NAN 49: Aankondigingen en Inzichten

Zoals gepubliceerd in NAN 49:

Het binnenhalen van de Nieuwe Gouden Tijd:
Aankondigingen en Inzichten
over de zich ontvouwende Vrijheid en Voorspoed van de Aarde

rainbow-wave

Artikelen die zijn uitgezocht door AE Michael over de volgende onderwerpen: RV/GCR, NESARA, GESARA, Nieuwe Besturen, De Aankondigingen, Gratis Energie, Nieuwe Healende Technologieën, Disclosure, Grootschalige Landingen, Kristallen Kamers en méér!

ZAP zegt:

Hallo iedereen,

Reeds lange tijd heb ik een kijkje gegeven in de Chinese koninklijke familie, de Ouderen, iets van de Opbouw en in grote lijnen de opdrachten die zijn uitgevoerd voor het welzijn van onze Mensheid, om een dieper begrip te brengen van de onderdelen van het Goddelijk Plan, zoals die zich afspelen op de hoogste niveaus.

Ik heb het eerder al gezegd: WIJ BEVINDEN ONS MIDDEN IN DE WERELDWIJDE HERSTART. We zitten er nog midden in en staan voor de voltooiing van de infrastructuur. Alles zal er klaar voor zijn, na het Chinese nieuwjaar (8 februari 2016 – V).

Deze week laat ik een bericht uitgaan waarin iemand de verbanden heeft gelegd tussen de Koningen, RV, GCR, enz … Het biedt een bijzonder goed inzicht en juiste informatie en is voor ongeveer 90% nauwkeurig. De rest hangt er een beetje bij en heeft alleen behoefte aan wat opheldering en invulling van een andere intelligentie. Ik kopieer het hieronder in zijn geheel en zal een paar dingen aanvullen, zodat u een vollediger beeld krijgt.

Als u gaat lezen, temper dan alstublieft uw mening met het belangrijkste wat u kunt bieden, namelijk VERGEVING EN MEDEDOGEN.

De leiders van de Cabal die deze waanzin over onze mensheid hebben gebracht, ontbreekt het aan één belangrijk iets – wat de meesten van ons in overvloed en verscheidenheid hebben: Liefde.

De leden van de Cabal kennen dat niet. Ze snappen het niet. Weinigen – als ze er al zijn – houden van hen om wie of wat ze zijn. Zij bevinden zich daardoor emotioneel gezien in een diepvries – en dat is niet eerlijk naar hen toe. Zij verdienen de hoogste gradatie van liefde, enkel al omdat ze mensen zijn en deel uitmaken van alles wat hen omgeeft … net zoals wij allemaal.

Dit grijpt terug op de basisregel: wij zijn in aanleg allemaal één en dezelfde, maar wij zijn verpersoonlijkte godheden op twee benen, toch? Het is aan ons om dit in onszelf te herkennen en het is belangrijk dat we dat doen, om te kunnen evolueren naar enige mate van gemoedsrust. Dit is de essentie van het Goddelijk Plan. Dat is waarom het hele gebeuren rondom de wereldwijde herstart zo nauw verbonden is met het Spirituele aspect waarmee de nieuwe structuur doordrenkt is. Dit is ook gemeld door andere ingewijden en is in de openbaarheid gekomen toen voor het eerst werd bekendgemaakt dat dit de bedoeling is van de Koningen. Deze informatie moest worden geopenbaard door de Hogere Niveaus.

Deze mensen – DIE GEEN LIEFDE KENNEN – ontketenen oorlogen. Zij kennen niets anders. MET LIEFDE KAN EN ZAL DAT VERANDEREN – want dat is wat Liefde doet. Het verandert alles en het bevordert Spirituele groei.

Daarom: VERGEVING EN MEDEDOGEN. Onthoud dit alstublieft. Het is van levensbelang voor de Verandering.

Dan nu deze verhandeling die de verbanden legt: Wereldwijde Valuta-Herstart en méér …

LINK naar het volledige bericht (in het Engels): HIER

Het begint allemaal NU. Bedankt dat u er bent voor ons.
Liefde en knuffels. God zegene u.
In werkzame Dankbaarheid.
Liefde en Licht
in onze dienstbaarheid.

ZAP

‘God Is; Ik Ben; Wij Zijn’
‘Gedraag u, houd u aan de wet, spreek de Waarheid’

31 januari 2016
Copyright ZAP 2013-2016

LINK naar ZAP’s Nieuwe Bericht van 4 februari 2016 (in het Engels): HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.