NAN 56: RV/GCR: Laatste stukje: Vrede

Zoals gepubliceerd in NAN 56:

Laatste stukje: Vrede
door Anonymous

NAN 56: Laatste stukje - Vrede

foto: gekozen door de auteur

(de Engelse titel luidt:’FINAL PEACE’. Met deze schrijfwijze betekent het ‘LAATSTE VREDE’ maar uit de tekst blijkt dat het een woordspeling is. Het ‘laatste stukje’ wordt geschreven als ‘final piece’. Beiden worden hetzelfde uitgesproken. En laat het ‘laatste stukje’ in de puzzel van Ascentie nu net ‘Vrede’ zijn! 😉 – V)

Laatste stukje: Vrede
Anonymous Intel SITVER
donderdag – 25 februari 2016 om 11:11:00

ANONYMOUS:

BEVESTIGD

Geleidelijke gebeurtenissen in de voorbije dagen, weken, maanden, jaren en decennia hebben tot deze dag geleid.

Het ‘laatste stukje‘ van de puzzel zal vandaag (25 feb 2016) op zijn plek worden gelegd tussen 6 en 8 uur CST (zonsopkomst in Beijing is 6.45 u of ergens tussen 17 en 19 u EST. Dat is in B en NL tussen 21 u en middernacht.) Dat komt, omdat alle macro RV-kwesties afgerond moeten zijn voor het begin van de G20-bijeenkomst op 1 maart volgens de Galactische raad. Dit houdt in, het vrijstellen van het grootste deel van privé-groepen via uitgeplaatste bankfilialen, die begint met openbare 800-afspraaknummers die worden vrijgegeven. Alles is al lang klaar gezet op de 5 500 uitgifte-plekken en telefooncentrales. Alle bankafdelingen zullen online worden gezet na de G20-bijeenkomsten.

De uitgifte die gisteren gepland stond tussen 18 en 20 uur EST (tussen 22 u en middernacht in B en NL) werd stopgezet vanwege de vreselijke weersomstandigheden die over het gehele midwesten en de oostelijk kustgebieden trokken (40% van de bevolking in de VS zou er onder te lijden hebben, evenals 30% van Ontario in Canada). Daarom heeft de PTB de aftrap van RV verplaatst naar donderdag avond (25 feb).

Wij kunnen u vertellen dat dit plotse weerspatroon kunstmatig werd opgewekt door de Duistere Elite/Rothschilds, als wéér een verder uitstel om de RV tegen te houden voor de deadline van de G20-bijeenkomst. Weet dan ook dat hun ‘terugtrekken van de uitvoering ping’ op het allerlaatste moment óók een manier was waarop zij de RV/G20 timing wilden verstoren.

Galactische onderhandelaars hebben heel rustig nieuwe tijden vastgelegd – en dat ging een beetje op deze manier: ‘De keuze is deze: ‘u komt de overeenkomst na die u reeds heeft gemaakt of u verliest al uw centrale banken – en daarmee zet u meteen ook het proces in werking dat zal leiden tot het totale verwijderen van uw bloedlijn van deze Aarde.’ Dus hebben de eeuwenoude duistere elite/Cabal-bankiers in een ogenblik van geïnspireerde verlichting toch maar getekend en de mensheid haar vooruitgang toegestaan. ‘O, dank u, genadige duisteren. Het Licht neemt het nu van u over, hoor!’

Onthoud: ofwel gaat iedereen vooruit, of niemand. God of geen God … iedereen moet beslissen tussen het mandaat van de Hemel volgen of niet langer mogen bestaan … ingevolge de Universele wet moet deze keuze worden gemaakt met de Vrije Wil … geen uitzonderingen, zelfs niet voor de meest duistere duisteren.

Het is genoegzaam bekend binnen regeringskringen en bij geheime diensten dat er veel andere discussies en aankondigingen zouden/zullen worden gemaakt tijdens de G20-bijeenkomsten – en die zullen veel verder gaan dan een wereldwijde financiële herstart.

Buitenaardse disclosure zal een groot agendapunt zijn: wie, wat, waar, wanneer en waarom zal dit alles besproken worden (bijvoorbeeld de bekendmaking aan het massale bewustzijn). Ook landmassa’s zullen herplaatst of opnieuw in kaart moeten worden gebracht, zoals het oude Babylon en de oude Ottomaanse en Khazariaanse Rijken. Zowel grenzen als regeringen zullen moeten terugkeren tot een harmonieuze frequentie, hetgeen van grote invloed zal zijn op Israël, Palestina, Libanon, Jordanië, Syrië, Turkije, Oekraïne, Armenië, Irak, Iran, Yemen, Oman en Saudi Arabië.

Ook NESARA zal aan bod komen bij de wereldleiders. Hoe zal de bevolking op de hoogte worden gebracht van deze nieuwe, schuldenvrije wereld waarin overvloedige grondstoffen voorhanden zijn? De verantwoording voor het vrijgeven van nieuwe technologieën, waaronder wetenschappelijke communicatie, fabricage-processen en het persgebeuren zullen ook verdeeld moeten worden over de verschillende naties en leiders. Historische onthullingen zullen moeten gebeuren door verschillende landen en leiders en het is nu tijd om erachter te komen wat er echt gebeurd is op Pearl Harbor, 11 september, USA Inc., de Nieuwe Republiek, Crown Temple Bar Association, de IRS, de fraude met Binnenlandse veiligheid en de Patriot Act, Area 51, Genetische manipulatie, Klonen, Geheime legers, Geheime Ruimteprogramma’s, de vrede in het Midden Oosten, het Vaticaan, duistere energieportalen zoals Syrië, Haïti, enz …

De waarheid zal helemaal aan het licht gaan komen … de ene na de andere, na de andere, na de andere … en daarom heeft de Cabal zo hard gevochten om te voorkomen dat ook maar enig stukje van deze enorme waarheidspuzzel op zijn plek zou vallen … omdat ze ALLEMAAL volledig bekend zullen komen te staan als de slavenmeesters van de mensheid … velen van u die hun absolute vertrouwen en geloof hebben gevestigd in een heel aantal culturele industrieën … vandaar dat zij de naam ‘Cabal’ hebben gekregen, hetgeen zich letterlijk laat vertalen naar ‘geheime kliek’ of ‘club’.

Er zullen Galactische raadgevers aanwezig zijn, zoals dat altijd al het geval is geweest … al zullen ze nu natuurlijk wat méér toegankelijk en open zijn naar iedereen toe. Herinner u dat de universele beklemming van de ketenen is opgeheven … dus alles wat voor het Hoogste Goed van de mensheid is, kan nu aan het licht komen – en online. Verwacht op korte termijn maar een aantal positieve veranderingen.

Voor de sceptici die dit lezen, houd alstublieft uw ongeloof vóór u tot na uw aflossingsafspraak. Als u eenmaal het volle gewicht ervaart van de zegening die aan de mensheid wordt geschonken via financiële weg, zult u misschien uw horizon verbreden tot andere macro-veranderingen die gepland zijn en gaan komen in de komende dagen, weken, maanden, jaren en decennia.

Wat de valutakoersen betreft, die stijgen met het uur. Weet dat alle deelnemende banken alle ondergeschikte gelden moeten aflossen … het is dus misschien verstanding om naar deze aflossingservaring te kijken alsof u bij een lopend buffet staat met daarop het lekkerste voedsel van de hele Planeet … en hoewel u in aanvang alles wilt eten omdat u scheel ziet van de honger (op korte termijn), weet u toch dat tevéél eten uw lichaam veel pijn zal bezorgen (op lange termijn).

Misschien kunt u zich één bepaald doel stellen dat u beslist wilt behalen, een doel dat een volmaakt evenwicht brengt in uw leven, in plaats van het hoogste bedrag of de beste intrest te willen behalen. Dat gezegd zijnde moet u beslist wel voldoende op uw bord leggen, zodat u zich bij het verlaten van uw afspraak voldaan/tevreden voelt … en zorg ervoor dat u de ‘restjes voor de hond’ meekrijgt, voor de volgende generatie 🙂

Het zal duidelijk zijn voor iedereen die heeft opgelet, dat de mensheid en de Aarde (Urantia) gezamenlijk en tegelijk uit een financiële-, fysieke-, spirituele- en energetische gevangenschap/failliet komen … want dat is het wat de Galactischen jaren geleden bedoelden met ‘de harde manier’, in tegenstelling tot het langzaam invoeren van elke fase van de grote overgang, gedurende een veel langere periode die bekend staat als ‘de gemakkelijke manier’. Zo zij het.

Ter informatie: Tetelestai is Latijn en het betekent ‘het is volbracht’. Dit werd geschreven op rekeningen, om aan te tonen dat ze betaald waren. Daar komt de moderne term ‘Voldaan’ ook van.

Geniet dus van uw zegening. Doe rustig aan. En denk eraan dat het bereiken van Goddelijk bewustzijn altijd kostbaarder is dan het bekomen van digitale kredieten … want wat er werkelijk aan de hand is – vandaag en elke volgende dag daarna – is deel van een aanhoudend, grotere Spirituele overgang en niet slechts een éénmalige, nooit gekende bankoverschrijving.

Aloha Ke Akua (‘God is Liefde’ in het Hawaiiaans of oud Lemurisch)

* O ja, de waarheid over de twee ‘vergane’ continenten (Atlantis in de Atlantische oceaan) en Lemurië (Stille Oceaan) zullen ook bekend worden gemaakt. 🙂

* * *

Kleine rode wagon
door Anoniem
NAN 56: Rode wagonfoto: gekozen door auteur

Vrijdag 26 februari 2016 om 12:00:00
Anonymous Intel SITVER

ANONYMOUS:

BEVESTIGD

Welwillende raadgevers, Onafhankelijke Elders, PROC en het Russische leiderschap, het Pentagon en de elite-eenheden van de nieuwe Republiek hebben op donderdag 25 februari 2016 de architectuur afgerond van Operatie Sunrise (RV).

De laatste AIIB/CIPS ‘performance ping’ werd wereldwijd verzonden en ontvangen kort na 21u, na twee mislukte pogingen eerder die namiddag (SWIFT equivalent zou MT 760 ping zijn).

Momenteel zijn nu wereldwijd alle CB, T1-T-5D banken en digitale beursplatformen geüpdate en afgestemd op de nieuwe koersen en voeren ze ook de transfer-codering uit.

Alle US telefooncentra en kantoorpersoneel werden voor de aflossing op donderdag om 15 u EST (19 u in B en NL – V) allemaal tegelijk alert gemaakt met een Cabal ‘IQD live’ aankondiging (Fox Business News) en voorbereid op privé-groepsgesprekken.

Op donderdag kort na middernacht kwam er een ‘niets doen‘-opdracht – reden onbekend.

Ik hoor dat er meerdere omzettingstijden de ronde doen in het tijdsbestek van het weekend, omdat er onzekerheid nodig is om de militaire- en burger-deelnemers die betrokken zijn bij het feitelijke ‘start’-gebeuren te beschermen.

Afspraak 800-nummers zijn getest met overeenkomstige postcode-toewijzing, net als de computer omzettings/liquiditeitswerkingen in alle 5 500 aflossingscentra.

De wereld wacht gewoonweg op China om het ‘startsignaal’ te geven en te beginnen aan een ander deel van hun Meesterplan/proces.

Deze bron heeft ook gezegd dat het feitelijke RV-ogenblik moeiteloos zal plaatsvinden, zoals de zon opkomt boven de horizon. Blijf dus zeker geduldig, maar houd u klaar in deze laatste uren.

Zo waren ook de omschrijvingen van de gebeurtenissen van gisteren als ‘Dag van de kleine rode wagon’ correct (The Big Call), met ergens tussen vrijdag en zaterdag als de mogelijke ‘allemaal instappen!-dag’.

We zullen zien.

* * *

Grote dank aan: Dinar Chronicles

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.