NAN 52: Meditatie voor Moeder India

Zoals gepubliceerd in NAN 52:

Het Planetaire Hart: ‘Gezamenlijke Meditatie voor Moeder India’
door James Twyman, Vredestroubadour

Nu richten we ons op het Hart van de Moeder …

Het Planetaire Hart
Gezamenlijke Meditatie voor Moeder India

NAN 52: JT - Moeder India


Laat ons de beweging voortzetten!

Miljoenen mensen hebben deelgenomen aan de Gebedswake voor Syrië en de uitwerking daarvan was gewoonweg verbazingwekkend. Nu is het tijd voor de volgende stap. Het is tijd om het Hart van Moeder Aarde te healen!

Wereldwijde gezamenlijke meditatie
11, 12 en 13 maart
New Delhi, India

James Twyman en Unify.org zullen met 3,5 miljoen mensen aanwezig zijn bij het Wereld Cultuur Feest in New Delhi, India. Méér dan 10 miljoen mensen hebben al toegezegd dat ze zullen deelnemen aan de wereldwijde gezamenlijke meditatie. Ons doel is om die namiddag minimaal 100 miljoen mensen (in hun eigen tijdzone) gedurende 15 minuten te laten stoppen met hun bezigheden om het hart van onze Planetaire Moeder te healen. Er is geen betere plek dan Moeder India om een dergelijke revolutionaire meditatie op te richten.

Stel u voor …
Ons uiteindelijke doel is om minimaal een miljoen mensen zover te krijgen dat ze deel gaan uitmaken van een internationale gemeenschap, die klaar en bereid is om met gebeden te reageren indien er zich ergens in de wereld een crisissituatie voordoet. (Als u bent aangemeld op http://www.WorldPeace.Pulse.com dan bent u reeds lid van dat team). Gedurende de komende maand – vóór de India-meditatie – zullen wij dit beeld wijd en zijd bekend maken en met uw hulp zullen wij ons doel bereiken: het scheppen van een Nieuwe Aarde.

De pret is net pas begonnen!
Meer van James Twyman: http://www.jamestwyman.com

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.