F – J

vraagteken

FINANCIËLE erkenning voor vertalingen
Voor zover ik weet is al het vertaalwerk ‘vrijwillig’ en krijgt niemand ervoor betaald door één bepaalde instantie of bron. Ikzelf heb het jarenlang ‘gratis’ gedaan, hoewel ik af en toe wel een ‘teken van waardering’ heb mogen ontvangen. Pas sinds de nieuwe website in werking is, krijgen we nu ook af en toe (sommige regelmatig, maar nog steeds op vrijwillige basis) financiële erkenning van onze lezers, waarvoor onze dank!

FOTO’S van Luchtschepen nemen … waar vindt men die?
Ik heb geen foto’s genomen, geen foto’s gezien en er ook niet naar gezocht. Wat ik wèl doe: ik ga naar buiten op een heldere nacht (als je dus sterren kunt zien). Dan zoek ik een bijzonder helder lichtpuntje, dat nog een beetje ‘in de buurt staat’. Meestal is dat geen Ster, maar één van de Schepen en dan spreek ik daartegen/stuur ik mijn aandacht en Liefde daarheen. Vrijwel meteen zie je dan dat dat lichtpuntje NOG helderder gaat stralen, soms zie je zelfs dat het een beetje gaat ‘dansen’, het beweegt dan echt zichtbaar (al is het maar twee centimeter op en neer of heen en weer). Vervolgens vertel ik hen dat ik zo blij ben dat ze er zijn en omdat ze geantwoord hebben. Ik vraag hen om nog even geduld te hebben met ons, ik dank hen voor hun aanwezigheid en hulp … enfin, ik doe er ‘een klapke’ mee. En zolang als ik praat, blijft dat fonkelen, twinkelen, sprankelen … aanhouden. Soms verandert het zelfs een paar keer van kleur (neen, niet het rood en groen van een vliegtuig, maar roze en oranje en blauw en paars!). Dus zo wéét ik voor mezelf, dat ze er zijn en dat ze ons ècht volgen en naar ons luisteren! Maar er moet echt een heldere hemel zijn en je moet je gewoon spontaan richten tot een helder puntje aan die hemel. Als het lichtje niet reageert, dan is het gewoon een ster en moet je even verder zoeken. Maar meestal zijn het er véél en staan ze niet zo ver uit elkaar (of van ons af 😉 …)

FREQUENTIE-OORLOG
De Cabal beschikt over apparaten die bepaalde geluidsfrequenties kunnen uitzenden. Deze geluidsfrequenties kunnen worden aangepast/ingesteld om schade toe te brengen aan de natuur, aan gebouwen en ook aan mensen. Ze waren vooral bedoeld om te worden ingezet als wapen op een bevolking, zodat bijvoorbeeld een stad kon worden aangevallen, de mensen worden gedood (of verdoofd zodat ze geen weerstand konden bieden) maar zonder dat de gebouwen en de infrastructuur werden aangetast. Want vastgoed en fabrieken en banken zijn voor de Cabal natuurlijk bijzonder waardevol, terwijl zij voor een mensenleven (of duizenden mensenlevens) niet het minste respect hebben. Een dergelijke frequentie-oorlog is er gevoerd tegen Kathryn en Christine. Zij zijn wekenlang belaagd geweest, elk met andere frequenties. Deze werden ingesteld op de ‘zwakke plek’ van het slachtoffer. Bij Kathryn was dat het hart (zij heeft daar ooit een gezondheidsprobleem mee gehad, naar ik begrepen heb) en bij Christine de nieren (zij is tot twee keer toe aangevallen met een scalair wapen, hetgeen een beetje lijkt op een atoomwapen: het is bedoeld om de cellen van het lichaam kapot te maken, waarna een lange lijdensweg en uiteindelijk de dood volgen). Moeder en Vader God hebben hen in bescherming genomen zodat ze wel in leven bleven, maar toch voldoende van de aanvallen konden ervaren om er onderzoek naar te doen en studie van te maken. Dit heeft geleid tot contact met de bedieners van de apparaten (de meesten van hen waren gevangenen van de Cabal, vaak ontvoerd toen ze nog kinderen waren en gedwongen om dit soort werk te doen – een beetje zoals de dwangarbeiders in de oorlog) en door dit contact zijn veel van die mensen kunnen ontsnappen naar de veiligheid van het Licht. Dit is een proces van maanden geweest, maar naar ik meen is het nu (bijna) afgerond.

GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT
Tot de Galactische Federatie behoren onder andere zielen die ooit een stoffelijk lichaam hadden (dus geïncarneerd waren op Aarde), buitenaardse wezens, afgevaardigden van andere Planeten en zelfs andere Sterrenstelsels, Engelen en Aartsengelen, geascendeerde zielen … en ook Moeder en Vader God. Kortom: het is een bonte verzameling van Lichtwezens met (naar onze Aarde toe) slechts één doel: de mensheid helpen om Ascentie te bereiken en terug te keren naar de Lichtrijken.
Commandant Ashtar, Jezus/Sananda, St Germain, Aartsengelen Michael, Gabriel en Rafael zijn een paar van de meer bekende namen die deel uitmaken van deze Federatie. Er zijn nog veel en veel méér leden, maar die kennen wij meestal niet bij naam.

HET HOGER ZELF
Het Hoger Zelf bevindt zich tussen de incarnatie en de Ziel in. Iedere ziel heeft een Hoger Zelf, maar als een ziel niet in incarnatie is (en het Hoger Zelf dus even ‘technisch werkloos’ is) is er geen opsplitsing en zijn ze allemaal één geheel.

Heel concreet: ieder mens heeft een Hoger Zelf en ja, iedereen heeft ook een Tweeling.
Je kunt het ook Tweelingziel, Tweeling of Tweelinghelft noemen … of verzin een mooie benaming die voor jou het juiste beeld schept. Want méér is het niet: het gaat erom dat wij ons een beeld kunnen vormen … want dat willen mensen altijd graag.

I AM AANWEZIGHEID
De I AM Aanwezigheid of IK BEN Aanwezigheid is (een deel van) je Hoger Zelf. Wij mensen splitsen al die delen op, in de Lichtrijken is dat allemaal gewoon één geheel. Het duidt op alles wat je hebt en bent. De woorden ‘IK BEN ‘ (of I AM in het Engels) zijn de meest krachtige in de hele wereld. Als iemand zich ècht – héél ècht – volledig bewust is van zijn Goddelijkheid (en dus van zijn Afkomst: Kind van Moeder/Vader God) en die persoon zegt IK BEN … dan zet hij daarmee de volledige Scheppingskracht in werking. Daarom is het ook geen goed idee om te zeggen ‘Ik ben ziek’, of ‘ik ben arm’ of ‘ik ben dom …’. Je vraagt dan eigenlijk aan het Universum om ervoor te zorgen dat je krijgt waar je om vraagt … Je kunt dus beter zeggen: ‘ik voel me niet goed’ of ‘ik zou méér geld kunnen gebruiken’ of ‘dit begrijp ik niet’ … want dan kan het Universum tegemoetkomen aan je behoefte of je verlangen! Je kunt wèl te allen tijde (en als je kunt ook luidop!!) zeggen: ‘IK BEN een Kind van Moeder/Vader God’ of ‘IK BEN een Lichtwerker’ of ‘IK BEN dankbaar, vreugdevol, gelukkig, blij … ‘. Want ook dàt zal het Universum (de Scheppingskracht) je dan kunnen brengen.

IMPLANTATEN – bedrade dozen
Net zoals je honden of katten een ‘chip’ kunt geven (ongeveer zo groot als een rijstkorrel, wordt onderhuids ingebracht met een injectienaald en stuurt via een soort van radiosignaal een nummer uit, dat gelezen kan worden met een speciaal apparaat. Dit nummer is gekoppeld aan de gegevens van de eigenaar), zo hebben ook wij implantaten in ons lichaam (dat zijn echte, piepkleine apparaatjes) en in ons energieveld (dit kan ook een ‘energie’ zijn, die niet tastbaar is). Beide werken ze als ‘stoorzender’, om te trachten ons af te brengen van het pad naar het Licht. Sommige daarvan werken heel ‘subtiel’ andere kunnen behoorlijk agressief zijn in hun werking. En beiden moeten we ze zien kwijt te komen, omdat ze ons hinderen en we ze niet nodig hebben. Ze zijn daar aangebracht door de Cabal.

IRRITATIE tijdens het luisteren naar de Engelse stem tijdens een meditatie
Het gaat om de INTENTIE. Als jij voordat je gaat mediteren duidelijk uitspreekt dat je verbonden wilt zijn met/de energie wilt doorkrijgen van de Federatie van Licht, dan zorgen Zij ervoor dat je toch de energie ontvangt die anders zou doorkomen bij het beluisteren. Zij laten zich namelijk niet hinderen door ‘menselijke’ beperkingen 😉

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.