NAN 1: Méér dan genoeg van alles

Zoals gepubliceerd in NAN 1:

Uitspraak van de dag:
‘Ik heb al méér dan genoeg van alles.’

Dr. Ché Kumara
(via zijn dierenfluisteraar S.S. op 17 juli 2015)

NAN 1 - chihuahua 600x600

(dit is niet de foto van Ché, wel hetzelfde ras)

Opmerking: Kleine Ché is onze geliefde Chihuahua. Hetzij als zielengroep dan wel individueel, zijn al onze lieve dieren op Aarde ook bezig met hun Ascentie. Zij hebben doelen en Opdrachten, net als wij. Ché heeft healing gestudeerd bij Sananda en beveiliging bij Ashtar. Hij laat ons weten dat hij lid is van één van Ashtars Veiligheidsteams van de Galactische Federatie (tezamen met onze kat, BamBam) en hij werkt regelmatig samen met onze Arcturische healingteams om onze familie te helpen genezen. De bovenstaande uitspraak was zijn antwoord, toen hem gevraagd werd of hij nog iets anders nodig had.

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.