5D-Aardeleven

BERICHT VOOR LICHTWERKERS – 23 november 2015

De meest recente leidraad voor Lichtwerkers, van onze vrienden: de 5D en 6D-Wezens die bekend staan als het Collectief.

Engelstalig bericht:
http://carolineoceanaryan.com/2015/11/23/a-message-to-lightworkers-november-23-2015/

Gegroet, vrienden!

Wij zijn weer blij met deze kans om vandaag met u te spreken.

Voor velen breekt de tijd van feestelijkheden aan met familie en vrienden. Het is een tijd van reflectie over de belangrijke gebeurtenissen en momenten van het afgelopen jaar, maar ook met dromen en hoopvolle gedachten over wat er kan gebeuren in het volgende jaar.

Tussen al onze zegeneningen voor een vreugdevolle feesttijd – wat dat nu ook mag betekenen voor u – zouden we u willen vragen, dat tussen de dromen voor het volgende jaar, u ook de volledige Disclosure van de Galatische aanwezigheid hierin omvat. Dit gebeuren èn de volledige inwerkingtreding van de NESARA-wet is ‘binnen bereik’ in het komende jaar.

Ook al hebben we deze twee aspecten van uw toenemende 5D-Aardeleven dikwijls vermeld, vermelden we dit nu opnieuw. U betreedt opnieuw een moment met nieuwe mogelijkheden zodat dit gebeuren volledig kan plaatsvinden, ook al is dit gebeuren zich stilletjes en gedurende vele maanden aan het ontvouwen.

nov 23 2015 - 3 zonsondergang
U wordt niet alleen begeleid door ons hier in de Intergalactische Confederatie. Er wordt – nu meer dan ooit sinds de val van Atlantis – voortdurend over u gewaakt, healing en bekrachtigende en verlichtende energieën gezonden door ontelbare Engelachtige groepen die de Aarde omringen en die op Hoge Frequentie-tonen zingen, die de Liefde Zelf zijn.

Deze tonen bevatten die specifieke frequenties die zij die willen ontwaken wakker maken, en die deuren openen in het menselijk bewustzijn dat op haar beurt de deuren opent in de sociale-, economische- en politieke structuren op Aarde.

Er komen bovendien nieuwe Golven van Galactischen aan, die de Aarde bijstaan om haar te helpen bij het ontmantelen van de oude energie-technologieën, die lang geleden geplaatst werden door de oude krachten-structuren, in een poging om uw bewustzijn laag en machteloos te houden.

We vragen nu dat u dagelijks de volledig in werking gestelde NESARA visualiseert, en de volledige Disclosure. Houd in uw hart – elke dag of zo dikwijls u kunt – ook het beeld van de Violette Vlam van St. Germain die de Aarde omwikkelt.

Niet alleen omdat dit grote, voorwaartse bewegingen brengt wanneer het het menselijk bewustzijn, mensenrechten, en verbazingwekkende economische- en politieke vernieuwingen en hervormingen betreft, ook al zijn deze krachtig en aanzienlijk. Maar omdat uw eigen bewustzijn deze verandering eist, als een uitdrukking van uw voortdurende en opwaartse beweging in dit Universum, dat ook aan het evolueren en aan het ascenderen is.

nov 23 2015 - 2 bizon met jong

U heeft ons gevraagd – tijdens uw eigen etherische reizen en wanneer u met ons en met diegenen die ons dienen sprak – om deze historische gebeurtenissen aan te wakkeren. Niet alleen om de uiterlijke veranderingen die zij brengen, maar voor de Liefde, het Licht en het Hoger Bewustzijn dat hen van nature vergezelt.

Daarom vragen we, in deze tijd wanneer zovelen een hele speciale dag beleven en een speciale maaltijd vieren om ‘Dank’ te zeggen (Thanksgiving), dat u uw Hoger Zelf en uw ziel dankt, die deze grote verandering eist die nu plaatsvindt op Aarde. Niet alleen voor de hervormingen en de economische- en sociale rechtvaardigheid die daaruit voortvloeien, maar voor het massale ontwaken dat hun ontsluiering zal betekenen.

Net zoals een grote sneeuwbal die snelheid en volume vergaart wanneer deze de berg afrolt, zo zal ook het feestvieren, de Liefde en de Eenheid op de Planeet zeer krachtig groeien, ook zelfs op het moment dat deze formeel worden aangekondigd. Visualiseer dat moment dus dikwijls, en voel heel diep de vreugde en de opgetogenheid die u zult ervaren in dat moment – en ja, zeg Dank!

nov 23 2015 - 1 herfst

Want in uw harten, in uw dromen van Wat Is en Wat Zal Zijn – is dit al uw Waarheid. Dit heeft al plaatsgevonden.

Weet en geloof dit, want het is uw eigen schepping.

Namaste! We zeggen dank voor uw moed, uw bewustzijn, en de voortdurende schoonheid van uw Aarde-levens.

Copyright 2015, Caroline Oceana Ryan

Als u deze tekst ergens wil plaatsen, behoud dan alstublieft de integriteit van deze informatie door deze precies zo over te nemen als u haar hier vindt en de link naar het oorspronkelijke bericht erbij te plaatsen. Dank u.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.