NAN 52: Manifestatie

Zoals gepubliceerd in NAN 52:

Manifestatie
door Meester Saint Germain
via Méline Lafont

NAN 52 - Meline Lafontfoto: Méline Lafont

Saint Germain:

Gegroet, Saint Germain hier.

Laat ons het eens hebben over manifestatie.

Hoe komt het toch dat het lijkt alsof u altijd wacht op dingen die moeten gaan komen of zich moeten manifesteren? Omdat u verwacht dat er dingen gaan gebeuren in de toekomst, in plaats van in het heden. Daarom wacht u en wacht u, richt u zich op en houden uw gedachten zich bezig met denken aan wat er nu weer zal gaan gebeuren … in uw toekomst. U richt zich dus volledig op die toekomst en u vergeet om te kijken naar wat er nu al is en wat er zich in het nu ontvouwt.

Alles houdt zich altijd op in dit ogenblik ‘NU’, en door u bewust te zijn van dit ‘NU’ stemt u zich af op het grotere potentieel van alles. Hierdoor kan alles tevoorschijn komen in dit krachtige momentum en zich aan u tonen als uw eigen scheppende vortex. Maar vervolgens staat u zichzelf toe om dit uitstel te ervaren – omdat u er op wacht alsof het nog moet gaan komen, terwijl het er al is. Zodoende stelt u uw eigen schepping uit, doordat u zich richt op uw tijdlijnen alsof die er alleen maar in de toekomst zijn.

Ziet u het patroon van scheppen en gedrag van uw menselijke zelf?! De enige reden voor het uitstel van uw scheppingen is in de eerste plaats al uw eigen overtuiging dat het uitgesteld kan worden, en uiteraard uw gewoonte om u altijd te richten op uw toekomst in plaats van op het heden. U plaatst uzelf in de toekomst en dus wacht u op wat er moet gaan komen. Ziet u hoe u altijd dingen vóór u uit plaatst, in een verre toekomst die als het ware voortdurend ‘onbereikbaar’ is en zal blijven – zo lang u dit blijft doen?

U afstemmen op het NU zorgt ervoor dat al uw scheppingen bestaan in dit heden. U afstemmen op uw toekomst vertraagt uw schepping in zijn bestaan, net zoals ‘afwachten’ dat ook doet. U zou altijd in het NU moeten zijn en blijven, mijn vrienden, want dat is het enige waarmee u uw vaardigheid om te manifesteren kunt verbeteren. Dan zult u hiervan de tastbare vruchten oogsten.

U moet ook gaan begrijpen wat tijdlijnen zijn en hoe ze werken, hoe ze geprogrammeerd waren in uw geest en wat u ervan heeft gemaakt door uw overtuigingen. Er zitten veel verschillende aspecten aan, is het niet? Maar elk ervan heeft invloed op de manier waarop u deze tijdlijnen ervaart en aangezien ze méér in beweging zijn dan wat u gewend bent, geeft u dat het idee van een achtbaan die alle tijdlijnen door elkaar schudt in een mixer. Wel, geen enkele afstandsbediening zal u helpen om de juiste frequentie voor uzelf te vinden. Enkel het aanwezig blijven in dit huidige NU zorgt ervoor dat ze allemaal samenkomen en dat u een voorproefje krijgt van al deze tijdlijnen – op de meest evenwichtige manier die mogelijk is.

Het is door innerlijk geluk, vrede en liefde dat u alles kunt bereiken, zowel binnen in u als om u heen – of in elk geval datgene wat u ervaart als ‘om u heen’. Wees daarom Gezegend omdat u in het NU BENT en omdat u voortdurend uzelf toont als uw ZELF, in elk opzicht van het momentum, in vele opzichten van uw oneindige potentieel. U bent zo geliefd en oneindig Gezegend, draag dat te allen tijde uit en in alle opzichten van uw GEHELE Wezen. Dit zal u binnen een oogwenk de manifestaties brengen – een moeiteloze schepping – niet door het af te dwingen of te scheppen vanuit intentie, maar gewoon door precies datgene te Zijn, hetgeen de deur van het potentieel opent doorheen Alles Dat Is. Dat is HET moment van bestaan in alles – en hierin liggen al het leven en alle daden besloten. Dat is UW Ware moment van schepping en manifestatie vanuit het hart.

Leven en Zijn van het ogenblik in het ogenblik.

Studeer nu af voor deze Hemel en kijk verder. Kijk in het hart, rechtstreeks in het ‘nu’-ogenblik van alles. Zegen u voor dat ogenblik, voor uw hart en voor uw Zijn.

Ik Ben Saint Germain

* * * * *

Méline Lafont: Er is een nieuwe website in de maak met een paar toegevoegde hulpmiddelen en diensten … later volgt er nog méér! Dank u voor uw steun!

Universeel geschapen geschenk 2012-2016. Wij scheppen samen en delen met Liefde. Alle Rechten om te delen, op blog te zetten en delen ervan te gebruiken zijn toegestaan door de Universele wet, mits de inhoud onveranderd wordt overgenomen, gratis wordt verspreid en de auteur + website vermeld worden.

Méline Portia Lafont: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.