerd dat wij inderdaad de 144 000 engelen zijn waarvan de Bijbel spreekt (ook bekend als de zachtmoedigen die het Koninkrijk van Jezus ‘de Hemel op Aarde’ erven), hoe hadden wij dan ooit zo krachtig en oprecht kunnen worden als nu, nu we samen sterk staan in ons geloof. Wat een voorrecht.

Wij zijn beschermd en bevoorrecht – méér dan wij mensen kunnen bevatten.

Welk een voorrecht is het, om alleen al te mogen deelnemen aan dit gebeuren!

Dank u Vader.

Aloha Ke Akua (God is Liefde)

*** Onmetelijke dankbaarheid aan: Dinar Chronicles

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.