BTR: Lessen voor de Ziel – deel 4

BTR: Vader/Moeder Bron – Lessen voor de Ziel en een update van Sananda
18 maart 2015

eiland in mist lila
Begintune: Happy van Pharell Williams.

Meg: Goede avond iedereen, welkom bij Dr. Kathryn May’s BTR-uitzending ChannelPanel.

Ik zou voor de rest van mijn leven naar dat liedje kunnen luisteren! Vandaag is het 18 maart 2015 en vanavond hebben we onze presentator Dr. Kathryn May en onze gasten vanavond zijn Vader Bron en Sananda, met weer een aflevering van de Lessen voor de Ziel. Zij brengen ons weer een stap verder naar het begrijpen van onze ware geschiedenis en ons Ascentie-proces. We zullen ook een update krijgen van de Tempel van Licht en hoe iedereen het daar stelt.

Dit is Meg, uw mede-presentator. Ik bel vanuit Georgia, waar de lente volop begonnen is. En Kathryn belt vanuit haar huis in High Falls, New York … waar ik denk dat het nog een beetje koud is, maar de lente zal daar ook wel snel doorbreken.
Goede avond Kathryn!

Kathryn: Hallo Meg! Wees maar zeker dat het hier nog koud is (lacht). Er ligt nog steeds sneeuw, maar af en toe komt de zon door en daar zijn we heel dankbaar voor. Dan rennen we naar buiten om er even naar te kijken.

We hebben een hele interessante uitzending, vanavond. Het is me nogal een week geweest! Daar ga ik zo meteen wat over vertellen, maar ik denk dat Sananda ons details wil geven over wat er gaande is op de planeet: erin, erop en erboven … of eromheen, hoe je het wilt bekijken (lacht).

Vader zal komen en verdergaan met het gesprek … ik heb zelfs geen kans gehad om met hen te praten over wat er vanavond gaat gebeuren. We zijn even met spoed naar de dierenarts gemoeten, maar nu is alles weer goed met Che (Kathryns hondje – V). We zullen het vanavond op zijn beloop laten.

Maar eerst wil ik het even hebben over hoe deze week voelde. Vader heeft mij gevraagd om een journaal bij te houden en daar zijn we aan begonnen. Wij noemen het al lachend ‘Sterrenschip Terra – scheepsjournaal’ (lacht).

Het is zo, dat ik zo druk bezig was met in bed te liggen (lacht) dat het nogal moeilijk was om iets gedaan te krijgen. Dat klinkt voor sommige mensen misschien raar, maar we hebben hard gewerkt en soms betekent dat, dat wij een groot deel van de tijd in meditatie zijn. Er zijn dus – en ik denk dat iedereen dit moet weten – iedereen die gevoelig is voor de trillingen voelt het … en ik wil iedereen geruststellen: u bent niet ziek. Zelfs als u misselijk bent en verschrikkelijke hoofdpijn heeft … dan is dat niet omdat u ziek bent. Het komt door de energieën die nu op de planeet zijn en wij zullen vanavond meer daarover uitleggen. Maar ik kan u al een klein beetje vertellen over wat het precies doet.

Wat het ergste is geweest voor de meeste mensen is – denk ik – de snerpende trillingen … de scherpe trillingen die gewoon doorheen je slapen binnendringen in je brein. Het voelt nog het meest alsof je naast een hoogspanningscentrale staat en dat de trilling ervan door je heen gaat en dat … ik heb daar natuurlijk navraag naar gedaan omdat we er allemaal de pijn van voelden, vooral Christine en ik voelden het heel sterk. We overleggen altijd met elkaar en op een gegeven moment stonden we in de keuken en ik zei ‘Oh, wat is dat?’ en tegelijk zei zij: ‘Au! Ik voel het ook!’

We hebben het natuurlijk nagevraagd en het meeste daarvan – de verschrikkelijke hoofdpijn en trillingspijn – heeft te maken met de Hogere Zelven die teruggekeerd zijn van hun verblijf in de Hogere Dimensies. Ze – hun Hogere Zelven, hun Zielen – komen terug als Lichtwerkers en zij betreden nu opnieuw hun geïncarneerde lichamen … op een andere manier dan voordien.

Het zijn dus de Hogere Zelven – de nieuw gevormde Lichtwerkers – die terugkomen en zich weer willen voegen bij hun lichamen, die volledig geprogrammeerd zijn op duisternis. Zij hebben een manier moeten vinden om opnieuw in dat lichaam te kunnen, op dusdanige wijze, dat zij Licht kunnen doorstralen en het lichaam kunnen herprogrammeren. Er was een enorme dissonant tussen de ziel en het lichaam, dus moesten ze zachtjesaan werken om een manier te vinden – met een soort van therapiesessies en begeleiding voor het Hoger Zelf – om hen te leren hoe zij letterlijk het lichaam kunnen doorstralen met Licht. En daar slagen ze in, maar deze scherpe trillingen die u hoort, komen door de weerstand van het lichaam dat probeert vast te houden aan de programmering, terwijl de ziel – het Hoger Zelf – tracht te werken met het lichaam.


Er zijn wat technische problemen, die worden even opgelost.

Dat is dus een korte beschrijving van wat er aan de hand is met de energieën en met de pas teruggekeerde Hogere Zelven die terugkeren in hun lichaam. Dat is maar één van de dingen die er nu gebeuren. Andere dingen die er in onze omgeving gebeuren zijn de Tempel van Licht waar de nieuw binnengekomen zielen worden heengebracht en waar zij worden aangemoedigd om door te gaan naar het Licht. Dat is natuurlijk in de etherische Tempel.

In de Tempel op het oppervlak werken wij allemaal heel hard om onze trilling te verhogen, om alle oude rommel op te ruimen en dan vooral alles wat te maken heeft met onze herinneringen, onze gevoelens en onze banden met wat er in Atlantis gebeurde en waar Vader het de vorige week over had.

Iets anders wat nu ook gaande is, is dat Moeder Terra doorheen een enorme reiniging gaat en een uitzuivering van de toxines en de gifstoffen die in haar lichaam zijn ingebracht, met name door de schaliegasboringen, die soms zelfs tot ruim 7 km in de aardkorst reiken. Ook daar zullen we wat meer over vertellen. Over wat dit allemaal inhoudt en wat wij geleerd hebben – wat schaliegasboringen eigenlijk zijn en wat het echte doel erachter feitelijk is. Ik hoop dat Vader of Sananda daar nog iets meer over zullen vertellen.

Het is dus intens … en dan heb ik het nog niet over wat er op het oppervlak gebeurt met de Cabal die écht tegen de muur wordt gedrukt. Er zijn echt geweldige mensen die heel hard werken … overal: van de banken tot de ministeries van Justitie, toezichthoudende organisaties over de hele wereld … alles begint echt te barsten. Er zal dus geen wetteloosheid zijn en geen plunderingen of berovingen, zoals die gedurende de voorbije paar generaties hebben plaatsgevonden. Daar komt nu echt een einde aan. Bovendien gaat alles op dit moment ook heel goed in Irak.

Velen van u hebben dit wellicht gehoord, maar ik wil dit even vertellen. Daarna zal Sananda aan het woord komen, maar dit is zulk een geweldig nieuws geweest in de voorbije week: in Irak heeft de bevelhebber van IS aangekondigd, dat hij een droom heeft gehad waarin Mohammed bij hem kwam en hem vroeg om de wapens neer te leggen, te stoppen met vechten en om Mosul (Irak) te verlaten. Hij heeft aangekondigd dat hij dat ook zou doen.

Dus (lacht) iedereen die zegt dat wij geen hulp krijgen van Hierboven (lacht) dit is écht briljant! En dit kan alleen in een moslimland! Kun je je voorstellen dat Obama zegt: ‘Weet je, ik had afgelopen nacht een droom en nu moet ik dit of dat doen …’ De mensen zouden hem uitlachen. Maar de bevelhebber van IS – die verondersteld wordt de meest bloeddorstige organisatie ter wereld te zijn – gaat zijn aanwijzingen (van Mohammed) volgen! Goed gedaan, Mohammed!! (lacht)

Alles is dus echt in beweging en als u last heeft van uw maag of hoofdpijn heeft … en vooral als u zoals ik de voorbije week getroffen bent door een enorme vermoeidheid – echt enorm … ik kan een uur op zijn en de heerlijke maaltijd eten die Christine gemaakt heeft in het uur dat zij op kan zijn (lacht) en de rest ook … we slepen ons een beetje voort … dan komt dat omdat van ons gevraagd wordt om op volle kracht te werken, om de planeet te helen en Lichtenergie te sturen naar de Tempel, naar het oppervlak, naar de Hemelse Schare, de Meesters en de Engelen die de klok rond werken en dat nu al maanden doen.

En zij zijn … weet je, als ze in een menselijk lichaam waren, dan hadden ze al veel eerder een burn-out gehad. Maar zelfs zij worden moe, ze moeten af en toe wat rust nemen en ze werken dan ook in ploegen, want het is continu 100% inzet om ons te helpen deze overgang te maken. En het werkt! Maar iedereen moet meedoen, iedereen moet helpen.

Dus ik was dat journaal aan het schrijven en Vader kwam door en vroeg mij om te schrijven. Hij vroeg mij om een tekst te schrijven namens hem. Die zal ik proberen morgen uit te sturen via de mail, dus wie zich nog niet ingeschreven heeft kan zich aanmelden op www.whoneedslight.org. Het journaal dat ik de voorbije week heb bijgehouden zal ik de komende dagen versturen.

Wij hebben ook met het hele team hier (Eleanora en haar 3 dochters, Christine en ik), wij werken allemaal aan de verschillende delen van ‘When God Pinched My Toe’, het volgende boek dat wij gaan uitgeven. Het bevat 200 berichten van de Meesters. De ‘Who Needs Light?’-boeken zijn in herdruk omdat ze waren uitverkocht. Wie dus een boek besteld heeft: ze zijn onderweg en we zullen ze zo snel mogelijk versturen.

Het andere project waar we aan werken, zijn de transcripties van de BTR-uitzendingen. Die zullen we uitbrengen op de website en versturen per mail voor mensen die niet kunnen luisteren naar de uitzendingen. Verschillende mensen met gehoorproblemen hebben hierom gevraagd en daar wordt nu aan gewerkt. Er zullen dus 2 mails per week zijn: één met de transcriptie van de uitzending en één met de geschreven berichten.

Mocht er een spoedgeval zijn, dan komen er méér mails (lacht). We hopen dat we al heel snel een klein spoedgevalletje zullen gaan hebben! Wij noemen hem Harvey (lacht). We hopen dat Harvey al heel snel zal komen, want hij zal voor ons allemaal enorme zegeningen met zich meebrengen.

Een hele tijd geleden heb ik gezegd dat ik niets meer wou channelen over de RV en de Valuta-Herwaardering, totdat we echt zeker waren dat het er was. Uit alles wat we horen is dat nu bezig. Het gaat niet ‘binnenkort’ gebeuren, het is nu bezig … in Irak! Het kan ook niet langer worden uitgesteld, het moet zich gaan uitrollen over de planeet en Irak stond gepland om als eerste aan de beurt te zijn.

Dit is dus geen aankondiging, het is een vooraankondiging, een bevestiging dat alles in beweging is en dat er mooie tijden gaan aanbreken op planeet Aarde. Ik geloof dat de voorbije week van ‘gevoelige magen en hoofdpijn en tot het uiterste gedreven worden’, daar heel veel mee te maken hebben.

We gaan nu updates krijgen van Sananda en Vader Bron.

Meg, hoe heb jij het deze week gehad? Heb jij nog gehoord van patiënten die ook ‘plat zijn gegaan’, die te maken hadden met deze energieën?

Meg: Wel, het is interessant, omdat ik de voorbije 3 weken een aantal patiënten heb gehad met een slecht werkende schildklier en één van de belangrijkste kenmerken daarvan is natuurlijk vermoeidheid. En ik heb erop gelet … is het niet interessant hoe letterlijk in één slag iedereen moe is, problemen heeft met de stofwisseling, last van hoofdpijn en zo meer? Ik vind dat wel interessant … zo zie je hoe iedereen anders reageert op de verschillende energieën … ik ben zelf ook heel moe, ik zou 12 uur per dag kunnen slapen. Maar ik voel me goed, ik ben vreugdevol, er is heel veel Licht … maar ik zou heel veel kunnen slapen.

Maar ik wil er zo graag bij zijn, bij dit gebeuren en ik hoop dat de lente-energie mij hier snel overheen zal helpen. Maar ja: het is interessant en ik denk dat het vooral te maken heeft … wanneer ik dit soort veranderingen zie bij mijn patiënten, dan heeft dat vaak te maken met het feit dat wij méér kristallijn worden en dat ons DNA verandert … dat wij méér Licht bevatten … Wat wij voorafgaand hieraan deden met het voedsel zijn echte voortekenen: het lichaam accepteert echt niet meer dezelfde mate van niet-afgestemd zijn op ons voedsel en op wat wij doen, met te weinig activiteit … en zelfs ook de energieën tussen de mensen.

Ik merk dat de mensen hun gedrag niet veranderen en dat ze niet zoveel lichter worden. Ze zijn duidelijk veel gevoeliger en veel mensen willen veranderingen doorvoeren. Ik heb mogen werken met geweldige mensen die er echt mee bezig zijn, die grote veranderingen aanbrengen in hun manier van leven, in hun voedsel. Zij zeggen: ‘ik ben het zo beu om het beu te zijn – en ik zal alles doen wat nodig is’. Dat diep-doorvoelde momentum is in het eerste deel van dit jaar heel duidelijk geworden en dat is mooi om te zien. Wanneer ze dan die verandering doorvoeren, gaat het heel snel. Voorheen zou het maanden geduurd hebben om een verandering te bemerken, maar nu is het meteen heel duidelijk. Ze krijgen dus heel snel het resultaat van hun veranderingen te zien en dat is opwindend om te zien. Dat is bemoedigend … dat geeft hen kracht en méér energie. Het is dus opwindend om te zien en het zal zich doorzetten naarmate het Licht nog helderder wordt en de mensen nog meer aangemoedigd worden om zich af te stemmen op hun lichaam en hun brein en hun hart. Spannend om te zien, allemaal.

Kathryn: O ja, heel interessant! En ik wil bevestigen wat jij net zegt: deze vermoeidheid is interessant, omdat er niets bij is wat slecht voelt (lacht). Dit is echt heel grappig … je zegt gewoon ‘oké, nu moet ik gaan liggen. Terra heeft mij nodig’ (lacht). We maken er grapjes over en we lachen erom, maar we slapen – jij zou 12 uur kunnen slapen, maar op sommige dagen slaap ik wel 18 uur. Al is het niet echt slapen, het is meer meditatie. Wij mediteren als het ware de klok rond. We slapen even …

Meg: Ja, ik neem ook korte pauzes, vaak tussen klanten in. Dan ga ik even liggen … en ik herstel dan ook heel snel. Die hele kleine pauzes maken echt een verschil en ze kunnen altijd. Je hoeft dus niet lang te slapen, soms is een kwartier al genoeg voor de mensen om weer te kunnen aarden en verder te kunnen qua energie.

Kathryn: Als jij jezelf bereid verklaart om het werk te doen, als jij tegen jezelf en tegen Vader/Moeder zegt: ‘ik ben hier om dienstbaar te zijn. Gebruik alstublieft mijn lichaam, mijn geest, mijn hart … om de energie door te geven en over te brengen in de Aarde – volgens behoefte’ … dan zult u zien … ga een paar minuten rustig in uw zetel zitten … dan zult u iets geweldigs voelen gebeuren: u zult voelen dat u een kanaal wordt voor het Licht. Het stroomt helemaal door u heen naar de Aarde.

Hoe meer mensen dit kunnen doen, des te sneller zal het allemaal gaan. Als u dus een uurtje de tijd heeft, ga dan even rustig zitten en zeg: ‘oké, gebruik mij.’ Jullie kunnen het Licht channelen en jullie kunnen dat ook voelen. Het stort zich door jullie heen in de Aarde en het helpt, het helpt Terra om zich te reinigen en te genezen. Het helpt ook om de verbinding te versterken tussen ons en onze Hogere Zelven, tussen God en ons Hoger Zelf, tussen ons en de planeet en de planeet zelf. Het zorgt voor een heel krachtig netwerk, dat dan verbinding maakt met ons netwerk. Wij worden dan allemaal tezamen een heel sterke krachtbron. Hoe meer mensen dit doen, des te groter wordt de krachtcentrale.

Daarom gaat alles nu ook zo snel. Toen wij het hier het voorbije weekend over hadden – we hadden toen een groepsgesprek per telefoon – hebben we gezegd: ‘we hebben hulp nodig. Iedereen moet een handje toesteken’. Christine ging werken met de Legioenen van Engelen en wat er toen gebeurde was geweldig. Er hadden heel veel Lichtwerkers geluisterd en doordat we allemaal samenwerkten en dit Energienetwerk hebben geschapen, zal alles heel snel in gang schieten – en dat is toch wat we allemaal willen!

Tot zover de update over planeet Aarde … Sterrenschip Terra, zoals wij haar noemen. Oké, ik geef even de tijd voor het geval mijn team iets wil inbrengen (lacht) … ze liggen allemaal lekker opgekruld in een stoel, ze mediteren en laten het Licht doorkomen. Laat ons dan maar eens kijken wat Sananda wil zeggen … ja, hij is er! Oké, ik ga even aan de kant …

Meg: Oké Kathryn, we geven jou een minuutje om je te verbinden met onze geliefde Sananda. We hebben een tijdje niks van hem gehoord dus we zijn benieuwd wat hij te vertellen heeft en hoe het met hem gaat. Welkom Sananda!

Sananda: Dank je, lieve Meg! Wel, het is fijn om hier te zijn! Ik heb inderdaad nieuws voor iedereen. Ik heb wat updates en wat meer informatie over wat wij gedaan hebben. Ik weet dat u dat allemaal wilt weten … wat er in de Hogere Dimensies gebeurt, hoe wij werken om het planeet Aarde-project wat sneller vooruit te helpen. Zoals Kathryn al zei hebben wij écht ‘plankgas’ gegeven. Natuurlijk doen wij hetzelfde als wat u op de oppervlakte doet. We hebben allemaal ons eigen talent: de genezers, de wiskundigen, de wetenschappers … en degenen die verbonden zijn met de Elementalen, met de Rijken van de Aarde, enzovoort. Tezamen met het Ashtar Commando natuurlijk … allemaal werken we samen en alles vloeit prachtig in elkaar over, als een goed geoliede machine – zo kun je het wel zeggen – hebben wij onze teams die zich afwisselen.

Diegenen onder ons die zo nauw betrokken zijn bij het project werken dag en nacht. Ik heb zelf een paar dagen vrij moeten nemen, nadat we alles goed georganiseerd hadden en het allemaal vlot verliep. Alles gaat nu heel goed.

Ik ben zelf naar de Arcturische Tempel gegaan. Onze vrienden de Arcturiërs zijn prachtig en ze hebben daar een hele mooie Tempel waar wij heen kunnen om te herstellen, tot rust te komen en volledig verjongd te worden … zodat we met frisse moed kunnen terugkeren. Het duurt niet lang, maar het is een fantastische onderbreking en we hebben allemaal continu, 24 uur per dag, 7 dagen in de week gewerkt … weken aan een stuk. Weet u nog dat wij zegden: ‘wij geven u rugdekking’? Wel, toen beseften we nog niet hoe lang dat proces zou duren … maar we houden ons aan ons woord en wij geven u rugdekking!

Vader Bron had het er vandaag nog over met Kathryn en ze heeft het opgeschreven, dus zij zal het bericht nog wel uitsturen. Maar ik wil u alvast een beetje een beeld schetsen over hoe wij samenwerken. Wij zijn nu in staat om deze dingen te doen, omdat er op de grond zovelen van u zijn die doen wat Kathryn net zei … u gaat zitten om te mediteren. U zegt: “ik ga dit doen! Stuur uw energie door mij heen, ik zal het kanaal zijn om te helpen de Aarde te healen, om mij te verbinden met ieder van u”, en telkens als een Lichtwerker dit doet geeft dat ons de toestemming. Iedere Lichtwerker die ons het sein geeft ‘ik uit hierbij mijn intentie, ik geef toestemming aan de Hemelse Schare, aan Moeder en Vader om door te komen en planeet Aarde te helpen’, dan geeft ons dat een extra gebeurtenis … weer een gebeurtenis waaraan wij kunnen deelnemen … en dat zullen we doen!

Wanneer wij energie door u heen sturen – en er komen elke dag steeds meer mensen bij – wanneer wij onze energie door u heen sturen naar de Aarde, dan is dat een onvoorstelbaar krachtige verschuiving die op de Aarde plaatsvindt. U heeft geen idee hoe vermogend u bent. Eén iemand kan de weegschaal doen omslaan. En waarom zou u die ene persoon niet zijn?

We hebben iedereen nodig … het is nodig … dit team moet functioneren, de klok rond! Natuurlijk … de zon komt op, draait om de Aarde en verdwijnt weer … iedereen heeft zijn kans. Er is altijd een moment waarop veel mensen wakker zijn en velen van u werken nu al – in uw slaap. U komt om ons te helpen in de Tempel, u komt naar de Schepen om met ons te overleggen, om naar onze bijeenkomsten te komen … het is een schitterende tijd!

Wij hebben nog nooit deze manier van samenwerken gekend op planeet Aarde – zelfs niet vóór Atlantis. Het bewustzijn en het ontwaken zijn voor ons echt onvoorstelbaar opwindend. Plots zijn er veel méér mensen die luisteren naar deze radio-uitzendingen. Er zijn veel méér mensen die de berichten lezen en ze doorgeven. Alstublieft, blijf dat doen! Geef onze berichten door, geef ze door aan iedereen die u kent! U zult hen er een groot plezier mee doen. Duizenden mensen hebben nu al de duistere cel verwijderd en nog veel méér duizenden zijn uitgenodigd om met ons mee te doen en ook dat werk te doen.

Het is nodig dat u dit bericht verspreidt, om het over de hele planeet te krijgen. We zullen ze gaan vertalen, we zullen de radio-uitzendingen vertalen waarin wij u helpen om de duistere cel te verwijderen en ze zullen in veel verschillende talen op Youtube komen. Binnenkort zullen wij dus over de hele wereld de mogelijkheid hebben om iedereen te helpen – en diegenen onder u die de duistere cel verwijderd hebben, weten wat voor een enorme invloed het op hen gehad heeft.

Eén van de deelnemers aan de retraite die ons team onlangs heeft gehouden, zei nog dat er iets opmerkelijks met hem was gebeurd. Hij besefte – hij woont in Paraguay – hij besefte opeens dat hij niet langer enige aarzeling kende om aan de mensen te vertellen over wat hij weet, wat hij voelt, wat hij gelooft. Hij is zo vervuld van Licht en zo opgewonden dat hij gewoon over borrelt van Liefde en Licht en Vriendelijkheid … en hij is niet bang om te zeggen – wanneer de mensen hem vragen wat er met hem gebeurd is of wanneer ze zeggen: ‘je ziet er anders uit (lacht) … je was altijd wel opgewekt maar er is iets anders … kun je daarover vertellen?’ Wanneer dit ook bij u gebeurt – en dat zal gaan komen – wees dan niet bang om erover te praten.

Maar wij hebben een brief … van één van onze lezers, Betty Riley … zij heeft een brief gestuurd naar Kathryn en ik ga Kathryn vragen om die brief aan u voor te lezen aan het einde van deze uitzending. Dan kunt u mee gaan doen met wat Betty voorstelt. Ze heeft een geweldig voorstel over hoe u met mensen kunt praten en hoe wij nieuwe Lichtwerkers kunnen helpen om verbinding te maken met de mensen. Dat zullen we dus doen wanneer dit deel van de uitzending klaar is, nadat Vader is doorgekomen vraag ik Kathryn om u dat voor te lezen.

Laat mij u nu iets meer vertellen over wat er in de Tempel gebeurt en wat er gaande is met uw geliefde planeet. De Tempel bevindt zich natuurlijk op twee plaatsen: hij is op het oppervlak – diegenen onder u die eraan willen meewerken zijn een deel van de Tempel – wanneer u naar binnen kijkt … bewust naar uzelf kijkt: naar uw verleden, wanneer u opmerkt welke programma’s er in uw brein werkzaam waren en zijn doorgedrongen in uw cellen, in uw lichaam, de manier waarop u loopt, waarop u staat, uw manier van denken … dan zult u het programma herkennen dat onvermijdelijk naar buiten komt wanneer u iets zegt, in de uitdrukkingen die u gebruikt en zelfs in uw gelaatsuitdrukkingen. Dat alles heeft te maken met de programmering van de Cabal.

Daarom vragen wij u nu om 10 000 % bewust te zijn van uw eigen uitingen, gevoelens, gedachten en vooral van alles wat u zegt en doet. Let op de gedachten die door u heen gaan … dingen die een zweem van negativiteit hebben … ‘o, ik weet me geen raad’, ‘ik ga te laat komen’, ‘het verkeer is een ellende’, ‘dit gebeurt mij altijd’ … luister eens … luister naar wat u zegt tegen uzelf, wat u tegen uzelf zegt is belangrijk! Misschien denkt u dat het verder niemand raakt … maar dat doet het wel! U bent een mens … het raakt u …’ik weet niet hoe het verder moet’, ‘het leven is zo zwaar’, ‘mijn baan geeft teveel stress’, ‘ik kan niet tegen dit weer’ …

Luister … luister naar wat u zegt. Alles wat u moet doen is uw denken veranderen naar ‘het leven is echt geweldig, het is zelfs verbazingwekkend!’ en ‘hoe geweldig is het om te leven!’ Niet elk detail van het leven moet volmaakt zijn. Natuurlijk niet! Wij weten dat er nog hobbels zijn die moeten worden weggenomen, maar er zijn mensen om u heen … er zijn mensen die van u houden, er zijn mensen van wie u houdt … wat kan er opwindender zijn? Wat kan er méér opwindend zijn dan juist NU te leven? Op het oppervlak van deze Aarde, dat is de plek waar iedereen in dit Universum wil zijn! En u bent hier! Ieder van u die luistert … u bent nu hier!

Weet u hoeveel geluk u heeft? Ik kan u vertellen dat er een lange wachtrij was, en elke gegadigde die toestemming kreeg om op dit moment op planeet Aarde te mogen zijn, heeft daar heel hard voor moeten pleiten. Dit werd bedacht om u te helpen bij het leren en het vooruitgang boeken van de ontwikkeling van uw eigen ziel, zodat u hier kon zijn om ons te helpen. Zodat u hier kon zijn om deel uit te maken van dit geweldige team. Wij zijn zo blij dat u bij ons bent! Het is een geweldig gevoel om van dit alles deel te mogen uitmaken.

Het Licht neemt dagelijks toe, u kunt het voelen nietwaar? De Liefde … wat wij wel eens lachend ‘het Liefdesquotiënt’ noemen … neemt dagelijks toe. Sta uzelf toe om het te voelen! Voelt u niet dat er een glimlach opkomt? Voelt u het plezier niet? Het is een prachtige dag, waar u ook bent: het is een prachtige dag! Het maakt niet uit of het regent of sneeuwt of dat de zon schijnt en zelfs als uw auto niet wil starten … dan is het toch nog een mooie dag. Die andere dingen doen er feitelijk niet toe. U lééft … en dat is belangrijk … en wij zijn allemaal verbonden … dat maakt het nog beter! Doe dus met ons mee!

Laat mij u nu vertellen dat … wanneer u met ons mee doet … kom met mij mee naar de Tempel van Licht. Ik zal u beschrijven hoe het daar is: een paar weken geleden toen we dit proces begonnen, heb ik u verteld dat het een enorme, etherische plek is. Hij werd ontworpen zodat diegenen in 4D … zij die behoorden tot de Cabal en steeds zichzelf recycleerden in 4D … kunnen zien hoe die Tempel eruit ziet. Wij kunnen onszelf voor hen zichtbaar maken, dus wanneer wij 10 miljoen tegelijk daar binnenbrengen van deze groepen, die de meest duisteren op de planeet waren … we zijn nu al met de 11de groep bezig, dus we zitten al over de 100 miljoen mensen die door de Tempel van Licht zijn gegaan.

Zij komen en wij hebben teams van Meesters en Engelen en Voorouders. Al de Lichtwezens … sommigen zijn geïncarneerd geweest op planeet Aarde, anderen zijn gekomen uit verafgelegen sterrenstelsels om te helpen, om de Hogere Zelven van de mensen die hierheen komen te leren, dat er zoiets bestaat als het Licht, dat God genadig is en dat – als zij daarvoor kiezen – zij zichzelf kunnen verheffen en teruggebracht kunnen worden naar de Hogere Dimensies, net zoals ieder van u gedaan heeft tussen elk van uw levens. En zij zullen worden hersteld, ze zullen hun terugblik moeten doen net zoals u gedaan heeft na elk leven, maar voor hen wordt dat moeilijk. Want zij hebben vele – sommigen héél veel levens – waarop moet worden teruggekeken.

Diegenen onder u die geschreven hebben en geklaagd hebben over ‘waarom zij al die aandacht krijgen en u daar maar moet zitten wachten en er niets gebeurt …’ Wel mijn lieve, geliefde kinderen, verlang er niet naar dat dit u zou gebeuren. Dit zijn mensen die nooit een terugblik hebben gehad, zij zijn nooit door de Tunnel van Licht naar de Hogere Dimensies gegaan, zoals u dat wèl deed na elk leven. De Tempel van Licht is voor hen het Vagevuur. Ik verzeker u dat u daar niet zou willen zijn.

Niet omdat wij onvriendelijk zijn voor hen, niet omdat het echt traumatisch is, maar omdat zij overmand zijn door angst en paniek … zij staan doodsangsten uit. Zij geloven dat ze gestraft zullen worden en dus is de atmosfeer in de Tempel van Licht – wanneer ze pas zijn aangekomen – voor hen angstwekkend. Wij moeten heel hard werken … ieder van hen heeft een team om hen gerust te stellen dat ze niet zullen worden opgelost, dat ze niet zullen worden gedood of neergebliksemd of al die dingen die zij zich hebben voorgesteld, omdat zij op die manier leefden.

Dus diegenen onder u die zich afvragen waarom ‘zij’ al die aandacht krijgen … wel, ja, ze hebben die aandacht nodig omdat ze die aandacht nooit gehad hebben, vanuit de Lichtrijken … sommigen zelfs in geen duizenden jaren! Ze hebben zichzelf geïsoleerd maar niettemin … zijn ze niet naar het Licht geweest. Ze hebben niet het voordeel gehad van God te ontmoeten tussen elk van hun levens … en dus komen zij voor het eerst terug en geloof mij: voor hen is dat géén pretje!

Het is voor hen een verschrikkelijke ervaring … totdat ze gaan beseffen dat wij daar zijn om hen te helpen. Dat wij vriendelijk zijn en dat het proces dat hen wacht – wanneer ze eenmaal naar de Hogere Dimensies gaan – niet zoveel verschilt van wat ieder van u doet tussen uw verschillende levens, namelijk het ontmoeten van uw voorouders, uw Tweeling Vlammen en uw geliefden in de Hogere Dimensies, om te worden getroost, geheeld en hersteld.

U zult die kans ook krijgen, velen van u zijn al aan dat proces begonnen, door in meditatie naar Hogere Dimensies te gaan, door te werken aan uw terugblik, door diep in uzelf te kijken en terug te kijken op uw leven … door al de oude pijn op te ruimen en al die dingen die met u zijn meegekomen in dit leven en die een voorbeeld zijn geweest van wat u moest opruimen. Dat doet u, u doet het werk dat wij in de Tempel van Licht en in de Hogere Dimensies doen. U kunt dat nu doen, u hoeft niet te wachten!

U heeft dus de aandacht … u hééft onze aandacht … met deze uitzendingen en onze berichten! U hoeft enkel maar uw hart en uw geest te openen en het te voelen, te weten dat wij bij u zijn, te weten dat wij u onze Liefde sturen. Wij doen dit niet ‘in plaats van’ van u te houden, wij doen dit OMDAT wij van u houden!

Wij doen dit omdat wij u willen helpen. Wij ruimen het duister op voor U, zodat UW leven op planeet Aarde geweldig, opwindend en spannend kan worden! Met gelach en plezier … en dat kan alléén gebeuren als wij erin slagen om al die duisternis op te ruimen van vele eeuwen aan duistere programmering – en er is geen ziel op planeet Aarde die niet beïnvloed is geweest door deze verschrikkelijke, duistere atmosfeer. Wij ruimen die op, maar dat kunnen wij niet doen zonder u.

Bekijk het eens zo: voor ieder van u, voor elke Lichtwerker die zijn blik omhoog richt en zegt: ‘Moeder en Vader, ik bied mijzelf aan in dienstbaarheid’ … voor eenieder die dat doet, kan één van ons fulltime gaan werken om verandering tot stand te brengen op het oppervlak van planeet Aarde, omdat ieder van u … wanneer u uw hand reikt naar ons – dan vormt u een team … u vormt dan een team van Lichtwerkers die dan aan de slag gaan en u helpen om uw geliefde planeet te veranderen … tot het Paradijs dat u zich voorstelt en dat wij ons allemaal tezamen voorstellen.

Het is een historische, grootse tijd … dit is de tijd die in de geschiedenisboeken vermeld zal worden en waar het hele Universum van zal leren. Dit is de tijd dat planeet Aarde zich ontworstelde aan de duistere schaduw en weer leerde te stralen!

Weet dat wij bij u zijn, wij zijn betrokken … diepgaand betrokken bij u, om dit prachtige proces te voltooien dat onze geliefde Terra en alle bewuste wezens op de planeet bevrijdt … zodat wij allemaal kunnen huppelen en dansen en met een handstand en radslag de Gouden Tijd kunnen binnengaan.

Ik stuur u al mijn Liefde, ik wens u allen een prachtig mooie dag en avond!
Namaste, iedereen!

Meg: Namaste, Sananda, Namaste! Dank u wel, zowel Kathryn als Sananda. Ik denk dat er heel veel luisteraars zijn die wilden weten hoe ze kunnen helpen, maar die er niet de woorden voor hebben of hoe het te formuleren en dit is zo eenvoudig … ik stel dit heel erg op prijs voor alle luisteraars en hoe wij deze informatie kunnen delen … om gewoon aan te bieden om dienstbaar te zijn. Zij weten wat er gebeuren moet … en zij weten hoe wij dat kunnen doen … door Licht te channelen, door de berichten te verspreiden, door ruimte vrij te houden, door een vriendelijk woord te spreken … We zullen allemaal worden geleid tot wat wij kunnen doen en hoe eenvoudig het is om dienstbaar te zijn. Dank u! Dank u, Sananda!

Kathryn: Mmm … ja, dit is Kathryn. Dat klopt: zij weten wat er moet gebeuren, wij hoeven het alleen maar aan te bieden en dan gooien ze het zo in je schoot (lacht).

Meg: Inderdaad … ik denk dat wij soms overweldigd raken door alles wat op ons afkomt, alles wat we voelen en we hebben ons eigen leven hier en we hebben ook te maken met de Galactische Federatie … en we horen al die informatie over al die verbazingwekkende dingen die de mensen hier op Aarde doen en die de Hemelse Schare doen. Ik weet van mezelf dat ik regelmatig denk: ‘hoe dankbaar kun je zijn’? Hoe kun je hiervoor dank zeggen? Ik kan drie dagen op rij ‘dank je wel’ zeggen en dan nog niet voldoende bedankt hebben voor al het teamwerk dat wij doen.

Dus als wij gewoon zeggen: ‘ik wil dienstbaar zijn’ en dan weten dat we de aanwijzingen zullen krijgen … dat voelt heel goed!

Kathryn: Ik laat Vader Bron doorkomen en dan ga ik een brief lezen die ik gekregen heb van Betty Riley. Zij heeft mij een prachtige beschrijving gestuurd … een voorstel … over wat wij kunnen doen. Eens kijken … hier heb ik het … dus nadat Vader geweest is, ga ik dit lezen. Een klein deel uit haar brief, die heel mooi was – maar hierin staat een geweldig voorstel voor nieuwe Lichtwerkers … en ik krijg zoveel vragen van mensen over ‘wat moet ik doen met mijn familie’? Wat moet ik doen met mijn vrienden, die denken dat ik gek ben? Ik kan niet met hen praten, ze lachen mij uit of ze denken dat ik gek ben of ze rollen met hun ogen’ … of wat dan ook. Zij heeft een geweldig voorstel over wat te doen voor nieuwe Lichtwerkers en hoe ze hiermee kunnen omgaan. Dus ben ik heel blij dat ik dat later aan jullie kan voorlezen.

Ik wil de mensen ook laten weten dat we waarschijnlijk genoeg tijd gaan hebben om nog vragen te beantwoorden, nadat Vader met ons is komen praten. Als mensen dus iets willen opmerken of … we willen ook graag horen van mensen die de duistere cel hebben verwijderd en welke invloed dat heeft gehad op hun leven … mensen die gewerkt hebben met de Hemelse Schare of zij die de energieën gevoeld hebben … wij willen van je horen! Ik vind het altijd fijn om van de mensen te horen en we hebben altijd zo’n fijne mensen die bellen en ons nieuwe informatie geven. Dus wij horen graag van u!

Oké, ik weet niet zeker wat Vader Bron ons gaat vertellen vandaag … dus ik ga hem gewoon de ruimte geven en laten doorkomen. Dan zien we wel wat hij wil overbrengen.

Meg: Ja Kathryn, ik geef jou even een minuutje en wij verwelkomen Vader Bron en wij willen alles horen wat hij ons te vertellen heeft over de Lessen voor de Ziel en onze geschiedenis en ons Ascentie-proces.

Welkom, Vader! Welkom!

Vader Bron: Hallo lieve Meg! Gegroet aan ieder van u die luistert, die hier is en luistert naar deze live-uitzendingen of die luistert naar de archieven. Wij sturen onze energie over de radiogolven en natuurlijk kunnen zij gevoeld worden wanneer u op een later tijdstip luistert naar de uitzending. U zult onze intentie horen om u onze Liefdevolle trillingen te sturen en u zult het voelen, ook als u naar de archieven luistert.

Wel, er is zoveel te vertellen … maar ik wil u nu al zeggen, dat ik vanavond een bijzondere verrassing heb voor u. Ik heb Moeder hier bij mij! Het was onze gewoonte dat ik gedurende enige tijd diegene zou zijn die met u kwam praten, omdat natuurlijk in uw patriarchale maatschappij iedereen ervan uitging dat God mannelijk was. Dus hebben wij ons op die manier aan u voorgesteld.

Maar dat is natuurlijk niet echt zo. Er is niet zoiets als één enkele man die de leiding heeft over alles. Wat een arrogante gedachte! Er is geen schepping op uw planeet of in gelijk welk Universum … er is geen schepping zonder het Vrouwelijke … zonder het partnerschap.

Dus wil ik Moeder even het woord geven om dag te zeggen tegen u, en u een idee te geven van de opwindende dingen die wij gedaan hebben. Daarna kom ik terug voor onze Lessen voor de Ziel, en om iedereen een update te geven over hoe wij kijken naar wat er gaande is op planeet Aarde.

Natuurlijk hebben wij wat u kunt noemen ‘het grote overzicht’, zodat wij u dingen kunnen vertellen waar u zich misschien niet van bewust bent. Maar wij willen u niet zomaar een nieuwsverslag brengen … daar komen wij niet voor. U kunt overal nieuwsverslagen krijgen (lacht).

Wij komen omdat wij u onze Liefde willen sturen – wij willen dat u de verbinding tussen ons voelt en natuurlijk is Moeder er héél goed in om u te helpen om dat te voelen. Haar warmte en haar zachtheid bieden een prachtig evenwicht en een aanvulling op mijn energieën. Uiteraard zou ik niets kunnen scheppen zonder Haar. Dus geef ik nu het woord aan Moeder, om even met u te praten zodat u ook Haar energie kunt voelen.

En hier is ze: mijn Geliefde!

Gegroet iedereen! Ik ben het, degene die u Moeder noemt. Ja, ik ben gedurende enige tijd op de achtergrond gebleven … niet omdat ik niet wilde praten, maar omdat het er gewoon nog niet de tijd voor was. Ik ben zo ontzettend blij … alles verandert … laat mij u beschrijven hoe het eruit ziet: de kleuren zijn meer helder, de energieën die uitstralen van onze geliefde planeet Aarde hebben een glorieuze, heldere, sprankelende energie gekregen, die wij al zovele millennia niet meer gezien hebben.

Vader heeft jullie het verhaal verteld – of toch de belangrijke delen ervan – over wat er gebeurde tijdens Atlantis, toen planeet Aarde zo plots duister werd. Het was een hele verdrietige tijd voor ons, voor elke schepping … want elke schepping is ons dierbaar, en Terra … o, zij is zo mooi … haar oceanen, haar bergen, de prachtige wouden en vlaktes … zij is een juweel! Tussen al de planeten is zij een juweel!

En u, onze mensheid, ja: u bent gemaakt naar ons beeld! Wij hebben uw planeet het leven geschonken … wij waren hier toen uw voorouders – de Galactische beschavingen – hun DNA en hun Liefde hebben bijgedragen om het ras te scheppen dat wij nu de mensheid noemen.

Het is een lange en fascinerende weg geweest en hier bent u dan eindelijk! U begint dit pas net te beseffen, nietwaar? U bent nog slechts een paar passen van de eindstreep in dit onvoorstelbare proces, deze heldhaftige inspanning die planeet Aarde heeft teruggebracht vanuit het duister naar het Licht.

Wat wij over de hele planeet zien, is alsof … het is zelfs nog opwindender dan wat u ziet wanneer u getuige bent van een prachtige zonsopgang. Het is een zonsopgang die de hele planeet verlicht, 24 uur per dag! De kleuren die wervelen rondom uw geliefde planeet, die zo verwrongen was … hoe beschrijf ik dit … het was alsof er een donkere storm rond uw planeet hing … maar nu, nu is het als vallende sterren … ieder van u brengt de energie voort als van een vallende ster. Wij zien de vonken afschieten van de planeet en die vonken trekken banen van kleuren, prachtige kleuren zoals u nooit eerder heeft gezien.

O, het is voor ons een prachtige tijd! Ik wou dat u kon zien wat wij zien. Waarom probeert u het niet? Waarom gaat u niet naar uw innerlijk, naar uw innerlijk oog … wees rustig, voel de Liefde die wij door u heen storten en laat uzelf opstijgen. Laat uw energie opstijgen, laat uzelf omhoog zweven door de Lichtkanalen, helemaal tot waar wij zijn. En wij zullen u héél graag omhelzen en u bijstaan, omdat wij allemaal uw prachtige planeet bewonderen en alles wat u gedaan heeft om dit monumentale moment in de geschiedenis tot stand te brengen.

Ja, wij leven in een plaats waar geen tijd bestaat en toch vieren wij de geschiedenis (lacht). Ik weet dat dat niet logisch klinkt voor u, maar u zult het beter begrijpen wanneer u hier komt! Doe met ons mee! Kom nu bij ons! Wanneer u vanavond gaat slapen, neem dan even de tijd om tot rust te komen en roep ons dan. Roep mij! Zeg: ‘Moeder, ik wil komen! Ik wil jouw omhelzing voelen, ik wil dat je me vasthoudt, dat je bij me komt en ik wil zien wat jij ziet!’

Ik zal mijn hart bij het jouwe voegen, mijn geliefd kind, en wij zullen met veel plezier kijken naar uw prachtige planeet en wij zullen tezamen de jaren van hard werken vieren, welke nu tot bloei komen. En wat zullen we feestvieren wanneer deze prachtige plannen – die we samen bedacht hebben – zich dag na dag ontvouwen!

Het is een glorierijke tijd, ja, ik weet het: wij lopen misschien iets voor op u met wat wij beschrijven … het IS een glorierijke tijd … ik weet dat sommigen van u zich nog voortslepen en naar de grond kijken en denken dat er niets veranderd is. Maar kijk omhoog, geliefden! Zie ons, zie hoe verheugd wij zijn … dan zult u begrijpen.

Nu stuur ik u terug (lacht). Ik geef het woord – zoals u dat zegt – terug aan geliefde Vader en laat hem verder gaan met dit verhaal.

Vader God: Dank je, mijn Geliefde! O, ik ben zo blij dat jullie allemaal de kans hebben gehad om met Moeder te praten! Ik ben zo vervuld van Liefde … ik loop over van geluk! En ik weet dat we u Lessen voor de Ziel hebben beloofd, maar dat klinkt te ernstig voor deze avond … ik wil u gewoon laten weten … een paar kleine stukjes informatie die u kunnen helpen. Gewoon maar de basis, zodat u kunt begrijpen wie u bent en waar u geweest bent, waar u heengaat en wat uw weg is en zo meer.

Ik heb dit door Kathryn laten uitleggen aan mensen – onlangs nog – en ik denk dat het belangrijk is dat u allen dit begrijpt. Velen van u vragen elkaar: ‘wie ben ik?’, ‘ik wil naar een psychiater, ik wil het aan Kathryn vragen, ik wil weten wie ik ben’ (lacht). Wel geliefden: u bent wie u bent (lacht). U bent niets of niemand anders dan wie u bent! Zoals u daar zit, in uw stoel … dat is wie u bent! Er is geen naam, geen Hoger Zelf, geen vroeger leven dat u beter kan omschrijven dan wie u bent op dit moment. Op dit moment, in dit leven … bent u het toppunt van elk leven dat u ooit geleefd heeft.

U bent niet één of ander klein insectje dat ooit groot was … dat is onzin (lacht) … u bent de grote wezens die u nu bent, op dit moment. Dit, geliefden, is uw hoogtepunt! U heeft nooit een leven geleid dat belangrijker was dan dit leven. Het doet er niet toe of u ooit een naam heeft gehad die vermeld is in de geschiedenisboeken … dat doet er niet toe: dit is uw hoogtepunt!

Ziet u, elk leven dat een ziel leeft is een ervaring, een experiment, een vooruitgaan, een groei-ervaring … en dus … uw Hoger Zelf (een deel van de Grotere Ziel die u bent) leidt u. Laat ons eens naar dat beeld kijken: u zou het een zielengroep kunnen noemen, omdat er vele uitingen zijn geweest van deze Grotere Ziel waaruit u bent voortgekomen. Er zijn vele incarnaties geweest, vele avonturen, vele namen, vele plaatsen … maar allemaal zijn ze samengekomen als één … en u, geliefden … bent de uiting van al die ervaringen, al die levens … u bent een aspect van die Grotere Ziel – en wanneer u beslist om te incarneren, wanneer uw Grotere Ziel beslist dat het tijd is om een incarnatie te hebben op planeet Aarde, dan is de afspraak dat u een verbinding zult hebben met uw Grotere Ziel, door wat u uw Hoger Zelf noemt. Het is alsof u een stem heeft die u leidt, die over u waakt en die u verbindt met uw Grotere Ziel.

Die Grotere Ziel is voor sommige mensen een raadsel: hoe kan het dat u een Hoger Zelf, een Ziel – die nu op de planeet is – en een Grotere Ziel heeft en dan nog een Overziel … en wij toch allemaal één zijn? Wel, misschien kunt u het zien als een … een grote paraplu of een grote bol. Niets is van iets anders losgekoppeld, er is geen ‘vroeger leven’ dat nu niet bij u is, er is geen uiting van u die niet bij u is, op dit moment.

Dus … wanneer u vraagt ‘wie ben ik?’ … wel: u bent uzelf! Hoe zou u iets anders kunnen zijn? Misschien wil u nu weten dat uw Hoger Zelf Lady zus en zo of Heer zo en zo draagt … of een Verheven Meester is of welke naam hij ook heeft of die en die Aartsengel, maar … ik kan u vertellen, geliefden: u bent allen Meesters. Er is niet één van u hier, die niet in staat is tot Grootsheid – veel groter dan alles wat u ervaren heeft in voorgaande levens. Het lijkt misschien roemrijk om een naam te hebben die de mensen herkennen, maar … u heeft natuurlijk in uw geschiedenisboeken gezien hoe beperkt hun verhalen zijn, hoe volkomen verwrongen het beeld is van wat goede mensen gedaan hebben.

Ja, in uw boeken krijgen de goede mensen zelfs zelden aandacht … zij halen zelden de geschiedenisboeken … dus diegenen onder u die in voorbije levens geweldige dingen hebben bereikt, staan waarschijnlijk niet in de geschiedenisboeken! Maak u er dus geen zorgen over: het doet er niet toe. U bent het glorieuze toppunt van al het werk, al de ervaringen, al de vreugde, al de levens die u ooit geleefd heeft.

DAT IS WIE U BENT! Wanneer u dus diep in uzelf reikt, dan zult u de echo’s horen van vele andere plaatsen, vele andere ervaringen, heel veel – héél veel levens … velen van u hebben honderden duizenden levens geleid. DAT IS WIE U BENT! U bent het toppunt van elke ervaring. Uw Hoger Zelf, uw Groter Zelf … heeft er altijd deel van uitgemaakt, u bent ermee verbonden. U hoeft alleen maar uw channel te openen en natuurlijk: wat u ‘de Sluier’ heeft genoemd, werd bedacht om u deze ervaring op planeet Aarde te geven, alsof u niet verbonden was met uw Hoger Zelf, en door uw Hoger Zelf met uw Grotere Ziel.

Het was een illusie, dat heeft u gehoord … het is waar: het was niets anders dan een illusie, dat u op één of andere manier afgescheiden bent van al de andere ervaringen van leven, van al die andere levens, van al die voorouders die u gekend hebben, van al de andere Meesters die met u gewerkt hebben gedurende duizenden en duizenden jaren … en u, mijn geliefden, bent bij ons héél goed bekend!

Onze geliefden … u bent ons dierbaar … wij kijken naar u met verbazing en vreugde, wanneer wij zien welke geweldige dingen u doet. O ja, wij kijken zeker naar u … met … wel, u kent de uitdrukking: ‘de oogappel, mijn oogappel’. Wel, u bent onze oogappels, omdat wij weten hoe moeilijk uw leven daar is, wij weten dat, wij hebben het meegemaakt. Ja, wij zijn geïncarneerd op planeet Aarde … wij zouden dit niet van u vragen, als wij niet bereid waren om het zelf te doen. Wij hebben onze eigen vertegenwoordigers gestuurd om daar te wonen, wij weten hoe het is en wij weten hoe moeilijk het is en wat een uitdaging het is, met name tijdens deze laatste paar generaties, toen alles zo duister werd.

Er is groot lijden geweest, maar als u een stapje terug kunt doen en dit kunt bekijken als het samenkomen van duizenden en duizenden levens, wel … ja, dan was het lijden daar een deel van. Maar die zielen die dapper gekomen zijn om deze uitdaging op planeet Aarde aan te gaan, behoren tot de meest heldere, stralende bakens van Licht in het hele Universum.

Ontwaak, u allen … ontwaak! Weet dat u hier deel van uitmaakt, weet dat uw tijd gekomen is. U bent wie u bent … u bent op weg: dit is uw weg! Luisteren naar onze stemmen op dit moment … dit is uw weg. Voel de aanwezigheid van diegenen die van u houden … dit is uw weg.

U bent het Licht, zoals wij dat zijn. U bent Liefde, zoals wij dat zijn. Wij spreken zo graag met u op deze manier, het is lang geleden dat onze geliefde kinderen ons konden horen en nu ontwaakt u … velen van u … elke dag ontwaken er meer tot het feit dat u ons ook kunt horen. Open uw oren en uw hart tegelijk, dan zult u ons horen. U zult onze aanwezigheid voelen, u zult weten dat wij dáár bij u zijn, op elk moment.

En wanneer ik zeg ‘Namaste’ aan ieder van u, geliefden … dan bedoel ik ook écht: ‘de God in mij ziet de God in u’. De Liefde in mij voelt de Liefde in u. Wij zijn één, geliefden. Wij zijn één.

Meg: Namaste, Vader. En Namaste Moeder. Mijn hart stroomt over van dankbaarheid. Het was zo fijn om vanavond jullie stem te horen! Bedankt dat jullie gekomen zijn!

Kathryn: Ik ben zo … dit was zo mooi … ik ben ondergedompeld in Liefde! Toen Vader zei ‘wij zijn goed bekend, wij zijn geliefd’ … zo mooi! Dank u!

Meg: Dank je Kathryn, wat een prachtig bericht om te horen, dank je!

Kathryn: Ze zijn zo bemoedigend en zo lief en zo geweldig … ik dank hen! Even op adem komen. Ik had beloofd dat ik die prachtige brief zou lezen en ik denk dat heel veel mensen ermee geholpen zullen zijn. Betty Riley heeft me eerst een hele mooie oefening gestuurd over kleine bubbels of belletjes. Ze stelde een oefening voor die van pas kan komen en ik heb die onmiddellijk naar de Tempel meegenomen en heb hem doorgegeven aan de nieuwe, terugkerende Hogere Zelven, die proberen de lichamen weer in te nemen die zij hadden als de meest duisteren.

Zij zei ‘stel je voor: kleine belletjes, bubbeltjes, gevuld met de energie van het Licht die in en doorheen het fysiek lichaam kunnen zweven, en wanneer het duister opduikt dan haasten zij zich erheen om het duister op te lossen en het lichaam opnieuw energie te geven, met een zacht gevoel van Licht en gelukzaligheid.’ Dus die kleine bubbeltjes kunnen in zich de energie meedragen van betekenis, van het voelen van de energie van hoop en van verantwoording en van vreugde – zodat de lichamen kunnen leren om weer nieuw te zijn.

Zij zegt dus: het is een deel van het fysieke leven, het verhogen van de schoonheid van de Lichtenergie – die altijd aanwezig is – met doorzichtige, veelkleurige Lichtbubbels in elke kleur – van elke beschikbare Straal – om de scheppingskracht weer te integreren. Dit is uiteindelijk het tegemoetkomen aan de belofte van vrije wil op Aarde.

Ik heb die oefening naar de Tempel meegenomen en heb voorgesteld dat zij die kunnen gebruiken voor de zielen die terugkomen en moeten trachten terug te keren in hun weerbarstige lichamen. Stel je eens voor hoe leuk dit is: elke dag geven we hen een nieuwe oefening om te doen die hen zal helpen bij die moeilijke taak, en bieden we hen nieuwe manieren van nadenken over hoe ze dat kunnen aanpakken.

Kathryn: Ze had ook nog een voorstel voor nieuwe Lichtwerkers.

Ze (Betty) schrijft: “Eén van de moeilijkste dingen voor nieuwe Lichtwerkers is, dat zij vanuit hun eerste inzichten en opwinding die informatie willen delen met iedereen. Ze hopen of verwachten dat anderen het gevoel zullen omarmen dat zij in hun eigen hart voelen. Dit leidt heel vaak tot zware uitdagingen voor de Lichtwerkers wanneer zij te maken krijgen met hun dierbaren, die nog zijn ondergedompeld in het programma van de duistere leer.

Als dit gebeurt … en de Lichtwerker kan het Licht vasthouden en overgaan naar het leven en een voorbeeld zijn, dan zullen met de tijd anderen het ook gaan voelen, en misschien is het een uitdaging voor de Lichtwerkers om manieren te vinden om het uit te dragen en te delen – zonder het steekwoord ‘spirit’ te gebruiken – juist omdat dat een trigger is voor duistere aanvallen. Om geen new age taal of religieuze taal te gebruiken maar om gewoon het Licht te zijn.

(Ze gaat verder …)

Het kan echt een magische reis worden omdat, stap voor stap, de boodschap van Liefde het zaad wordt dat anderen zoeken. En dit wordt de manier waarop anderen ook echt over jou, de Lichtwerker, denken … geduld, vertrouwen, beloning. Standvastig blijven, maar er wel aan blijven denken dat je anderen moet respecteren. Deel, maar dwing niet. Wanneer je tegenstand ontmoet, gebruik dan je kracht van de ongesproken energie door de Liefde uit te stralen waarvan jij weet dat die Waar is. Alles is een cirkel.”

Kathryn: (lacht). Dat is zo waar Betty. Dank je oprecht voor dat prachtige voorstel. Zo prachtig verwoord en zo krachtig.

Dus laat ons eens kijken. We zijn even de computers aan het wisselen. Gelukkig is Eleanora hier om te helpen. Als we iemand hebben die wil bijdragen of met ons wil spreken, meld je dan alsjeblief nu.

Kathryn heeft een aantal bellers geholpen en sluit nu de uitzending af.

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/03/19/fathersource-soul-studies-continued

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.