NAN 55: Aankondigingen en Inzichten

Zoals gepubliceerd in NAN 55:

Het binnenhalen van de Nieuwe Gouden Tijd:
Aankondigingen en Inzichten
over de zich ontvouwende Vrijheid en Voorspoed van de Aarde

Artikelen die zijn uitgezocht door AE Michael over de volgende onderwerpen: RV/GCR, NESARA, GESARA, Nieuwe Besturen, De Aankondigingen, Gratis Energie, Nieuwe Healende Technologieën, Disclosure, Grootschalige Landingen, Kristallen Kamers en méér!

NAN 55 Jenga 600x600Afbeelding door Jenga

“Jenga” – Intel SITVER

Woensdag 24 februari 2016 – 12:00:00

Anonymous Intel SITVER (SITuatie VERslag)

— BEVESTIGD —

Onafhankelijk Elder Bestuur stemt in om te beginnen met de RV – of Operatie Sunrise – op maandag 22 februari 2016 om 8 u CST/Zondag 21 februari 2016 om 19 u EST (dat is 23 u in B en NL – V). Welwillende hulp werd gevraagd en ontvangen vanwege de Universele Wet die geldt voor de Vrije wil van de Goddelijke Levenskracht.

Een eerste AIIB ‘authorisatie ping’ werd wereldwijd uitgestuurd en terug ontvangen door alle Centrale Banken op dinsdag 23 februari 2016 om 12 u CST/Maandag 22 februari 2016 om 23 u EST (dat is dinsdag 23 februari 2016 om 3 u – V). Een nauwkeurige metafoor hiervoor zou zijn: ‘de mensheid heeft zijn lang verwachte RV-touchdown gescoord’ (touchdown = doelpunt in American Football – V)

Een tweede AIIB ‘uitvoering ping’ werd vervolgens uitgezonden, maar werd niet teruggestuurd door méér dan 70 Centrale Banken, op woensdag 24 februari 2016 om 8 u/dinsdag 23 februari om 21 u EST (dat is middernacht in B en NL – V). Omdat niet alle Centrale Banken in de wereld hieraan voldeden, werd de hele operatie uitgesteld. ‘Allemaal of niemand’ is het standaard protocol van de GCR/RV-opzet.

Bij het schrijven van dit SITVER is het niet bekend of de kwestie al is opgelost en het proces herstart is. Een juiste metafoor voor deze gebeurtenis zou zijn ‘de mensheid wacht geduldig om nog een extra punt te scoren, nadat er voor hebzuchtige spelvertraging een boete is uitgeschreven aan de Cabal’.

Deze openlijke daad van niet-meewerken na eerder wèl te hebben meegewerkt is enkel maar een kleingeestige ‘vertragingstechniek’ bij het onderhandelen, om te trachten wat extra punten te scoren door de grote rekening af te romen, vlak voor het afsluiten. Niettemin zal elke volgende poging tot vertraging door niet-medewerking van de Duistere Elite/Rothschild-groep nu reden zijn tot een onmiddellijke en planetaire verwijdering en/of een herschikking door de Centrale Zon.

Wees ervan verzekerd dat de onvoorwaardelijke overgave van het wereldwijde monetaire machtsbolwerk dat historisch gezien bekend staat als ‘de beurzen’ niet onderhandelbaar is, omdat toegenomen en nooit eerder gekende welwillende hulp nu daadwerkelijk de voltooiing garandeert van Operatie Sunrise (RV) in deze tijd.

Alle St. Germain Trust, Matrix Fondsen/NESARA geldoverdrachten – zowel in de bestaande SWIFT/Centrale Banken als in de nieuwe CIPS/AIIB uitbannende organen, worden nu allemaal beschouwd als onbelast voor onafhankelijke rekeninghouders; en op dit ogenblik zijn ze klaar voor verdeling over de gehele bevolking (valuta, historische aandelen, PPP, welvaartspakketten, humanitaire steun, handelspapieren, enz.).

Zodoende zal de GCR of Operatie Tetelestai afgerond worden volgens zijn nieuwe tijdschema, voorafgaand aan 28 februari 2016 – met of zonder de medewerking van de duistere elite. Anders gezegd: De Cabal heeft haar allerlaatste ‘Jenga’-beweging uitgevoerd, en hun eens ondoordringbare Geldtoren van Babel stort nu onherroepelijk in tot volledige ruïne.

* * *

(Ter informatie: Misschien beter wachten tot het einde van de zomer voordat u hypotheken of credit card-schulden gaat afbetalen … aangezien NESARA nu wel snel zal komen, vanwege de fiscale boete voor deze laatste weigering en woede-uitbarsting door de Cabal.)

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.