NAN 56: BlogTalk uitgesteld

Zoals gepubliceerd in NAN 56:

Aankondiging Live BlogTalk:
Uitgesteld tot nader order

NAN 56: CB Gezamenlijke taak 600x600

Hallo familie, ik ben het, uw broeder Michael.
Voel ons dichtbij, want we hebben ons nu allemaal rondom u verzameld. Wij vragen Kathryn, Christine en Meg om de live-uitzending van vandaag uit te stellen; we hebben Kathryn echter nog laat wakker gehouden met het bericht voor u van Sananda en we hebben Christine vroeg wakker gemaakt om het Nieuwsblad op te stellen, dat vol staat met belangrijk nieuws, intel en leiding voor dit belangrijke ogenblik.

Wij zijn zo opgewonden! Wij vragen u om elk onderwerp te benaderen met humor en Liefde en vertrouw ons als wij zeggen dat het NU de tijd is om te beginnen met feestvieren!

Wees gerust en doe met ons mee in spirit en/of morgen, tijdens de webinar met Sheldan Nidel en PAO. Dan zullen we de energie opbouwen tot een nieuw hoogtepunt.

Het Begin!!!

Met Lichtvervulde Liefde,
Uw Aartsengel Michael

http://www.blogtalkradio.com/channelpanel

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.