NAN 55: Meegaan op Energiegolven

Zoals gepubliceerd in NAN 55:

Meegaan op de Energiegolven
door Hilarion via Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

NAN 55 - Hilarion Marlene S

21-28 februari 2016

HILARION:

Geliefden,

Nu de energieën nog intenser worden dan voorheen, is het moeilijk om u hoe dan ook lang of kort op één iets te richten. Uw gedachten springen van de hak op de tak, zonder enige logica. Dit is het gevolg van het betreden van onbekend gebied, waar alles mogelijk is en u nergens een vertrouwd houvast kunt vinden. Daarom is het belangrijk dat u zich ervan bewust bent dat u niets hoeft te doen of iets bepaalds hoeft te volbrengen in deze ogenblikken; u hoeft alleen maar mee te gaan op de golf zoals die komt en het te ervaren – er wordt u niets anders gevraagd. Als u kan, stuur dan zegenende gedachten naar alles en iedereen om u heen, ook uw vertrouwde thuis – de Aarde – en heb er vertrouwen in dat u het allemaal zult doorstaan.

Wist u dat u gemaakt bent van verbazingwekkend materiaal – dat u afkomstig bent van de Sterren en veel verschillende Planeten? Wij weten zeker dat u het weet, maar u gelooft nog niet helemaal dat U dat bent! Er is een blokkade die overwonnen moet worden en die ligt in u. Kijk niet naar andere Planeten of buitenaardse wezens om u te redden – als u dat doet geeft u uw eigen vermogen uit handen om te scheppen en uw wereld te transformeren. Er wordt van u gevraagd dat u alle aspecten van het ‘zelf’ zou verenigen; het Lichtwezen en de schaduwkant, het blije en het droevige, het dappere en het angstige, het dwaze en het wijze … om al deze schijnbaar eindeloze uitersten van uzelf te omarmen en bijeen te brengen. Als u dat gaat doen, is het het beste om alle gebieden van uw leven eenvoudiger te maken – dit kan helpen bij het voorkomen van onredelijke verwachtingen in uzelf en in plaats daarvan uw aandacht te richten waar die vereist en nodig is. U bent allemaal veel te hard voor uzelf, wanneer u tracht om alles tegelijk te kunnen!

Velen van u ervaren nu aanhoudende downloads en dit plaatst u in een positie waar geen enkele man of vrouw ooit eerder is geweest, naar volledig nieuw grondgebied dat uw gevoeligheid kan verhogen voor de energieën die – ook aanhoudend – rondwervelen. Dagelijkse reiniging is absoluut noodzakelijk, met name uw chakra-systeem – en begin dan best met uw Aarde Ster chakra, ongeveer 30 centimeter boven uw voeten, elk van uw zeven chakra’s en doe ook meteen de bovenste vijf etherische chakra’s evenals uw voetchakra’s. Heel vaak zijn het juist deze die nood hebben aan reiniging en zuivering, zodat al de meridianen in uw etherisch veld op hun hoogste frequentie kunnen werken. Voer minstens één keer per week de Total Energy Clearing Exercise uit, dit zal u enorm helpen.

Wanneer uw menselijk lichaam zich aanpast aan het nieuwe frequentieniveau, zult u binnen in u een gevoel van intensiteit ervaren, wanneer de nieuwe aspecten van uw ‘zelf’ gaan samenwerken met uw systeem. U zult Hogere Niveaus ervaren van creatieve ideeën en uitingen, die zich zullen uiten in de wereld om u heen op manieren die u verbazen en inspireren met hun schoonheid en diepgang. U beseft, dat u de enige bent die de controle heeft over de toestanden die u meemaakt door datgene wat u bekrachtigt als u zich erop richt. U wordt een deel van de kosmische dans van leven en uiting, en dit maakt u nog sterker om verder te gaan op dit Spirituele pad dat uiteindelijk leidt tot meesterschap over het leven in de fysieke wereld van bestaan en daar voorbij.

Naarmate u gewend raakt aan het ritme van de schepping, beseft u dat alles volmaakt is en dit wordt in uw hart het lied van eeuwig vernieuwende manifestatie van alles wat mooi en goed is in uw wereld. ‘Alles is volmaakt en is dat altijd al geweest’, kan het lied worden dat u voor uzelf zingt. Op die manier trekt u alles naar u toe wat u nodig heeft en waar u klaar voor bent om te ontvangen. Als u innerlijke harmonie bereikt, opent u dat tot een groter begrip van het grotere geheel van bestaan en wat het betekent om verbonden te zijn en samen te werken met al het leven, op ieder ogenblik. Op deze ervaring volgen dan healing, een versterkt gevoel van Liefde en de vrijheid om te manifesteren op een hoger niveau van zijn, hetgeen veel nieuwe deuren opent naar nieuwe mogelijkheden voor u.

Tot volgende week …
Ik BEN Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

* * *

Opmerking: het maken van videos door anderen dan de auteur/channel/schrijver van gelijk welke berichten van deze auteur/channel/schrijver is verboden, tenzij met haar toestemming.

U heeft toestemming om dit geschreven bericht op andere blogs en websites te delen mits de tekst wordt weergegeven in zijn geheel en zonder veranderingen of aanpassingen in welke zin dan ook en met de toevoeging van de auteur/channel/schrijver, het copyright en werkende website links als bronvermelding.

http://www.therainbowscribe.com

http://www.movingintoluminosity.com

Dank u voor het toevoegen van bovenstaande weblinks als u dit bericht plaatst. Dank u en vele zegeningen!

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.