NAN 52: RV/GCR Geruchten en info

Zoals gepubliceerd in NAN 52:

RV/GCR Geruchten en info

~ (Delen van) artikelen die zijn uitgekozen
door de Hoofdredacteur van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad ~

NAN RV GCR BERICHTEN - klavertje vier 600x600

*Onderstaande teksten zijn (delen van) berichten op sociale media (zoals Twitter of Facebook) tussen en van mensen die zich bezighouden met alle financiële veranderingen die ons te wachten staan. – V*

‘De verandering is niet op komst … zij vindt reeds plaats!’
~ Ray 8 februari 2016 TNT CC

GROOT NIEUWS

KTFA:

(Te beginnen zaterdag 13 februari 2016 – laat in de nacht – en durend tot zondag 14 februari 2016. Dank en liefs aan Dinar Recaps, tezamen met onze innig geliefde Dinarland Intel SUPERHELDEN voor het posten en voor alles wat jullie doen! K&C)

BACKDOC: Familie! Ik heb groot nieuws!!

Dit is zelfs het grootste nieuws dat ik ooit al heb mogen delen!
Ik probeer Thunder te bereiken om het u op de juiste manier te brengen!

Alvast een hint? Oké, ik zal alleen zeggen dat als er iets al van start is gegaan, wat blijft er dan nog over?

Juist! ‘Doorvoeringsdag’, zoals Rusland en Iran het zegden!

Wat heb ik jullie gezegd over China? Hee Hee

Ik spreek jullie snel weer!

* * *

ThunderHawk: Ik ben er Doc … Wow, dit is echt groot nieuws.
Het grootste wat we tot nu toe gezien hebben.
Dit is het, familie.

Denk eraan – daden betekenen iets
Welkom in de nieuwe wereld

* * *

De centrale bank van China zegt dat er geen basis is voor een voortgezette ontwaarding van de Yuan.
De directeur van de centrale bank van China heeft gezegd dat er geen basis is voor de voortgezette ontwaarding van de yuan, omdat de betalingsbalans goed is, de kapitaalstromen zijn normaal en de wisselkoers is vrij stabiel tegenover een aantal valuta, aldus een interview dat zaterdag werd gepubliceerd in Caixin magazine.

Zhou Xiaochuan heeft speculaties van de hand gewezen, als zou China van plan zijn om kapitaalcontroles strenger te maken. Hij heeft gezegd dat er geen reden was tot bezorgdheid over een korte termijndaling in de reserves van buitenlandse markten en voegde eraan toe dat het land over voldoende middelen beschikt voor betalingen en om de stabiliteit te beschermen.
Dit commentaar komt, nu de Chinese financiële markten zich klaar houden om maandag weer open te gaan na een week sluiting vanwege het Nieuwe Maan-jaar. De buitenlandse valuta-reserves zijn in januari geslonken tot de laagste stand sinds 2012, hetgeen aangeeft dat de centrale bank dollars heeft verkocht toen de yuan daalde tot het laagste punt in vijf jaar. De verzwakkende wisselkoers en de dalende aandelenmarkten in China hebben wereldwijd voor beroering gezorgd en eraan bijgedragen dat de beurzen hun laagste punt in twee jaren bereikten.

De bank zal ‘speculatieve krachten niet het beursgevoel laten domineren’, zo sprak Zhou en hij voegde eraan toe dat een flexibele wisselkoers steun zou geven aan de inspanningen om speculatie tegen te gaan door effectief gebruik te maken van ‘onze munitie, met minimale kosten’. Beleidsmakers willen de yuan steunen te midden van een tragere groei en toenemende uitstroming, waardoor de reserves verbruikt zijn.

De neerwaartse spiraal heeft zich doorgezet sinds de waardedaling van de valuta in augustus en in januari met de $99.5 miljard aan verlies van de holdings tot $3.23 triljoen, volgens de centrale bank op 7 februari.
De aandelenkoersen zakten met meer dan een half triljoen dollars in 2015.

China heeft geen stimulans om de valuta te ontwaarden om netto uitvoer te versterken, en er is geen directe link tussen het bruto nationaal product van het land en de wisselkoers, aldus Zhou.
De uitstroom van kapitaal hoeft geen kapitaalvlucht te zijn en strengere controles zouden moeilijk zijn door te voeren omwille van de omvang van de wereldhandel, de verplaatsingen van de mensen en het aantal Chinezen dat in andere landen woont, voegde hij nog toe.

Het land zal de yuan niet koppelen aan een combinatie van valuta, maar zal eerder proberen om méér terug te vallen op een combinatie als ijkpunt en zal trachten om de dagelijkse fluctuatie ten opzichte van de dollar bij te sturen, zei Zhou. De bank zal ook een breder gamma van macro-economische data gaan gebruiken om de wisselkoers te bepalen, zei hij.

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-02-13/china-s-central-bank-says-no-basis-for-continued-yuan-decline
ThunderHawk: Oké, Doc: ga het nieuws maar verspreiden!!!!!

BACKDOC: WOW! Wat een voorrecht om dit te delen!

Hou van jullie! DOC

* * *

Kristi: Backdoc: Ik weet dat je heel erg blij bent en ik heb het artikel gelezen. Maar ik weet niet zeker wat het betekent als ze zeggen dat ‘Het land zal de yuan niet koppelen aan een combinatie van valuta, maar zal eerder proberen om méér terug te vallen op een combinatie als ijkpunt en zal trachten om de dagelijkse fluctuatie ten opzichte van de dollar bij te sturen’, zei Zhou. ‘De bank zal ook een breder gamma van macro-economische data gaan gebruiken om de wisselkoers te bepalen’, zei hij.

Kun je me dit uitleggen?

En dan, als je zegt dat we van start zijn gegaan en wachten op de doorvoering, zal die dan plaatsvinden morgen (in de VS) want dan is het in China dus al maandag.

BACKDOC: Oke, wat ze zeggen is dat ze niet langer gekoppeld/afhankelijk zijn van de dollar, maar dat ze zich meten aan een combinatie van referentievaluta! Beschouw dit voorlopig als een zachte koppeling aan andere valuta!
Maar het belangrijkste punt is, dat ze zich hebben losgekoppeld van de dollar! Joepie!!
Doc – IMO

Mountainman: En dat is een héél groot doelpunt gescoord!
Bedankt jongens … Mountainman

Goed dan … Irak/Iran … nu is het jullie beurt … nietwaar!!!!!

* * *

BACKDOC: Dank aan mijn broeder ThunderHawk voor alles wat hij doet!

BEGIN HET DOOR TE VERTELLEN!

Daden betekenen iets!
Wie spreekt er vanavond? Ik ben blij dat je het vraagt! CHINA!
Weet je nog dat ik 3 dagen geleden al zei dat de valuta van China onder druk staat vanwege zijn koppeling aan de dollar? Wel, die druk is nu voorbij zoals ik eerder al voorspelde! Wow!
Zoals de directeur van de centrale bank zei, hebben zij hun reserves gebruikt om hun valuta te beschermen sinds wanneer, familie? Juist ja! Sinds 7 december! Wow!
Dit is groot nieuws!
Wat is het dan, dat zij u niet hebben verteld? Zij deden iets op de 8ste, precies zoals wij dachten! Ze zijn iets begonnen, nietwaar? Ja, ja, JA!

Verderop in het artikel zeggen ze heel duidelijk dat ze niet langer gekoppeld zijn aan de dollar! Joepie! Wel, daden zeggen iets!

Zoals ze zeggen zijn ze nu gekoppeld aan een combinatie van valuta als referentie ten opzichte van of ALS VERVANGING van de dollar!

Het plan om de dollar los te koppelen van de olie heeft hiermee aan kracht gewonnen!

Nu China dit naar buiten heeft gebracht bij hun Nieuwe Jaar, kunnen we geloven dat de monetaire hervorming van start is gegaan. We wachten nu alleen nog op DOORVOERINGSDAG!

Als Iran het juist heeft, dan kan donderdag de 18de heel bijzonder zijn, maar we gaan ons nu niet bezig houden met haarkloverij!

Vandaag zien we dat Iran en Rusland alles in gang hebben gezet wat zij maar kunnen, met hun wisselkoersen.

Zij hebben het over wachten op Doorvoeringsdag, om contracten te voltooien met henzelf en het Verenigd Koninkrijk vanwege de olie die vandaag verscheept wordt! Mmmm

Daden betekenen iets! En vanavond hebben we woorden om daden uit te voeren volgens een plan dat vorige week woensdag begon. Het 3de!

We zijn er nu dicht genoeg bij om ‘het nieuws te gaan verkondigen’ …
‘I’m leaving today! I ‘want to be a part of it’ … these little (town) blues … ‘are melting away! I’ll make a brand new start of it!’ …

(tekst uit ‘New York, New York’ van Frank Sinatra: Ik vertrek vandaag! Ik wil erbij horen … deze kleine ongemakken … verdwijnen gewoon! Ik wil een gloednieuwe start maken!’ … – V)

8@8, DOC IMO

* * *

KTFA:

BACKDOC: Ja, het gaat erom dat zij (China) niet langer meer alléén maar gekoppeld zijn aan de dollar!

Dit zal zijn weerslag hebben op de beurzen, als ze hier eenmaal achter komen!

Let op hoe de valuta-handelaren die de yuan hebben gekort, zich uit de voeten maken!

Frankie! Frankie! Hier begint de yuan aan zijn opkomst!

Blijft mij nog de volgende vraag: zijn we dicht bij die wereldwijde ‘echte’ valuta?

Niet waarschijnlijk, aangezien de beurzen zich zullen gaan aanpassen aan de enorme zet van China en de spoedige intrede van de digitale, nieuwe wereld!

DOC IMO

* * *

Mountainman: Met andere woorden … WE ZIJN ER, JONGENS … GEWELDIG … Zo doorgaan … Bedankt … omdat WIJ zo ‘vertrouwvol’ waren hierover …

Ach weet je … Rusland/Iran … Gouden Driehoek … het is allemaal ‘Goud’ in mijn ogen!!!!

Honeybunny: Dus van Oost tot West!?

BACKDOC: Dat klopt, liefje! Hoera……precies zoals Frank het zei!

Hoot: Nog vijf dagen, mensen … dan is het de 18de … de vraag is of we dan onze RV zullen krijgen?

BACKDOC: Alleen als Iran het juist heeft! Zij hebben het gezegd, wij hebben het alleen maar gevonden!
Daden ondersteunen daadwerkelijk deze uitspraken, maar wij bestuderen enkel de daden!

Daden betekenen iets! DOC IMO

* * *

Mountainman: Weet je, Hawk … ik voel me heel gelukkig dat ik deel mag uitmaken van WAT en WAAROM, we ZIEN hoe de beurzen/de wereldwijde werkelijkheid zich ontvouwen … Het is onwerkelijk voor mij … Iedereen hier voor AL de input/output … en Frank/alle teams … ‘Generaties’ zullen jouw bedanken en de MEESTEN van hen/ons zullen velen helpen!!!!!

ThunderHawk: Namens Doc en mijzelf

Wij hopen dat u deze sessie nuttig hebt gevonden
we zullen verdergaan met alles te delen wat we vinden
en onze analyse te geven, naar ons beste kunnen.

Ik wil dank je wel zeggen aan Frank, dat hij ons deel heeft laten worden van zijn geweldige team.

Wij zijn vereerd en het maakt ons nederig om hier te zijn.

Dank u allemaal!

Zegeningen in Christus

ThunderHawk

* * *

15 februari 2016

Poppy3: We horen nog steeds dezelfde berichten, dat de koers zal worden bekend gemaakt tegen 1 maart. We zullen zien. BGG Blog

Dinar Recap: LINK

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.