AANKONDIGING: ‘Nieuwsblad voor de Nieuwe Aarde’

Aankondiging: ‘NIEUWSBLAD VOOR DE NIEUWE AARDE’
18 juli 2015

paarse nevelen

In opdracht van de Hemelse Schare wordt onze BTR-uitzending van vandaag afgelast. Wij werken namelijk aan ons nieuwe project: ‘NIEUWSBLAD VOOR DE NIEUWE AARDE’: het nagenoeg Dagelijkse Nieuwsbericht van Who Needs Light.

Hoofdredacteur: AE Michael.

De krantenkoppen van vandaag:

NIEUWE GALACTISCHE NIEUWSBRIEF GAAT VAN START OP DE OPPERVLAKTE AARDE

TWEELING VLAMMEN KOMEN SAMEN BIJ DE RAND VAN DE SLUIER, IN AFWACHTING VAN OP HANDEN ZIJNDE CONTACT

Onze NIEUWSbrief wordt gestuurd naar iedereen op onze mailinglijst. Zorg ervoor dat ook u deze Eerste Editie ontvangt! Ga naar whoneedslight.org om u aan te melden. Schrijf u in voor de emails van Moeder/Vader God en Sananda.

Onze toekomstige BTR-uitzendingen zullen worden afgestemd op de artikelen in het ‘NIEUWSBLAD’, dus mis niks! Zorg ervoor dat u erbij hoort om geïnformeerd en geïnspireerd te worden door de artikelen en de channelings – zowel geschreven als de audio-versies – nu we een geheel nieuwe en uitgebreide kijk gaan bieden op het leven in nauw contact met de Hemelse Schare – uw Tweeling Vlam, Hoger Zelf en Bewaarengelen, maar ook met Moeder en Vader en al uw Vertrouwde Lievelings-Lichtwezens.

Moeder en Vader zullen deze serie benutten om met ons mee te doen aan een collectieve healing, die alle blokkades zal weghalen en alle Lichtcoderingen zal activeren.

ZE HEBBEN ONS OOK GEVRAAGD OM BEPAALDE BIJZONDERE BTR-PROGRAMMA’S TE HERHALEN, ZODAT ONS RADIOKANAAL ELKE DAG ACTIEF EN BESCHIKBAAR ZAL ZIJN – om 8 pm EDT (dat is 2 uur ’s morgens in B en NL – V). U KUNT LUISTEREN NAAR BIJZONDERE FAVORIETEN DIE MOEDER EN VADER GOD HEBBEN GEKOZEN VOOR UW PLEZIER EN VERLICHTING. LUISTER ER NAAR, OOK ALS U DENKT DAT U HET ALLEMAAL AL HEEFT GEHOORD. U ZULT VERBAASD STAAN!

De uitzending van vanavond is één van de favorieten van Moeder God: St. Germain neemt ons naar zijn Etherische Retraite! Uitzending begint om 2 pm EDT (zaterdag 20 uur in B en NL – V).

MOCHT DE UITZENDING NIET BEREIKBAAR ZIJN OP BLOGTALK, GA DAN NAAR
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2014/03/23/ascension-training-with-sananda–the-etheric-retreat-of-st-germain

Zegeningen aan u allen. Tot binnenkort!

Liefs, Kathryn

http://www.whoneedslight.org/cm-english/?month=july-2015&view=calendar

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.