NAN 48: Over Disclosure

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 48

Vaste Columnisten: Moeder Vader God, Sananda, Ashtar, Gabriel, Arcturische Teamleider
Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Zondag 24 januari 2016
Aanmelden: GRATIS of door Donatie, klik HIER

* * * * *

Inleiding over Disclosure,
door Ashtar

NAN 48 - 1 ashtar 600x600

Bron afbeelding: Helga-Aurianne Hoogeveen

Ashtar:

De nieuwsbrief van vandaag zal een inleiding zijn op de BTR-uitzending van morgenavond (27 januari – V). We hebben heel zorgvuldig informatie voor u bijeengebracht, om u een nauwgezet overzicht te geven van wat er gaande is in de wereld – voornamelijk achter de schermen – en waar u naar kunt uitkijken wanneer u uw frisse kijk beoefent op de wereld rondom u (alle nodige links staan onderaan).

Ziet u, de manier waarop u naar de wereld kijkt is bepalend voor wat u ziet, hoe u het interpreteert … en daarmee ook hoe u zich voelt bij wat er rondom u gebeurt. Ik zal u een voorbeeld geven uit de huidige presidentiële verkiezingscampagne. Er zijn mensen die Donald Trump steunen omdat ze boos zijn en zich verraden voelen door hun ‘Regering’, maar vooral omdat ze iemand willen die beledigingen en woede uitschreeuwt naar vanalles en nog wat – en die zo zorgt voor vervreemding en angst. Zij zien hem als een sterke man, iemand die geen misbruik zal aanvaarden en dat is eigenlijk wat ze willen.

Dan zijn er mensen die Trump zien als een belachelijke opschepper, die irrationele haatspeeches houdt. Zij zijn verontrust en begrijpen absoluut niet hoe iemand hem ernstig kan nemen, aangezien veel van wat hij zegt overduidelijk irrationeel of volledig onjuist is. Zij zien het gevaar van de historische voorgaanden in dit autoritaire dreigen en zich op de borst slaan – de fascistische ‘voorvechters’ van de jaren ’30, die ons WO II brachten – en dat schrikt hen af.

Laat me u nu een ander standpunt geven: Misschien is Trump wel een Meester. Hij heeft een bijzonder onderhoudende en moderne karikatuur geschapen van de sterke en krachtige vaderfiguur die bescherming belooft, maar die zijn volgelingen zal leiden tot oorlog, oproer en de schijn van grootsheid. Is zijn uitbeelding zo extreem – en dat wordt nog steeds erger – dat hij het punt zal bereiken waarop zelfs zijn meest oprechte en vasthoudende volgers en paniekerende weigeraars niet anders meer kunnen dan heel hard gaan lachen? Wat hij zo luid roept is vaak absurd, maar welke resultaten boekt hij? Hij heeft de invloeden bestudeerd van de Hitlers en de Mussolinis en de Stalins van deze wereld, en hij heeft voortdurend zijn ‘vechtlustige aanleg’ opgevoerd in deze melodramatische, zwaar overdreven, losgeslagen figuur.

Is het mogelijk dat hij een briljante satire opvoert, dat hij een vaardige propagandavoerder en een getalenteerd acteur is, die zichzelf heeft aangeboden om de slapende wereld te tonen dat misleiding uiteindelijk kan worden gebruikt voor onthullingen? De echte boodschap is dat we allemaal ons onderscheidingsvermogen moeten gebruiken. Ik laat het over aan u, lieve Broeders en Zusters, om te beslissen waar deze hele periode in de geschiedenis van de Aarde werkelijk om draait. Er zijn elementen van waarheid en oprechte onthullingen die nu doorsijpelen, zelfs bij de voorheen volledig gecontroleerde, populaire media. Wij zullen één van onze favoriete ‘trekpleisters’ hier voorstellen.

De nieuwe X-Files onthullen Nieuwe Waarheden

Heeft u ooit de X-Files bekeken in zijn vroegere incarnatie of heeft u de films gezien die deze dappere pioniers hebben gemaakt? Deze week hebben zij hun project naar een nieuw niveau getild. Hun nieuwe mini-serie* heeft gedurfde onthullingen, ingewikkelde beschrijvingen en weergaven getoond, welke dienen als één van de eerste waarlijk accurate, gespeelde Onthullingen van wat de geheime regering van de Aarde nu werkelijk verborgen hield. Dit dappere creatieve team heeft aangetoond hoe buitenaardse technologieën gebruikt werden om geheime operaties op te zetten, angst te zaaien en een grootschalige doofpot te maken van de waarheid omtrent uw Galactische herkomst. In het verleden voorzagen inderdaad de Anunnaki en andere duistere ‘buitenaardse’ rassen de technologie, materialen en kennis om de schepen te bouwen die uw Cabal heeft gebruikt om de mensheid angst aan te jagen en te onderwerpen. Geen van deze handelingen hadden de steun van de Galactische Federatie van Licht, hoewel wij vaak de schuld kregen toegewezen, mede door de gevaarlijke mensen die zich voordeden als ‘buitenaardsen’ die mensen ontvoerden en misbruikten. Het doet mij veel plezier om te bevestigen dat in elke aflevering de waarheid zal worden onthuld in openlijke helderheid – het ene opmerkelijke uur na het andere.

Onze volgende Onderneming

Wij hebben Kathryn en Christine gevraagd om het volgende artikel toe te voegen: een briljante tekst met als titel ‘The X-Files’ door David Nova. Het werd geschreven namens de Galactische Federatie van Licht als een inleiding op deze serie en het is het begin van vele, zorgvuldig geplande Disclosure-aankondigingen. Er waren duizenden mensen voor nodig om deze eerste, meerlaagse tv-reeks te brengen. Wij vragen u met aandrang om er minstens één keer naar te kijken, het aan te bevelen bij uw vrienden en familie … en mis vooral niet de ironie dat deze onthullingen afkomstig zijn van het FOX-netwerk, van een personage met de naam Fox Mulder (uitgesproken als ‘Molder’ – oftewel ‘Kneder/Vormgever’). Wij hier in de Hogere Dimensies vinden dit onweerstaanbare humor!

Wij hebben ook gevraagd dat er een nieuwe sectie in het Nieuwe Aarde Nieuwsblad zou worden opgezet, dat wij ‘Het inbrengen van de Nieuwe Gouden Tijd’ zullen noemen: aankondigingen en inzichten op de zich ontvouwende Vrijheid en Voorspoed op Aarde’. De bijdragen hiervoor zullen worden gekozen door onze Hoofdredacteur AE Michael en betreffen de volgende onderwerpen: RV/GCR, NESARA, GESARA, nieuw bestuur, de Aankondigingen, Gratis Energie, Nieuwe Healing Technologieën, Disclosure, Grootschalige Landingen, Kristallen Kamers en méér!

Wij van de Hemelse Schare zijn bijzonder verheugd om deel te nemen aan deze nogal gedurfde onderneming, naar Aardse maatstaven. De Galactische Federatie van Licht is hier om u te steunen en u en uw geliefde Planeet te beschermen tijdens haar Ascentie. Nu Lichtwerkers over de hele wereld de handen ineenslaan om elkaar te verheffen in dit glorieuze avontuur, zijn wij heel erg blij om méér en méér van onze hulp en expertise te mogen bijdragen om de grote Verschuiving naar het Licht te brengen, en het doet ons ook plezier om een element van goede humor en wat lachen toe te voegen, daar waar mogelijk.

Ik, Ashtar, ben blij om deel te zijn van dit grootse verbinden van energieën – Boven en Beneden – om dit nieuwe niveau van informatie aan te kondigen, dat gebracht wordt op een geheel nieuwe manier in dit Nieuwsblad. Er duikt nu zoveel intense informatie op, we moeten in staat zijn om te lachen – met name met onszelf – en elke doodernstige toon achter te laten, welke kan worden ontvangen met angst of onrust. Wij vragen u om u niet te laten vangen wanneer wij u benaderen met gelach, ironie en een beetje plagende, fijne humor. Het is onze manier in de Hogere Dimensies om grapjes te maken en op een liefdevolle manier te spelen. Het leven is bedoeld om plezier te hebben en wij willen met u delen hoe vreugdevol, opwindend en leuk de komende veranderingen kunnen zijn.

Wij kijken in liefdevolle verwachting uit naar deze glorieuze nieuwe fase in de Ascentie van planeet Aarde. In samenwerking met de hele Hemelse Schare ben ik uw toegewijde dienaar, uw broeder Ashtar. Salut, lieve Broeders en Zusters van de Sterren. Ik hou van u.

Ashtars bericht genoteerd door Dr. Kathryn E. May, 26 januari 2016
(helaas, de link naar het originele bericht werkt niet)

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

One comment

  1. ik lees altijd met veel interesse jullie verslagen, vooral Ashtar. 30 jaar geleden liep ik bij een medium, die vertelde dat er een prachtig wezen naast mij stond, zijn naam was Ashtar. Het bleek dat ik bij zijn familie hoorde, er zou een boek over hem klaarliggen in een reformwinkel die ook boeken verkochten. En inderdaad lag er een boek over Asthar die net was binnengekomen. Toen begreep ik er nog niet zoveel van, maar 30 jaar later valt het allemaal op zijn plek. Ik vraag mij wel vaak af, nu ik 60 ben, wat is toch mijn taak hier op Aarde … mijn leven is nogal heftig. Soms begrijp ik helemaal niets meer van deze wereld, en voel mij er ook totaal niet thuis. Een andere begeleiden ?Mijn eigen leven heb ik niet eens op de rails. Ik hoop dat ik het nog eens ga begrijpen. Ga door met jullie werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.