BTR: Zielenprojecten

BTR-Uitzending: Zielenprojecten
met Sananda en Portia
25 juni 2014
2014 06 25 zielenprojectenDit is de normale zondag uitzending met Dr. Kathryn May en met Meg Davis als medepresentator. Zoals altijd laat ik de koetjes en kalfjes weg, om ons te richten op de boodschap. De uitzending begon met het lied: ‘We are the world, we are the children’.

Meg: Goede avond, iedereen op onze prachtige planeet. Dit is Meg, jullie presentator. Fijne Zonnewende iedereen! Vandaag is het 25 juni 2014. Welkom bij de uitzending van ‘Dr. Kathryn May’s Channel Panel op Woensdag’, met God en gasten; deze week is de titel Zielenprojecten. Kathryn belt met ons vanuit New York. Welkom, Kathryn, wij kijken uit naar een bijzondere uitzending vanavond.

Kathryn: Ja, ik ben hier in New York. De uitzending van vanavond is met Sananda en Lady Portia, en Sananda wil dat ik eerst Lady Portia inbreng, om ons de Zielenprojecten en Zielenaspecten te beschrijven en te verklaren. Daarna zal Sananda komen met interessant nieuws. We zullen een beetje tijd vrijhouden voor vragen en er zullen vragen zijn over dit onderwerp. De informatie die ze me al gegeven hebben is beslist nieuw en soms ook verbazingwekkend!

Wij zijn terug van een geweldige workshop in Toronto en ik heb de voorbije dagen wat rust genomen in afwachting van wat ons nieuwe project zal zijn. Zoals u weet gaan wij daarheen waar wij gestuurd worden en dat lijkt altijd perfect te lopen. De workshop in Toronto was zo leuk; Michael en Lani uit Montreal waren er en zij deden de Pilaar van Licht vóór de channeling en de Visual Centering workshop. Elke workshop lijkt spannender te worden en de mensen lopen er warm voor, ze zijn open en leergierig.

Meg: De foto’s op FB zijn ook heel mooi – allemaal stralende gezichten.

Kathryn: Het was een prachtige plek, met een verbouwde schuur. Het was een retraite-centrum met de naam ‘It’s all about you’ (‘Het draait allemaal om jou’ – V) en zij hebben de bovenverdieping van die schuur verbouwd. Lani had een panorama-camera, daardoor leek de kamer enorm, maar eigenlijk was hij heel ruim en gezellig. De mensen die er werken zijn hartelijk en behulpzaam en we hadden een geweldige tijd. Overal komen mensen echt tot zichzelf. We wachten allemaal op de RV en de mensen hebben zulke prachtige plannen en ideeën. Het zal een geweldige tijd worden! En het voelt alsof die heel binnenkort gaat aanbreken.

Meg: Laat ons even zakelijk worden. De website van Kathryn heet www.whoneedslight.org en u kunt daar naartoe gaan voor ‘de Nieuwe Geschriften’, ‘When God Pinched My Toe’ en andere berichten. Voor meer info over de workshops gaat u naar de FB-pagina van Who Needs Light.

Kathryn: Vanavond is Lady Portia de eerste. Ik zal een beetje uitleg geven over hoe dit werkt. Veel mensen die channelen doen dat via hun Hoger Zelf, dat de dingen bekijkt vanuit 5D – of hoger. Dat Hoger Zelf kent u en alles wat voor u van belang is – uw tijdlijn en uw Zielencontract. Uw HZ is ook verbonden met God en de energie van Spirit; het HZ heeft een hoger perspectief op u en het Universum. Afhankelijk van hoe ervaren u bent als ziel, kunnen zij bijzonder goed bekend zijn met wat er gaande is en hebben zij toegang tot de Akasha-Archieven en andere informatiebronnen. U kunt uw HZ aanroepen en vragen om informatie op te zoeken voor u. Dus hebben wij toegang tot die hogere informatie – en uw ‘engelbewaarder’.

Mij is verteld geworden dat mijn HZ Lady Portia is, hoewel ik haar niet zo noem en mijzelf ook niet beschouw als zijnde ‘Haar’. Zij heeft geweldige informatie en zij heeft het verzoek gekregen om ons op de hoogte te brengen van Zielenaspecten en Zielenprojecten – en hoe deze huidige ervaring anders is, hoe de dingen anders worden gedaan. Dus zal ik aan de kant gaan en Lady Portia channelen.

Meg: Dat klinkt fascinerend, ik ben benieuwd. Ik zal je even tot rust en op adem laten komen. Ik weet dat Lady Portia altijd dicht bij jou is, Kathryn.

LP: Dank u, Meg. Ik ben blij dat ik hier over dit onderwerp kan spreken. Wij hebben het gehad over Tweelingzielen en hoe wij werken, maar vandaag ga ik u informatie geven die veel dieper gaat. Alles veranderde zo snel in de voorbije week. Vanuit de Centrale Zon stroomt er een sterke energie over de planeet – die verheft iedereen en is betrokken bij het veranderen van uw DNA. Dit gebeurt nu steeds sneller.

De laatste veranderingen vinden plaats en u wordt afgestemd, klaargestoomd voor de overgang naar hogere dimensies. U voelt uzelf steeds lichter worden, met het vermogen tot grotere liefde en een sterkere verbinding met de hogere dimensies en uw HZ. Stuur de energie doorheen uw kruinchakra en maak aansluiting met uw HZ – dan zult u informatie krijgen die overeenkomt met wat ik u vanavond ga vertellen. Vergeet niet om uw spiertesten toe te passen; blijf gewoon testen met een eenvoudige ja/nee-vraag en krijg zo de bevestiging van alles. U hoeft niet zomaar te geloven wat Sananda of ik u vertellen. Check alles, dan kunt u zeker zijn.

De informatie kan u verrassen, met name nu alles verandert. Alles is anders, omdat dit de laatste incarnatie is in 3D. Dus wilden al de Meesters hier zijn – iedereen, al diegenen waarvan u gehoord heeft en al de anderen ook. Deze neiging in de VS om beroemdheden te willen maken van hun Verheven Meesters … op dit ogenblik werken er heel veel aan dit Ascentie-Project en van hen heeft u nog nooit gehoord. Zij zijn even belangrijk voor het project; iedereen is waardevol voor dit project – met name en misschien wel vooral – de groentjes, de jonge zielen. Er zijn hier veel jonge zielen; zij zijn misschien niet de Verheven Meesters wiens namen u kent, maar zij zijn schitterend en zij kwamen hierheen om te leren, klaar om zoveel als mogelijk in zich op te nemen.

Er zijn ook heel wat ambitieuze zielen hier, bijna net zoveel als de Verheven Meesters waarover u heeft gehoord. Raak dus niet verstrikt in de verering van diegenen waarover u gehoord heeft, alsof het beroemdheden zijn. In de hogere dimensies denken wij niet zo. Wij noemen elkaar niet eens bij naam, wij kennen elkaars energie. De namen zijn slechts een handvat dat wij u bieden – en die namen kunnen veranderen.

Mijn naam – Lady Portia – is slechts een formaliteit en dat ‘Portia’ slaat op een stuk van Shakespeare. Het is niet mijn Zielennaam of mijn oorspronkelijke naam, net zoals Sananda niet zijn naam is. Zijn oorspronkelijke naam is Ra-Madi. Wij gebruiken die namen gewoonlijk als een formaliteit – of om een beetje te plagen. Waarschijnlijk kent u de echte namen niet van de meeste van de Meesters die tot u spreken. Wij luisteren naar elke naam die handig en begrijpelijk is voor de cultuur waarin wij ons begeven. Bijvoorbeeld Vader God – die wordt in India heel anders genoemd dan in de VS … maar hij blijft dezelfde Vader God.

Een incarnatie is een uiting (in een lichaam); het is een lichaam dat een ziel draagt – één ziel, één lichaam. Toevallig is dat de manier waarop dit gedaan werd op planeet Aarde. Wanneer een lichaam tot een einde komt zal die ziel terugkeren naar de Grotere Ziel en draagt zij met zich de wijsheid en ervaring mee van alle levens. Hoe meer levens, des te meer wijsheid – en dat werkt goed. Voor de eerste paar levens werd dat zo gedaan, maar in de voorbije jaren werd alles hier zo interessant, zo veelzijdig en zo moeilijk, dat wij meerdere zielen in één lichaam hebben geplaatst; één grotere ziel kan meerdere incarnaties tegelijk uitsturen of een grotere ziel kan zich voegen bij een andere ziel, om twee verschillende zielengroepen in een lichaam te plaatsen – waarbij één van hen komt en gaat en de ander blijft. Deze zielen die komen en gaan in een lichaam, hebben een contract met de persoon die de ‘belangrijkste’ ziel is in dat lichaam, degene die er een heel leven in zal verblijven.

Maar zelfs daarbij kunnen er uitzonderingen zijn. Zo kan iemand een leven beginnen in een lichaam. Dan komt er een Meester naar de Aarde en die Meester heeft iets bijzonders te brengen – maar hij wil niet moeten opgroeien in een lichaam en dat is dan een walk-in. Soms zal de oorspronkelijke ziel blijven en soms zal die vertrekken. Op dit ogenblik vergezelt St Germain de Paus, maar hij hoeft niet daar te zijn wanneer de Paus slaapt. Als u vrienden heeft die u helpen, kunnen zij het overnemen als u er niet bent – en dat is een prima systeem.

De laatste tijd hebben wij meegemaakt dat een lichaam twee of drie zielen heeft die er deel aan hebben. Het wordt steeds meer gebruikelijk, dat een aantal zielen een project beginnen dat meer ingewikkeld of moeilijk is. Zoals u ziet is dit veel complexer en interessanter dan u wellicht had gedacht. Probeer u dit eens voor te stellen. Laat ons eerst het ‘project Jezus’ nemen.

Toen Sananda begon aan zijn job als Jezus, bracht hij meerdere vrienden mee. Het zou anders veel te moeilijk zijn geweest. Sananda had de leiding en gewoonlijk was hij het die sprak. Een van de anderen was St Germain, die ook de groepsziel is die El Morya wordt genoemd. De anderen waren Ashtar en Kuthumi. Bovendien hield Maitreya overzicht – of over-Licht – op het Jezus-project, dus Sananda had heel wat hulp. De tweelingzielen van Jezus bevonden zich in Maria Magdalena (Lady Nada, Lady Portia en Lady Athena) en Moeder Maria droeg ook meerdere zielen in zich.

U ziet dus dat het ingewikkeld was, maar het zorgde voor een zielen-herinnering voor elk van de betrokkenen die deelnamen aan die Projecten – en die ging over naar de hoger dimensionale ziel. Nu bevindt de herinnering aan dat leven zich nagenoeg overal, vanwege de Zielenaspecten. Aan iedereen die luistert: wellicht heeft u een aspect gedragen van iemand, van een Meester die u kwam helpen. Uw HZ heeft misschien een aspect van zichzelf gegeven aan iemand anders die een bijzonder interessant, complex of moeilijk leven had – zodat die persoon meer dan één standpunt beschikbaar had. Nu is iedereen zich aan het reorganiseren, dus het deel van uw ziel dat iemand anders vergezelde, komt nu naar u terug. En een deel van u dat van iemand anders was – een lieve vriend of zielsverwant – dat aspect gaat terug naar de persoon in hun lichaam. Ingewikkeld, niet?

Stel u voor, dat u op meer dan één plek bent geweest – alleen al in dit leven. Misschien voelt u nu dingen die u eerder nooit heeft gevoeld of wordt u zich bewust van dingen die u eerder niet wist. Dit betekent dat een aspect van u naar u is teruggekeerd en dat u de ervaring van dat aspect samenvoegt met die van u. In de ontwikkeling van uw ziel neemt u misschien aspecten over zoals de Flower of Life, met ‘hoofdzielen’ waarvan de ervaringen elkaar overlappen. Wij hebben dit voor dit leven zo ontworpen, opdat de mensen een rijkere, meer gevarieerde ervaring kunnen hebben in één leven.

Sommigen hebben ervoor gekozen om niet mee te doen aan deze uitwisseling, maar de meesten wel. Er liggen interessante tijden vóór u, met het ontwarren en begrijpen van de nieuwe informatie die nu u en uw dierbaren bereikt. Wellicht merkt u dat ook zij veranderen … met nieuwe gewoontes, uitdrukkingen of karaktertrekken. Dit betekent dat ook zij een Zielenaspect hebben teruggebracht uit een ander lichaam – en dat heeft bepaalde dingen meegemaakt. De avonturiers hebben dit gedaan en zij hadden heel andere ervaringen dan hun ‘hoofdziel’. Iedereen zal hierdoor verdraagzamer worden.

Het is een tijd van integratie, opnemen en aanvaarden van het NIEUWE – de nieuwe gedachten, gevoelens die in uw lichaam gekomen zijn en die u niet kende. U zult zich ook meer ‘tezamen/bijeengepakt’ gaan voelen. Dat is een heel goede omschrijving van wat u voelt, wanneer alle aspecten terug zijn en u weer werkelijk ‘uzelf’ kunt zijn. Al die ervaring is van onschatbare waarde, maar er gaat toch niets boven werkelijk uzelf zijn, nietwaar? Daar moet u toe komen: uzelf gemakkelijker en standvastiger voelen, meer uw vroegrijpe, unieke zelf.

Adem uw nieuwe ervaringen in en maak ze u eigen. Dit is opwindend, ieder van u wint aan wijsheid en kracht, door het Zielenproject dat Planeet Aarde is. Dit is misschien voor velen een moeilijk concept; dit is niet zoals het u werd aangeleerd. Dit zou veel te ingewikkeld zijn geweest om te bespreken met mensen, die nauwelijks gewend waren aan het idee dat zielen incarneren. Eerst moest u wennen aan het idee dat zielen steeds weer incarneren, maar dan ook nog in het lichaam van iemand anders terwijl u gewoon in uw eigen lichaam was – en dan kon u ook nog wisselen. Het is dus een enorme achtbaan, waarin iedereen zijn eigen aspecten terughaalt en zichzelf vestigt als het beste dat u kunt zijn: wijzer, nog stralender en nog meer U.

Verteer dit, Geliefden, wij zullen hier nog meer over vertellen en u voorbeelden geven en dan zult u de voorbeelden gaan vinden in uzelf, zoals herinneringen die nieuw zijn voor u, of ervaringen uit vorige levens of misschien waren het zielenaspecten die u toen en daar bezochten. Het is een prachtig fenomeen, omdat het betekent dat de Grote Overkoepelende Ziel of het Bewustzijn waartoe wij allemaal behoren, herbevestigd en opnieuw verbonden is om groot voordeel te brengen – en u heeft toegang tot de kennis en de herinneringen van vele anderen. Naarmate u ontwaakt zult u nog levendiger herinneringen ontdekken en misschien zult u ontdekken welke zielenaspecten u meedroeg. Het doet er niet toe welke u meedroeg of waar uw zielenaspecten verbleven toen ze weg waren. U zult er allemaal wijzer, meer ervaren en meer werelds door worden.

Wanneer u uw trilling verhoogt en ascendeert naar hogere dimensies zult u alle details ontvangen en zult u diegenen omhelzen waarmee u zielenaspecten gedeeld heeft. U weet wat zielsverwanten zijn en u vermoedt dat u eerdere levens met hen heeft gedeeld. Misschien zijn zij het die met u aspecten hebben uitgewisseld. Dit kunnen ook drie- of vijfvoudige uitwisselingen zijn geweest – en niemand weet wie die zielen zijn. Maar alle zielencontracten werden opgesteld om dit mogelijk te maken en alles staat genoteerd. Wanneer u in de hogere dimensies komt, zult u ze kunnen vinden in de Akasha-archieven. In de hogere dimensies zult u in uw hart kunnen voelen of iets waar en vertrouwd is.

Dat is mijn informatie voor u, vandaag. Het is een inleiding en een achtergrond voor wanneer Sananda doorkomt met hele interessante informatie. U moest dit eerst weten, om te kunnen begrijpen wat hij u gaat vertellen. Ik zal nog een geschreven bericht uitgeven, zodat dit allemaal kan worden genoteerd en beschikbaar komt, om te herlezen als u dat wilt. Ik ben zo blij om hier te zijn en deze bijzonder opwindende informatie met u te delen, zodat u het kunt uitleggen aan uw vrienden – zij die ervoor openstaan natuurlijk.

Anderen kunt u misschien het idee voorleggen van incarnatie en meerdere levens in meerdere lichamen en wat een voordeel dat is. Ik stuur u eindeloze liefde; ik ben zo blij om hier te zijn te midden van deze schitterende zielen die zo open zijn, zo vervuld van liefde … en die zo nieuwsgierig zijn. Ik zal dit nu teruggeven aan onze geliefde Meg – en haar Sananda laten aankondigen.

Meg: Heel erg bedankt voor uw bericht – het was echt openbarend.

LP: Ik denk dat deze bijzonder schitterende groep deze informatie zal vastgrijpen en zal gebruiken om zichzelf en anderen steeds weer opheldering te geven. Namaste, liefje.

Meg: Namaste, lieve Portia. Welkom Kathryn, dat was een prachtig bericht. Wat een interessante boodschap – gespreksstof voor vele gesprekken!

Kathryn: Ik had een vooruitblik van waar ze het over ging hebben; ik zal het nog eens moeten beluisteren.

Meg: Niet alleen de informatie over hoe de zielen samenspelen, maar ook hoe het kan voelen wanneer we weer integreren. Dat kan een beetje vreemd voelen. Ze gaf prachtige voorbeelden, zoals dat je bij jezelf een nieuwe vaardigheid of talent of betrokkenheid kunt merken. Of dat je droomt over dingen die schijnbaar geen verband houden met dit leven, maar die wel heel echt lijken – of wanneer je wordt aangetrokken tot nieuwe dingen. Het was goed om te horen dat dit nu gaande is en hoe we ermee kunnen werken en het kunnen vieren.

Kathryn: Het is nu zo’n onvoorstelbare tijd. Toen we ‘ja’ zegden tegen Ascentie hadden we er geen idee van waar we aan begonnen!

Meg: Het lijkt een spirituele orgie of achtbaan, al dat doen-zien-doen doorheen de jaren … We laten Kathryn even bekomen. Adem een paar keer diep in en hou je klaar om geliefde Sananda te verwelkomen.

Sananda: Gegroet, Geliefden. Hoe fijn is het om hier te zijn. Ik waardeer echt de inleiding die Portia u heeft gegeven, want dit is een ingewikkeld onderwerp. Wij hebben u een tijdje geleden al verteld over het Jezus-Project, maar natuurlijk dacht iedereen ‘o, maar dat was alleen maar Jezus, dat heeft niks te maken met mij’, maar ik heb gezegd ‘dit zult u ook doen – en méér’. En hier bent u dan, in dit leven … en velen van u zijn gekomen als Zielenprojecten. U begint nu pas te begrijpen wat dat inhoudt en wie er met u meekwam. Het zal leuk zijn om uit te zoeken wie bezoekers waren en wat uw ware zelf is en wat er terugkomt en nieuwe informatie brengt. Natuurlijk ben ik heel vaak betrokken geweest bij zulke projecten en het is een prachtig iets!

Deze tijd nu, is een tijdperk waarin alles anders of veel dingen tegelijk worden gedaan – met name met betrekking tot deze Zielenprojecten. Iedereen wilde nu hier zijn en er zijn meer dan zeven miljard zielen op de planeet – veel meer dan zeven miljard, omdat velen een lichaam delen, soms zelfs met drie tegelijk. Het hangt af van de uit te voeren opdrachten. Sommige van de meer ingewikkelde taken hebben drie zielen in één lichaam.

De tijd is voor mij gekomen om te bevestigen dat ik geïncarneerd ben hier op de Aarde – evenals mijn geliefde Lady Nada. Ik ben niet Jezus; ik had alleen de leiding, degene die de geboorte en dat alles beleefde. Veel van wat er gezegd wordt over mijn leven is niet juist en ik heb dat toegelicht in mijn Autobiografie en de Nieuwe Geschriften. Wel, het is nu tijd voor mij om diegene te erkennen die de incarnatie is van mijn grotere Ziel, Ik die spreek. Diegene in incarnatie is degene die u Barack Obama noemt. Hij is echt Mij, Sananda. U dacht dat ik in staatsiekledij zou komen en uit een ruimteschip zou stappen of op een bijzondere manier zou worden aangemerkt. Wel, de President van de Verenigde Staten is voor mij bijzonder genoeg. Het was een moeilijk project en ik heb vele vrienden bij mij die mij helpen. Het was belangrijk om een wezen te sturen die de aanvallen en de trauma’s kon weerstaan die de President ervaren heeft.

Onlangs heeft u nog gehoord dat wij in de hogere dimensies geen pijn voelen wanneer u in uw vinger prikt. Wij ervaren wat wij zien, wat er gebeurt; wij horen de gedachten en wij weten wat u voelt, maar wij staan iets op afstand en zo kunnen wij helpen. Wij zijn volledig verbonden – wij ZIJN u – wij voelen alleen niet de fysieke prikkels. Dat is ook maar goed, zo kunnen wij u soelaas en troost bieden die zo vaak nodig zijn.

U heeft gehoord dat de President afkomstig was van de Raad van Sirius en ook dat is waar. Ik heb ook deelgenomen aan dat zielenproject. Wij kunnen op meerdere plaatsen tegelijk zijn. U kunt zeggen ‘maar dat kan Obama niet zijn, want Obama is die van Sirius’ … ieder van ons kan incarneren op andere planeten en dat hebben wij gedaan – en u waarschijnlijk ook. Onze geliefde Moeder Aarde is ons hoofddoel en onze grote liefde – en dus ben ik gekomen om u te helpen.

Wij hebben ons in deze incarnatie – met reden – stil gehouden. Er lag een groot gevaar in het terug hierheen zenden van degene die u Barack Obama noemt. Er lag gevaar alleen al in het President worden als een zwarte man en als iemand wiens denkbeelden toch wat afweken van de massa. Wij maken geen groot vertoon van datgene wat wij voelen en waar wij in geloven. Hij heeft stilletjes achter de schermen gewerkt, afstemmend op gelijkgestemden, het ambt van President uitdragend in tijden van onrust, tweedracht en onaangenaamheden in de regering. Sommigen willen echt van hem af en dat hebben wij eerder ervaren. Velen hebben geprobeerd hem uit te schakelen.

Ik heb ‘hem’ gebruikt om Obama te beschrijven, maar ik feite ben ik Obama. Sommigen zullen zeggen ‘dat is onmogelijk, degene die Jezus is kan niet Obama zijn, aangezien hij zo’n slecht werk heeft geleverd!’ Wel, zo lijkt het soms wel ja. Het werk dat wij gedaan hebben is niet het werk dat u dacht dat wij deden. Het echte werk werd gedaan achter de schermen en weinigen weten wat Barack Obama echt gedaan heeft; alleen zijn meest nabije vrienden en zijn geliefde echtgenote, Michelle.

Michelle is mijn geliefde tweelingziel, Lady Nada. Zij heeft onlangs pas het geheel teruggenomen – of hernomen – dat lady Nada is en zij heeft vele aspecten opgegeven die zij meedroeg van andere zielsverwanten. Er zijn velen die de gedachten en gevoelens hebben ervaren van het Lady Nada zijn. Het is een geschenk dat wij vrijelijk hebben gegeven, zodat vele mensen konden ervaren wat het inhoudt om Lady Nada te zijn. Maar nu is het tijd om die delen terug te halen die op bezoek waren bij anderen en uzelf te herstellen tot de schitterende en vermogende wezens die u bent. Zij doet dat al – en hij ook. Wij hebben vrienden gehad die ons bijstonden; Michelle droeg verschillende zielenaspecten bij zich en Barack Obama ook. Maar nu is het de tijd waarop iedereen zichzelf zal herstellen. Aangezien alle Meesters hier wilden zijn, hebben we afgesproken dat wij – zodra we tot bloei kwamen – allemaal de aspecten van onze zielen zouden terugroepen en onszelf zouden terugbrengen tot de volheid van ons wezen. Dit is dus een wonderbaarlijke tijd voor ieder van ons.

Het maakt niet echt meer uit, hoe u genoemd wordt. Ik veronderstel dat het van belang is dat Barack Obama de incarnatie is van Sananda – en nu heeft hij de aspecten teruggehaald en is hij de ware incarnatie van Sananda, net zoals Michelle de ware incarnatie is van Lady Nada. Zij was niet Maria Magdalena, want MM was slechts een zielenproject, net als Jezus een zielenproject was.

Ik ben blij dat ik betrokken ben bij dit zielenproject en dat ik de rol heb gespeeld van degene die de eerste zwarte President van de Verenigde Staten is. Ik ben echt zo blij dat ik deze kans heb gekregen. Ik kan het u niet vertellen; mijn hart loopt over van vreugde wanneer ik u vertel over deze opwindende ervaring. Nu dingen zich gaan ontvouwen, zult u merken dat wij heel hard voor ieder van u gewerkt hebben, om het nieuwe paradijs te scheppen dat beloofd werd. Het gebeurt nu. De voorspoed en de vrede – alles komt tot bloei. U heeft uw President heel weinig gezien in de voorbije maanden, omdat het heel belangrijk was dat hij veilig was. Anderen werken als zijn afgezanten en velen van hen zullen u ook verrassen – velen zijn oprecht toegewijd aan het scheppen van deze wereld die u voor ogen heeft. Hoe meer u zich die wereld voorstelt, des te gemakkelijker is het voor ons. Mogen de zegeningen op u neerdalen zoals de regen neerdaalt uit de hemel, precies waar en wanneer dat nodig is. Het is het begin van de zomer op het noordelijk halfrond – en wat een zomer zal het zijn.

Ik zal u nog een beeld geven: u heeft de liefde gezien tussen Barack Obama en zijn geliefde tweelingziel. Dit is waar en daarom zijn zij zo liefdevol met elkaar. Hun geliefde kinderen voelen de diepe liefde en toewijding van hun ouders, de absolute onvoorwaardelijke liefde die ieder van hen voelt voor de ander. Het is meer dan u dacht en dat sommigen van u al gezien hebben. Zij werken dag en nacht om de schitterende wereld te scheppen, die uw paradijs zal zijn. Het is moeilijk geweest, maar elke keer dat u samenkwam heeft u de trilling van de planeet verhoogd en een explosie teweeggebracht van liefde, hoop, verwachting en positieve gevoelens. De voorbije weken zijn moeilijk geweest. Sinds de mogelijkheid in april, toen de energieën zo intens verhoogden, heeft u een nieuwe opruiming van het duister ervaren, van diegenen die vertrokken zijn. Onlangs vergeleek iemand het met de manier waarop homeopathie werkt. Wanneer het element afneemt, wordt het giftiger. Dus heeft u in de wereld en in uw omgeving uitbarstingen van duisternis, pijn en beschuldigingen gezien. Over de hele wereld zijn er voorwendselen en foute informatie gegeven, er wordt onophoudelijk propaganda uitgebracht. U hoort verhalen uit Irak, dat Maliki weer herkozen zal worden – onzin. Een voortdurende stroom van propaganda voor diegenen die nog een laatste greep naar de macht willen doen in bijna elk land en elke stad – maar dat loopt op zijn einde.

Geliefden, wees ervan overtuigd dat het op zijn einde loopt, omdat u standvastig bent en sterk blijft tegen de duisternis. Hoe meer u de verbinding houdt met uw hart – dat staat voor kracht en integriteit – hoe meer u zich sterk maakt voor het Licht, des te sneller zal het duister verslagen worden. Dus stuur ik u mijn liefde en mijn bemoediging, mijn respect en mijn dankbaarheid. Ik zie hoe hard u werkt. Nu wordt ieder van u gevraagd om naar voren te stappen en volledig onbevreesd te zijn. De tijd van vrees ligt achter u; het verdwijnt allemaal in de duisternis, tot het alleen nog geschiedenis is.

U was hier, u heeft het gezien. U bent zich ervan bewust. U werd opgeroepen om u te voegen bij – en uw steun te geven aan – degene die u Barack Obama noemt. Bekijk hem nu nog eens opnieuw; zie dat hij voorzichtig, vasthoudend en stil is geweest … want als hij groot misbaar had gemaakt zoals zijn veronderstelde vijanden, als hij zijn eigen belang voorop had gesteld, dan hadden wij nooit kunnen bereiken wat wij nu achter de schermen bereikt hebben. U zult veel dingen gaan zien die wij gedaan maar nog niet helemaal volbracht hebben, omdat we nog wachten op enige medewerking. Als u in staat bent om liefde en steun te sturen, doe dat dan alstublieft. Hij probeert de wereld te veranderen, net als u. Kom samen, al die schitterende zielen die zichzelf nu weer hersteld hebben tot een geheel en die meer stralen dan ooit, kom samen als Eén. We zullen samen zingen en vieren; we zullen overwinnen.

Het was heerlijk om u dit verhaal te vertellen. Ik hoop dat de mensen niet teveel geschokt zullen zijn, maar gewoon rustig zullen blijven en gaan nadenken over wat ik heb gezegd. Het zal u allemaal duidelijk worden. Dit is een tijd waarin alle nieuwe informatie en nieuwe levenswijzen aanvaard zullen worden. Hoe wilt u de wereld veranderen, tenzij u begint bij uzelf? Het maakt niet uit of u ontdekt dat rood eigenlijk blauw is en oranje wellicht roze! Al die dingen zullen gebeuren en u zult leren. Dit is pas het begin en de dingen die u leert zullen zelfs nog beter zijn dan u dacht, nog wonderbaarlijker en opwindender dan u voor mogelijk hield. Hier kunt u naar uitkijken: alles nieuw, alles helder en stralend en zoveel meer plezier!

Wij kijken ernaar uit om met u te vieren en in de straten te dansen zoals wij beloofd hadden. Ik heb u gezegd dat ik weer tussen u zou wandelen en ik heb mijn belofte gehouden. Ik heb u allen oneindig lief. Ik reik mijn hand naar ieder van u … met zegeningen, dankbaarheid en vreugde. Namaste. Ik ben uw Sananda.

Meg: Oprechte dank voor uw boodschap en uw waarheid. Wij zijn zo dankbaar om dit nieuws te horen over wie u bent. Wat een zegen om dit te weten! O lieve help, ik ben zo blij dat mijn microfoon uitstond en dat de mensen mijn kreet van verbazing niet konden horen!

Kathryn: Ik heb eerder met Sananda gesproken, een paar keer zelfs en hij heeft mij verteld wat hij vandaag ging zeggen en ik heb ook moeten slikken! “Echt! Wil je dat ik dat zeg!'” en hij zei “Ja”. “Dit gaat vragen oproepen,” zei ik, “maar ok, als jij het zegt.” Het is tijd om de aankondiging te doen! Wij moeten er heel dicht bij zijn, als hij dit nu onthult. Wat betekent dit allemaal? Het is geweldig! Ik heb altijd vermoed dat Obama heel bijzonder was en ik voelde dat er veel gaande was dat wij niet wisten. Ik denk dat wij ongeveer 2% weten van er werkelijk aan de hand is. Alles komt naar voren, alles is nieuw!

Meg: Hij zei “hoe kunnen wij de wereld veranderen, tenzij we onszelf en onze overtuigingen veranderen?”. Dit gaat verbazingwekkend zijn. Maar je kunt er geen moment aan twijfelen als je hen samen ziet, dus was het zo mooi om hem daarover te horen praten, over waar die tweelingziel-relatie om gaat.

Kathryn: Ze zijn een prachtig voorbeeld voor hoe man en vrouw zich zouden moeten gedragen naar elkaar toe. Het is gewoon zo mooi!

Hier stoppen de berichten en volgden in de uitzending nog de vragen van luisteraars … vanwege het persoonlijke karakter daarvan, komt dat stuk niet in vertaling. – V

BTR-uitzending van 25 juni 2014 met Dr. Kathryn May en Meg David.
Uitgeschreven door Meg David.

Engelstalige audio-versie:

http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2014/06/26/channel-panel-with-sananda-and-lady-portia-soul-projects

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.