NAN 54: Uw stem wordt gevraagd

Zoals gepubliceerd in NAN 54:

Gemeenschapsleden geven hun stem aan de Raad …
door The Lightworker Brigade

NAN 54 - Lightworker Brigade

foto: onbekend

***

Beste Raad!
Ik stem: NU ERVOOR GAAN!!

Ik zal met mijn hele zelf stralen om te helpen zodat deze verandering vreedzaam, respectvol en liefdevol zal zijn! En altijd in dienst van het Hoogste Goed voor Allen!!!

Geen angst, GOD is in mij!!!! (3x)
Dank u lieve Vader en Moeder, dat u mij nu dit geweldige gebeuren laat meemaken!!!

Liefde, Vreugde en al de Verrassende Zegeningen ooit!!!!
Voor Allen!!!! Marcia (klaar) !!!!

***

Lieve Christine, Kathryn en familie,

ik heb nagedacht over de Raad van Licht ten aanzien van het einde van februari als uiterste datum voor het vrijgeven van de RV/GCR en ik – zoals jij en Kathryn – heb gestemd vóór het vrijgeven tegen het einde van februari, omdat dit het beste zal zijn voor het Hoogste Goed van Allen.
In Vrede, Licht en Liefde! WIJ ZIJN ÉÉN!
Pam

***

Goede morgen familie:

Ik stem zeer beslist: NU – dat heb ik de voorbije 5 jaren altijd al gestemd!

Mark

***

Ja, ik stem NU
Dank u familie
Met Liefde en Vreugde

Jacques

***

Goede morgen familie:

Ja! Wij stemmen ook NU!!
Met Liefde en Dankbaarheid
Thomas en Benedita

***

Ik stuur aan de Raad van Licht mijn liefde, mijn gedachten, mijn stem en mijn verzoek om de implementatie-fase van de RV/GCR te beginnen tegen het einde van februari, omdat dit voor het Grootste en Hoogste Goed is van Allen.
Zo is het.
Ana

***

Ja, wij gaan ook NU stemmen.
Dank u, dank u, dank u.

Liefde, Licht en Vreugde,
Linh en familie

***

Ik stem: Gaan, Gaan … mag ik alstublieft GAAN stemmen

Liefde aan iedereen,
Luis Guerrero

***

met een vreugdevol hart en het diepste verlangen stem ik ook NU GAAN!
Met eindeloze dankbaarheid en Liefde,
Teresa

***

Ik heb gestemd voor JA, NU! Liefs, Barb

***

Ik stem gaan gaan gaan.
Doris

***

Ik stem JA, als steun aan Kathryn, Christine, onze familie en de hele mensheid!
Dank u,
Simran

origineel bericht: klik HIER

* * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.