EERSTE BLOG … en een oproep aan de lezers!

19 augustus 2015


Lieve mensen,

zoals u heeft kunnen merken is het de laatste dagen (sinds 15 augustus) vrij stil op onze website. De reden daarvoor is dat Kathryn en Christine deelnemen aan het Wereldcongres voor Verlichting, bij Patricia in Tucson – Arizona. Dit Congres duurt nog tot en met 20 augustus. Meer info hierover kunt u lezen in het Nieuwe Aarde Nieuwsblad van de voorbije weken.

Hoewel er nog geen bericht is uitgegaan en er dus nog niets officieel is, ga ik ervan uit dat er deze week ook geen BTR zal zijn. Mocht dat veranderen, dan komt daar natuurlijk wèl gewoon een vertaling van.

Mag ik daar voor mezelf aan toevoegen, dat ik héél blij ben met die paar dagen ‘vrij’?! Ik heb eigenlijk vakantie met mijn gezin, maar zoals u heeft kunnen lezen heb ik het vertaalwerk gewoon laten doorgaan, omdat de informatie zo belangrijk leek te worden dat ik beslist niet wilde dat u die zou missen!

Ik wil op deze plaats even een paar woordjes van dank uitspreken.

In de eerste plaats naar mijn lieve echtgenoot, die mij – ondanks onze gezamenlijke vakantie – toch elke dag weer de tijd en de ruimte gaf om mijn Lichtwerk te doen. Al onze activiteiten stonden in het teken van – of werden gepland rond – mijn vertaalwerk. Dat daardoor ons ‘vakantiegevoel’ beduidend minder was dan andere jaren, heeft hij zonder enig voorbehoud aanvaard … waardoor mijn ‘taak’ natuurlijk veel Lichter werd ;-).

Ook een heel oprecht dank je wel aan mijn werkelijk onvolprezen Dreamteam. Ook zij hebben zich de voorbije weken met volle inzet toegelegd op het nakijken, verbeteren en plaatsen van de teksten en – zoals trouwe lezers wel gemerkt hebben – het verbeteren en verfraaien van onze verschillende media (FB, website en Google+).

De uren werk die daaraan besteed worden, overtreffen meestal nog die van het vertaalwerk. Maar wat een Zegen is het, om de vertalingen in hun kundige handen te weten – en om daarna het schitterende resultaat te zien van een samenwerking op héle grote afstand!

Tot slot bent u aan de beurt, lieve lezer!
Dank u wel voor uw belangstelling, uw aanmoediging en uw ondersteuning (in welke vorm dan ook). De reacties die we krijgen zijn positief en liefdevol en daar zijn we héél blij mee en dankbaar voor!


OPROEP!

Aan de hand van een reactie van één van onze lezers (met dank aan PH) kwamen we op het idee om de volgende oproep te doen:

In navolging van de aanwijzingen die Sananda ons geeft in editie 21 van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad – hoe we foto’s kunnen maken van de Luchtschepen – willen we u vragen om uw foto’s aan ons te sturen. Als de kwaliteit en de helderheid van de beelden ook op groter formaat nog duidelijk de schepen laten zien, dan zullen we ze plaatsen op onze website, Google+ en facebook.

Paula zon 14-8-2015 001

Paula Hendriks – 14 augustus 2015 – Nuth/Zuid-Limburg
(klik op de foto om te vergroten)

 

Wij plaatsen uw foto altijd en automatisch met vermelding van uw naam, tenzij u aangeeft dat u anoniem wenst te blijven. Geeft u dit alstublieft duidelijk aan bij uw inzending. We vernemen ook graag de datum, het uur en de plaats waar de foto genomen is. Deze gegevens worden dan bij de foto geplaatst.

U kunt uw foto’s sturen naar: info@spiritueellezen.org

Onze web admin zal de foto’s beoordelen op bruikbaarheid en wij vragen uw begrip voor het feit dat we alléén foto’s van de beste kwaliteit kunnen plaatsen. We willen namelijk een duidelijk en helder beeld bieden, om de twijfel weg te nemen die er nog bestaat bij sommige mensen – en omdat het natuurlijk prachtige beelden zijn!!

Ook graag uw begrip voor het feit dat wij niet aan elke inzender een persoonlijke reactie kunnen sturen. Weet alstublieft dat – indien uw foto niet geplaatst wordt – dit uitsluitend te maken heeft met de helderheid van de weergave … en die beoordeling is aan de web admin. Zij bekijkt heel nauwgezet alles van tekst en beeld, voordat het op de website of op Google+ komt – het resultaat van dat gewetensvolle werk kunt u dagelijks terugzien. Vervolgens past ze aan, verandert of laat weg tot we een resultaat hebben dat voldoet aan onze eisen.

Gaat u aan de slag met camera of gsm? Wij zijn benieuwd naar uw inzendingen!

Opmerking: denkt u eraan dat door het anoniem insturen van uw foto’s voor plaatsing op een openbare website, deze foto’s ook door derden kunnen worden overgenomen en verder verspreid. Mocht u zich willen beroepen op copyright, dan zullen wij graag uw gegevens op de correcte wijze bij uw foto(s) plaatsen.

In Licht, Liefde, Vreugde, Dankbaarheid, Hoop en Vrijheid,
xxx
Veerle

FacebookTwitterGoogle+Delen

2 comments

 1. Van harte enkele dagen of langer gegund!
  Aan Veerle en heel het team!
  Het is hemels om telkens weer deze berichten te kunnen lezen.

  Ook aan jullie families mijn grote erkentelijkheid daarvoor
  Verbonden in LIEFDE !!

  heerlijke dagen samen, liefs lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.