BTR: Moeder en Vader starten nieuwe reeks

BTR-uitzending: Moeder en Vader starten de nieuwe reeks
5 augustus 2015

MultiversumBegintune: Man in the Mirror – Michael Jackson
Eindtune: Love is all you need – the Beatles

Gasten: De Grootste Sterren van de Hemel: Moeder/Vader God, Sananda, AE Michael, Channels: Kathryn en Christine
Website: www.whoneedslight.org, Facebook: Who Needs Light, Google+: Dr. Kathryn E. May, NIEUW!! mailadres: starshipterra@outlook.com
Mede-presentator: Meg, Facebook: Wisdom Within – Meg Davis

Meg: Welkom iedereen! Vanavond hebben we een spannend nieuw programma en een nieuwe vormgeving. Dit programma zal worden verzorgd door wat wij ‘de Grootste Sterren van de Hemel’ noemen. Kathryn en Christine zijn hier, Sananda en Michael, Moeder en Vader, Ashtar en verder iedereen die ook bij deze hele leuke en avontuurlijke rit wil zijn.

Goede avond iedereen, bedankt voor het luisteren. Vader God zal in deze nieuwe vormgeving toezicht houden op de uitzendingen. Hij houdt toezicht op de vormgeving en geeft ons rechtstreeks door wat hij met ons allen wil delen. Hij waakt over hoe dit programma verloopt. Vader heeft de leiding, dus leun rustig achterover, dan zal hij ons vanavond een geweldig onthaal bieden.

Een paar dingen die Vader ons wil laten weten: hij wil ons geruststellen over al de energieën die wij nu ervaren – en over de grote opening die ervaren werd vanaf 4 juli tot en met wat de Leeuwenpoort wordt genoemd, op 8 augustus. Er komt nu heel veel verbazingwekkend Licht binnen, dat voor sommigen van ons van een heel nieuw gehalte is. Vader zal ons – samen met de Hemelse Schare – méér vertellen over wat dat voor ons betekent en wat wij ervaren. Hij zal ons ook geruststellen dat wij het allemaal geweldig doen en wat dat voor ons gaat betekenen.

We gaan het ook hebben over de nieuwe vormgeving van de uitzendingen en wat er anders zal zijn en dat zal hij doen met onze channels en de Hemelse Schare. Wij vinden dit heel spannend!

We gaan het ook hebben over onze Nieuwsbrief, die sommigen van u al ontvangen omdat ze zich hebben ingeschreven op onze website. Daar kom ik later nog op terug. We gaan het dus hebben over de uitzendingen ‘nieuwe stijl’ en over de krant – het Nieuwsblad – die wij ontvangen, en hoe het daar allemaal loopt en de informatie die daarin wordt doorgegeven. Sommigen zijn van de Grootste Sterren en andere van Kathryn en Christine, om ons te helpen bij dit Ascentieproject.

Dit is een overzicht van deze uitzending. Laat mij u iets meer vertellen over hoe u ons kunt bereiken en hoe u aan de info kunt komen die de Hemelse Schare ons biedt. (De info die Meg nu geeft, staat bovenaan deze transcriptie. Alle communicatie verloopt in het Engels – V).

Omdat de uitzendingen nu veranderen en er geen vraag en antwoord meer zal zijn aan het einde van elke uitzending, bieden wij u een andere manier om uw vragen te stellen. U kunt al uw vragen sturen naar ons nieuwe mailadres: starshipterra@outlook.com. Te zijner tijd zal uw vraag dan beantwoord worden – het is zeer waarschijnlijk dat ook anderen zich dezelfde of gelijkaardige vragen stellen.

Nog een laatste onderwerp voordat ik Kathryn ga aankondigen. Zoals velen van u weten – en misschien heeft u er al gebruik van gemaakt – heeft Kathryn in samenwerking met 7 vrijwilligers een aantal filmpjes gemaakt waarin zij de techniek van Visual Centering aanleert. Deze zijn te vinden op YouTube. Hierbij zijn er ook channelings doorgekomen van de Hemelse Schare en anderen aan de andere kant van de Sluier.

Wat wij u nu willen aanbieden is hoe u in contact kunt komen met uw Hoger Zelf, uw Tweeling Vlam en de Hemelse Schare. Zij zal dit doen in nieuwe, gechannelde sessies van 30 minuten. Als u nog niet bent aangemeld op onze nieuwsbrief, dan raden wij dit wel aan omdat daarin de nieuwe sessies – die worden aangeboden door Kathryn en Christine – zullen worden aangekondigd. Er wordt nog de laatste hand gelegd aan de vormgeving daarvan, maar dan zullen ze worden aangekondigd in de Nieuwsbrief.

Nu kondig ik met groot plezier Dr. Kathryn May aan. Zij is vandaag ons channel en zij zal u zelf vertellen wat er nog gezegd kan worden over haar wereld en alle veranderingen die er plaatsvinden.

Kathryn: Hallo Meg! Dat was geweldig, je hebt echt alles samengevat! Wel, de komende weken zullen de uitzendingen ook korter zijn. We gaan echt meteen tot de kern van de zaken komen. We hebben met Vader en Moeder overlegd over wat zij willen overbrengen en zij hebben gezegd dat elke uitzending een soort van thema en een les zal bevatten, waaraan ze allemaal zullen deelnemen.

Ze noemen dit ‘de Hogeschool voor Ascentie’. Er zullen dus hele hoge energieën gaan doorkomen. Ze zien echt hoe wij verhogen in frequentie en ze willen ons alles geven wat ze maar kunnen om ons nog sneller te laten gaan. Er zullen interessante oefeningen komen en leuke dingen om de mensen verder te helpen, dus: houd u goed vast, iedereen – dit zal héél snel vooruitgaan! En het zal heel leuk zijn … het was al heel leuk toen we het overleg hadden. Ze waren allemaal aan het stoeien met ideeën en over wie er zou doorkomen en Michael duwde St. Germain opzij en zei ‘ik, ik, ik wil doorkomen!’ (lacht).

Het zal dus ook heel leuk worden … en zij zijn er ook heel opgewonden over! Want wat er nu gebeurt, is dat iedereen elkaar nader komt. Iedereen voelt de aanwezigheid van Moeder en Vader. Ik ga dus een stapje opzij doen, dan kunnen zij tonen hoe dichtbij ze zijn en hoe goed ze begrijpen wat wij doormaken, wat ons moeite kost om te leren, wat de energieën met ons allen doen … en ze willen ons stap voor stap begeleiden. We zullen daarom elke week een uitzending hebben en we zullen aankondigen wanneer die zal zijn. Voorlopig houden we nog de woensdagavond aan, maar meld u aan voor de nieuwsbrief en dan zullen we u op de hoogte houden indien er veranderingen zijn.

Eens even kijken wie er als eerste gaat doorkomen … ik krijg door dat Moeder Vader wil aankondigen (lacht) … dus Meg, ik ga het aan jou overlaten om mij aan te kondigen, dan zal ik daarna Moeder aankondigen, die Vader zal aankondigen (lacht).

Meg: Geweldig, ik snap het! Goed dan, we geven Kathryn even de tijd om op adem te komen en een slokje water te drinken terwijl Moeder zich inmiddels al aandient.

Welkom Moeder, we zijn zo blij dat u er bent!

Moeder (via Kathryn): (lacht) Dat klopt, liefje! We staan hier allemaal klaar als het ware ‘rondom de microfoon’ … weet je, wij weten wat u daar doet en wij volgen het allemaal op de voet en wij kunnen de ‘geest’ oppikken van wat u doet … zodanig zelfs dat het lijkt alsof wij daar bij u zijn! Maar wij zijn hier dus samengedromd rond onze ‘microfoon’ en we zullen die doorgeven aan iedereen die iets wil zeggen.

Ik kan u nu al vertellen, dat we dit elke week anders zullen doen. Gewoon om u wakker te houden! Wij vinden het wel leuk om een beetje grapjes te maken met hen (lacht). Christine rolt met haar ogen (lacht). Wij plagen hen zo graag, omdat ze zo voluit en hartelijk kunnen lachen wanneer wij een grapje met hen uithalen.

Dit gaan we doen. Ik zal u later nog wat meer vertellen over de energieën die wij u nu toesturen. Wij sturen u golven en golven van onze meest heldere, prachtige en voedende Liefdesenergieën en wij weten dat u die ook voelt, maar … u kent vast wel die striptekeningen van een zeilbootje waarop ook het blazen van de wind wordt afgebeeld.

Zo ervaren wij het ook: wij willen u zoveel wind in de rug geven als u maar aankunt – zonder dat uw bootje kapseist. Zo zullen wij verdergaan … en zoals wij gezegd hebben geven wij u rugdekking, maar wij bekijken ook voortdurend hoeveel energie u nodig heeft of aankunt en stemmen deze daarop af. Wij weten dat het de laatste tijd nogal een heftige rit is geweest. Misschien voelt u zich een beetje duizelig of wankel en heeft u wat hoofdpijn … maar wij willen dat u weet, dat dit is om u te helpen bij uw vooruitgang naar Ascentie, om de prachtige kristallijnen lichamen te worden waar u nu naar evolueert. Ik zal straks nog even terugkomen om met u te praten. Hopelijk hebben we daar nog voldoende tijd voor, want Sananda en AE Michael staan ook te wachten.

Maar zo meteen krijgt Vader als eerste de microfoon, dus geef ik het woord aan Christine en zij zal Vader laten doorkomen. Is dit niet leuk en spannend? Ik geloof dat Christine nooit eerder Vader God heeft gechanneld in de uitzending. Wij vinden het dus heel spannend dat zij dit allemaal zo briljant oppikt en leert – en dat ze zo bereidwillig is. Daar gaan we dan, aan jou het woord, Vader! Laat maar horen wat jij de mensen vanavond wilt vertellen.

Vader (via Christine): Dank je wel mijn liefste schat, Moeder God, mijn Alles … mijn ‘deel van mij’ … mijn ‘alles wat ik ben’. Vanavond komen wij niet alleen op de radiogolven naar u toe … Wij kunnen bijna niet de drang weerstaan om u te overstelpen met onze Liefde, wilt u ons dat niet toestaan? Moeder en ik … u kunt heel duidelijk de blijdschap en de vreugde en de verwachting opmerken in onze energieën, in onze stemmen en in onze Liefde voor u.

Ik kan mij nauwelijks bedwingen … hoewel ik dat moeiteloos kan, want ik ben uw Vader en ik respecteer elk van uw keuzes – maar uw Moeder en ik verlangen er zo naar om u tussen ons in te nemen, om al uw pijn weg te kussen en ja … dit is uw Vader God die u vanavond vertelt waar ik in mijn hart echt naar verlang – Moeder en ik verlangen ernaar om u in onze Liefde te wikkelen, om de oude en gevoelige wonden te kunnen wegkussen van het leven in de lagere dimensies, van de grote en enorme overwinningen die u heeft behaald met uw lessen, waarbij u iedereen ver achter u heeft gelaten zoals u dat heeft gedaan.

Zoveel dingen die u nu niet eens als een overwinning beschouwt, maar als ze u opnieuw worden getoond, zult u zien dat ze dat wel zijn. Het is zelfs al zover gekomen, dat Moeder en ik u het liefste zouden komen ophalen. Daarom zal ik u een hint geven: als u dat wil toestaan … als u zegt: ‘ja, Moeder en Vader, haal mij op en overdek mij met uw Liefde, omring mij met uw kracht en uw veiligheid, met uw omhelzingen en uw tederheid. Ik ben er klaar voor om alles los te laten in uw Liefde’ …

Ik beloof u, wij komen niet enkel naar u toe op de radiogolven, wij staan nu al naast u, klaar om precies dat te doen. Het zal u misschien een beetje verbazen om mij eindelijk zo te horen praten, maar ik kan en wil dit niet langer stilhouden. Onze Liefde voor u stroomt voortdurend over. Niet om alles wat u bereikt heeft, maar omdat u ons kind bent. U bent een zuivere ziel, u bent een ster, een zon die helder straalt als een zuiver Licht – en zo zien wij u. Wij zien u allen, wij kunnen u niet anders zien dan zo. Terwijl u dus in uw dimensie bent en daar uw taak verricht en uw lessen leert, heeft u de neiging om uw gezichtsveld te verkleinen en dan merkt u misschien wat méér van wat u uw zwakheden, gewoontes of minpunten noemt, maar dit is zo tijdelijk en het verandert elke dag. Wij hebben het voordeel om u te zien als het volledige wezen dat u bent – en wij aanbidden u!

Uw Moeder en ik aanbidden u. Het is niet zo dat wij van u houden met een soort van afstandelijke Liefde van ergens heel hoog ‘daarboven’, vanwaar wij u zien als een klein schepseltje daar ergens onder ons … voel ons, laat ons u kennen, wij zijn aan alle kanten om u heen, ook nu … wij zijn altijd bij u. Roep ons en nodig ons uit, dicht bij u.

(Zucht) Ik zal het toezicht houden op deze uitzendingen, al was het maar omdat het zo leuk is om te doen! Zovele Meesters staan letterlijk in de Kosmische wachtrij (lacht). Wij maken daar wel grapjes over, omdat dit ook geldt voor het Nieuwsblad, dat wij via onze channels Kathryn en Christine laten uitgaan op een nagenoeg dagelijkse basis.

Zo is het ook nu voor deze uitzending: we willen allemaal dicht bij u zijn, met u praten, het goede nieuws met u delen, de zegen en de spanning delen terwijl we voortploeteren …

Er zijn zoveel spannende dingen op til, maar voor ons is er geen ander moment dan het huidige … dit ogenblik is een diepe inademing. Wij ademen diep in samen met u, en op het diepste punt nemen we allemaal even de tijd om al de Zegeningen te overwegen die wij hebben. Moeder en ik doen dat ook, tezamen met u. En terwijl we allemaal tezamen uitademen in wat wij ‘Samen-scheppen’ hebben genoemd, scheppen wij allemaal – hier op deze drempel – iets nieuws … Terwijl we uitademen, zullen we dan nieuwe wonderen ontdekken en ervaren? O, dat zullen we … dat doen we al! Dus op dit ogenblik vullen we onze longen steeds meer, tot het moment waarop we even de adem inhouden … onze longen zijn zo vol met goede lucht, ze voelen vol en alsof ze op het punt staan om te barsten … dat is het potentieel van dit ogenblik, dat met zekerheid tot stand zal komen.

Wij houden van u. Ik ben vanavond gekomen om te zeggen dat wij bij u zijn. Kijk in onze stralende ogen en zie onze eeuwigdurende tederheid en Liefde voor u. Kom in onze wachtende armen, wij willen u graag zo dicht mogelijk tegen ons aan houden … die kans komt heel snel dichterbij, maar voor nu genieten we samen hiervan: u, uw Moeder en ik.

Ik zal het woord geven aan Sananda, hij is al hier. Moeder zal straks ook nog even komen, maar nu eerst Sananda. Weet dit, lieve harten, u heeft onvoorstelbare inspanningen geleverd en u bent … niet slechts halverwege op weg naar de Zege – u heeft de Zege reeds behaald! Laat de lasten nu soepel van u afglijden, wij bevinden ons in nieuwe energieën. Moeder en ik sturen u op elk ogenblik méér dan de beloofde energieën. Neem ze in u op en wees gerust. Blijf bij ons, kom naar ons, u zult hersteld worden. Wij houden van u. Nu geef ik het woord aan Sananda. Ik ben uw Vader.

Sananda (via Kathryn): Dank u Vader, dit is Sananda. O, is het niet geweldig om zowel Moeder als Vader zo open te horen praten en hen zo dichtbij te voelen! Ik sta tussen hen in en ik kan u niet beschrijven welk een warmte en vreugde er is, wanneer je tussen hen in staat.

Nu dan, is dit ook voor u weggelegd? Natuurlijk! Ik heb mijzelf altijd gezien als een soort van boodschapper die hierheen kwam om u te leren over God. Maar nu is het anders. Ik hoef u niks meer te leren over God, omdat Moeder en Vader hier zelf bij u zijn. Dit keer is het anders. Wij vormen een gezin: u, uw vrienden en familie, met mij, met Moeder en Vader en natuurlijk al onze goede vrienden van de Hemelse Schare. Velen van u hebben een favoriete gids of een Meester die ze vaker aanroepen en waar ze een bepaalde verbondenheid mee voelen.

Wel, denk geen seconde dat die persoon niet zal komen en vlak naast u zal staan. Natuurlijk wel! De Sluier wordt dunner en … wel, ik ga u een grapje vertellen over onze lieve channels. Wij lachen hier vaak om, want ziet u: we zijn niet alleen maar klaar en bereid om daar te zijn bij u en voor u. Vaak moeten wij ons ook inhouden en staan wij te wachten tot u de tijd vindt in uw drukke schema en tussen uw gesprekken met uw familie en uw werk door … wij wachten dan, we hangen wat rond en we luisteren … soms proberen we ook wel om ertussen te komen en uw aandacht te trekken, om u te laten weten dat wij er zijn en dat we van u houden.

Maar wij hebben gemerkt, dat het beste tijdstip om u te bereiken het moment is waarop u naar het toilet gaat en de deur op slot doet – dan heeft u even tijd voor uzelf. (op de achtergrond hoor je Kathryn en Christine lachen, Sananda lacht ook).

Wij willen u hierin geruststellen: wij allemaal hebben hetzelfde meegemaakt. Ook wij zijn op Aarde geweest en wij weten alles af van alles wat u doet (lacht), u hoeft dus niet verlegen te zijn! Natuurlijk kunt u ook naar het toilet gaan en de deur op slot doen, alleen maar om met ons te spreken. Want wij merken echt dat dat het ideale moment is … u bent dan alleen en niemand valt u lastig. Als u echt met ons wilt praten kunt u zich altijd nog terugtrekken op het toilet, de deur op slot doen en zeggen (Sananda spreekt op ietwat geheimzinnige fluistertoon): ‘Oké, Sananda, vertel eens: hoe gaat het daar?’ (lacht). En we zullen u een antwoord geven, natuurlijk!

Sommigen van u hebben de channelings gehoord en denken nu dat ze een stem in hun hoofd moeten horen of dat ze beelden van ons moeten zien of moeten zien dat wij vóór hen staan. Maar zo werkt het niet. U voelt onze aanwezigheid, u voelt een rimpeling van energie over uw rug of uw schouder gaan … als u dat voelt, wéét dan dat wij dat zijn, dat wij hier zijn, wij verbinden ons met u, wij raken u aan – en Moeder en Vader doen dat ook, weet u. Zij hebben het hier zelf niet over gehad, maar natuurlijk heb ik hun toestemming hiervoor. Moeder en Vader zouden u niet gevraagd hebben om naar deze enorm moeilijke planeet te komen en hier de dingen te doen waarvoor u gekomen bent, zonder dat eerst zèlf te hebben gedaan. Niet alleen zijn ze geen afstandelijke, onverschillige en onpersoonlijke ‘Heren’ … zij zijn ook hier geweest. Ze zijn geïncarneerd geweest en sommigen van u hebben hen waarschijnlijk gekend. Uiteraard lopen zij er niet mee te koop wie ze geweest zijn, maar ze zijn hier geweest, ze hebben tussen u geleefd net zoals ik dat heb gedaan en AE Michael en wij allemaal.

Wij hebben hier vele levens doorgebracht bij u en wij willen nu dat u weet, dat dit is wie wij werkelijk zijn. Wij zijn niet een groep van wezens die ergens in de Hemel rondhangen in lange gewaden en die bepalingen uitvaardigen en … Christine lacht nu (lacht) … maar het is belangrijk dat de mensen weten dat wij nergens ‘Heer’ over zijn en ik kan u ook verzekeren dat wij mekaar echt niet ‘Heer Michael’ of ‘Heer Sananda’ noemen – behalve als grapje … want daar kunnen wij wel van genieten, wij vinden het leuk om grapjes uit te halen met elkaar. Dat is zo belangrijk … en u weet zelf ook dat naarmate u uw trilling verhoogt, u steeds grappiger wordt en meer kunt genieten van humor. Want hoe méér u uw frequentie verhoogt, des te Lichthartiger zult u zich voelen.

Houd u dus klaar om veel met ons te lachen, en weet dat wij niet alleen volledig gericht zijn op dit Ascentieproces. Ieder van ons is – tezamen en met u – volledig gericht en wij begrijpen volledig wat u doormaakt, wat u nodig heeft, waar uw hart naar verlangt, de wensen die u heeft en alles wat u voelt. Uiteraard begrijpen wij dat, wij hebben het immers ook meegemaakt. En wij voelen net zozeer als u de aantrekkingskracht, het verlangen en de verwachting van ons samenkomen. Voortaan wil ik dus niet meer horen dat iemand zich bij onze channels beklaagt met ‘Ik heb geprobeerd om God te bereiken, maar niemand heeft geantwoord’ (lacht). Ik verzeker u: wij antwoorden altijd. Soms moet u nog een beetje oefenen en uw hart wat méér openstellen. Maar begin met het absolute weten dat wij u antwoorden en dat u alleen maar uw oren een beetje moet afstemmen en bereid moet zijn – wees heel open – dan zult u ons voelen. Dat maakt ons zo blij! Wij vinden het geweldig als wij u horen zeggen: ‘Ben jij dat, Sananda?’ of ‘Ben jij dat, Michael?’

Ik heb nog een korte anekdote die ik wil vertellen. Kathryn en Christine waren in de keuken. Ze hadden ons iets gevraagd en wij waren aan het overleggen over het antwoord, zij wachtten daarop. Ineens kijkt Christine op en ze zegt: ‘Michael, hoorde ik jou nu net (waar het over ging) zeggen?’ Wij waren totaal verrast – zij kon ons gesprek verstaan! (lacht). Wij dachten dat wij met elkaar konden praten zonder dat zij ons hoorde, maar ziet u … de Sluier wordt nu zo dun dat u zelfs onze gesprekken kunt horen! Dat is toch wat! Uiteraard hebben wij geen geheimen, we overleggen gewoon wat op dat bepaalde ogenblik het beste voor u zou zijn … en wij waren zo opgewonden – allemaal waren we zo ontzettend blij, omdat u ons kon horen praten!

Dus ieder van u … misschien niet in een paar dagen, u zult er misschien een beetje op moeten oefenen, maar neem dit als voorbeeld en pas het toe. Het is niet zo dat diegenen die channelen één of andere vergezochte en bijzondere gave hebben die u nooit kunt verkrijgen. Helemaal niet! Ze hebben er alleen op geoefend – en u kunt dat ook doen!

Ik ga niet nog méér tijd in beslag nemen, want ik weet dat we verder moeten. Daarom ga ik het woord teruggeven aan onze lieve Meg. O, o, Michael is hier. Hij wringt zich echt naar voren (giechelt en lacht) … natuurlijk maakt hij maar een grapje (lacht) en Moeder zegt dat zij hem dadelijk wel eens uit de weg zal wringen (schaterlacht).

Meg: Ik denk dat we een scheidsrechter nodig hebben!

Sananda: Het is allemaal maar voor de grap en wij vinden het allemaal juist heel leuk dat hij dit soort streken uithaalt. Natuurlijk kennen wij hier niet zoiets als ‘ongeduld’ of ‘competitie’, maar dit is voor ons allemaal zo grappig om elkaar en u al lachend duidelijk te maken hoe graag wij allemaal hier willen zijn.

Wij kijken nu naar Vader die vanavond onze dirigent is, hij dirigeert dit gebeuren. We overleggen dus even met hem over hoe hij het verdere verloop ziet. Dan zullen we onze opeenvolging overeenkomstig afstemmen. Ik geef dus het woord terug aan Meg en dan mag Christine – die nu met Vader bespreekt hoe we de uitzending gaan vervolgen – de volgende aankondiging doen. Maar jullie kunnen nu ook onderling praten, Meg. Namaste, iedereen!

Meg: Namaste, Sananda! Het is zo geweldig dat u ons dit beeld heeft getoond en het geeft zoveel zelfvertrouwen. Wij gaan veel meer zelfvertrouwen hebben na deze uitzending. Jullie oren gaan gloeien, zoveel zullen wij met jullie gaan praten.

Christine: Hallo Meg, dit is Christine (lacht)! Het is net als dat spelletje met die hete aardappel, die je in de lucht moet zien te houden. En zo gaat het er hier elke dag aan toe! (lacht). Vader is hier, maar ik wou je even laten weten dat ik het ben en dat Vader zo meteen zal doorkomen.

Vader (via Christine): Hallo Meg, dit is Vader. Lieve Meg, ik ga iets over jou verklappen. Slechts een paar minuten voordat de uitzending begon, heb jij de gegevens ontvangen over de nieuwe vormgeving en zoals altijd doe je het geweldig! Zo is het nu voor ieder van u. Wij hebben een bekentenis – ik had Michael gevraagd om hierover te spreken, dus ik pik zijn verhaal hier een beetje – maar … ten eerste wil ik graag zeggen dat u kunt voelen hoezeer wij nu met de Aarde verbonden zijn. Dat is nu heel belangrijk. In uw contact met ons, wanneer u met ons spreekt, wanneer u gewoon uzelf bent – ieder van u – wanneer u dichterbij komt en u ons uw grootste verlangen vertelt, uw verdriet, uw wensen, uw vreugden en wanneer wij dan samendrommen om dicht bij u te zijn … wel, dat doen wij nu ook met u. De dagen ontluiken, ze bloeien van de ene dag in de andere. De koers is uitgezet voor onze gedeelde nieuwe Gouden Aarde en nu komen we eindelijk bij een punt waarop wij veel gemakkelijker en openlijker ten volle met u kunnen delen wie wij zijn.

Natuurlijk heeft u al één en ander gehoord en ervaren en dat klopt ook allemaal. Wij zijn toegewijd, wij zijn ernstig en oprecht over onze mogelijkheden, en onze plaats ten opzichte van u daar op de grond en wij hier in de Hogere Dimensie, met onze verantwoordelijkheid – onze gekoesterde verantwoordelijkheid – om ervoor te zorgen dat alles goed gaat, dat u gesteund, geliefd en succesvol bent in de opdrachten die wij gezamenlijk bedenken. Nu de energieën zijn wat ze zijn, de Portalen waar we samen doorheen zijn gegaan, de vele successen waarop u heeft kunnen verder bouwen om uit te klimmen boven de ervaringen waar u doorheen bent gegaan … nu kunnen wij ook de rest met u delen. Dit is wie wij zijn en wij zijn elke dag weer blij en opgewonden om bij u te kunnen zijn, om met u te delen.

Wij vertellen het elkaar wanneer één van u dichterbij is gekomen of ons heeft geroepen. Dat is altijd zo bijzonder voor ons, de manier waarop u kunt genieten wanneer één van uw huisdieren u met zijn natte neus een ‘kusje’ geeft of wanneer uw kindje zijn kleine armpjes rond uw nek slaat of wanneer de hand van uw geliefde u aanraakt op die hele bijzondere, vertrouwde manier … al die kleine dingen en nog véél meer … zo voelen wij ons wanneer u ons de hand reikt, met ons spreekt, grapjes met ons maakt, dingen met ons deelt … wij zijn hetzelfde en wij delen dat nu openlijker met u dan ooit voorheen.

Dat is hoe wij voortaan in deze uitzendingen bij u zullen zijn. Ja, wij geven u nog steeds inzichten vanuit ons standpunt en wij willen nog steeds heel graag uw inbreng ontvangen. Wij gaan verder met wat wij Samen-scheppen hebben genoemd en dit zijn die gloednieuwe, gedeelde momenten.

Goed dan, ik ga het woord geven aan Michael. Daarna zal Moeder komen en zij zal het afronden. Want niemand kan het afronden zoals onze Moeder, mijn liefste, dat kan.

Ik geef het woord even aan jou, Meg. Dan kan Christine even op adem komen om daarna Michael te laten doorkomen. Ik geef het woord aan jou. Ik ben uw Vader.

Meg: Dank u Vader. O, dat waren woorden naar ons hart. Dank u wel daarvoor. Wij zijn hetzelfde … die ga ik onthouden! Dank u! Nu gaan we over naar …

Michael (via Christine): Hallo Meg! Dit is je broeder Michael! Goede avond en goede morgen, over de hele wereld aan iedereen die nu rechtstreeks naar de uitzending luistert en aan iedereen die later naar de opnames luistert. Onze overdracht, onze Liefde, onze energie en onze woorden bereiken u op dezelfde manier, ongeacht of u de uitzending rechtstreeks beluistert of via de opnames. Wij omhelzen u, wij houden van u … wij vormen een Netwerk over deze mooie wereld. Velen van over de hele wereldbol luisteren nu mee, het is een briljant Netwerk dat oplicht. Het is zo goed om bij u te zijn … (zucht). Ik zal verder ingaan op de bekentenis van Vader, met de onvoorstelbaar veranderende, verheffende, reinigende, zuiverende energieën die zijn binnengestroomd sinds 4 juli. Iedereen die nu luistert kan ik vertellen – kan ik verzekeren – dat wij alles uit deze energieën hebben gehaald wat er in zat … en u allen heeft intense opleidingen gekregen.

Ik verzeker u dat – zodra ik u dit begin uit te leggen – u zult moeten glimlachen en misschien zelfs met uw ogen zult rollen en dat u zult gaan beseffen, dat wij u de meest elegante en optimale podia hebben geboden om uw leerproces te versnellen. U bent allen daadwerkelijk doorheen deze periode van intense opleiding gegaan, die gepland stond om samen te vallen met deze energieën. Wij weten dat ze intens zijn geweest, maar u bent ware doorzetters geweest (lacht). Maak u geen zorgen, u bent allemaal toppers! Op het moment dat u gaat beseffen ‘Wat is hier gaande? Wat gebeurt er allemaal?’ dan heeft u ons te pakken. Dat is het ogenblik waarop u begrijpt dat wij u als het ware enorm hebben aangedreven. Het leek wel wat op een ‘ruim het op, schraap het af en laat het langs de weg vallen en ga verder’-fase (lacht).

Ik kan nu bekennen dat de opleidingen heel nauwgezet waren opgesteld. Ze waren uitgewerkt met uw Team, uw Hoger Zelf en uw Tweeling. Wij hebben allemaal samengewerkt voor maar één reden: als u nu deze uitleg hoort, dan is dat omdat u onze grondtroepen bent. U bent diegenen die zich hebben ingegraven en die het werk doen. U bent het die gezegd heeft ‘laat maar komen, ik wil dit, ik ga ermee akkoord, geef me wat ik aankan … geef me al mijn eigen lessen – ik zal ze leren en al doende zal ik mijzelf verheffen en iedereen die na mij komt’. En dat is wat u gedaan heeft.

Wij willen u vragen om die lessen niet te beschouwen als ‘falen of slagen’, want dat zijn ze niet. Ze zijn bedacht om in deze fase een weerspiegeling te zijn – dit is één van de laatste fases voordat er zich vele dingen gaan ontvouwen in uw buitenwereld – als het ware een kans om te zeggen ‘o, daar ja, daar had ik toch weer die reactie’ of ‘ik dacht dat ik dat allemaal had opgeruimd, maar schijnbaar zit daar toch nog wat’ of ‘hé, dat ging goed! Daar zou ik eerder over gestruikeld zijn, maar weet je … het doet me nu helemaal niks meer!’

Het doet er echt niet toe welke van deze of gelijk welke andere reacties u had. Dat u het opmerkt, dat u bereid bent om het te zien, dat u bereid bent om het te voelen en toch door te gaan … daarop is uw succes gebaseerd.

Weet u, u bekleedt een belangrijke functie. Wij gebruiken het woord ‘Lichtwerker’ niet lichtzinnig – dit is een woordgrapje dat ik niet kon weerstaan (lacht) en ja, ik lach ook om mijn eigen grapjes … wij houden u wel lichtjes vast … u bekleedt een belangrijke functie en dat is het volgende onderwerp waar ik het vanavond over wil hebben.

Uw functie is die van Lichtwerker en dit leidt tot een groter inzicht. Een Lichtwerker zijn is gewoonweg … uw oprechte toewijding om het Licht te dragen tijdens uw leven op Aarde, in dit hele bijzondere en intense leven. Wat betekent het om ‘het Licht te dragen’ – wel, dat weet niemand beter dan u, maar het is om …

Ik wil eerst iets ophelderen: het is niet om geen menselijke ervaring te hebben. Bij menselijke ervaringen voel je twijfel, angst, boosheid, teleurstelling … je voelt vreugde, opwinding en het hele scala aan emoties dat hoort bij het ‘mens zijn’ en dat heeft niets te maken met het Lichtwerker zijn. Lichtwerker zijn betekent dat je een bewustzijn brengt in die ervaring.

Wanneer je boos bent, zegt iets in je ‘dit is boosheid. Wat is dit?’ en het gaat van een licht brommen tot een luid gegrom in uw binnenste, afhankelijk van uw overeenkomst, uw taak, uw opdracht, uw lessen … om te zien en te voelen ‘wat is dit?’ en ‘hoe kan dit geuit worden met meer bewustzijn, Liefde, begrip?’. Het is een zachte drang om te komen tot meer bewustzijn, het is een innerlijk verlangen om meer goedheid te brengen, zelfs te midden van alles wat er zich afspeelt.

Voor de meesten van u is het onuitgesproken, onverklaarbaar … het is gewoon hoe uw ziel is. Het is beslist geen beoordeling of een waardebepaling. Het is de gerichtheid van uw ware zelf, om een leven te leiden dat altijd een beetje zachtmoediger, een beetje beter is. Dit hoeven wij u niet uit te leggen omdat u Lichtwerkers bent, en zoals gezegd: het is een functie die u bekleedt. Dit betekent dat het een pakket aan energieën is, waarmee u heeft ingestemd om ze mee te dragen en ervan doordrenkt te worden. U heeft ermee ingestemd om ze uit te dragen tijdens dit leven.

Het lijkt veel op de manier waarop het hier bij de Hemelse Schare werkt: misschien zal het u plezier doen, verbazen of interesseren om te vernemen dat vele van de functies die u beschouwt als ‘behorend’ bij een Meester, ook functies zijn. Bijvoorbeeld, die van Opperste Schepper is wel altijd een Wezen, maar het is ook een functie. Net zoals u doen wij de belofte om de energie van die functie te vervullen die wij hier hebben. Dit kan zijn het bewaken van een geheime Vlam zoals de Violette Vlam, de Groene Vlam van genezing of de functie van Aartsengel.

Wij streven er zo naar om de energieën, de frequenties, de trillingen, de uitstralingen van Liefde en de eigenschappen uit te dragen van elke functie die wij vervullen, dat het ons enorm veel plezier doet wanneer onze naam verbonden wordt aan die functie. Net zoals ieder van u. Als ik u nu in de ogen kon kijken – en dat doe ik nu – dan zou ik u bij uw naam noemen en ‘Lichtwerker’. Dat zou ik zeggen met zoveel eerbied en dankbaarheid en Vreugde, dat u tranen in mijn ogen zou zien voor wat u heeft volbracht, doorstaan en uitgedragen.

Zoals Vader het zei: wat u ook denkt over wat u gedaan heeft, uw volharding en uw Liefde hebben het pleit beslecht. U zult binnenkort de uiterlijke tekenen ervan gaan zien.

Ik breng u dit vreugdevolle inzicht over hoe onze dimensies op gelijkaardige wijze werken, zodat wij met dit gedeelde inzicht dichter bij elkaar kunnen komen. Maar ik breng het vooral ook, opdat wij in de Hemelse Schare vanavond u – Lichtwerkers – kunnen eren voor de functie die u vervult. Wij buigen voor u, wij houden van u, wij zijn bij u. Als u ons roept en zich de functie voorstelt die wij bekleden en het wezen dat wij zijn, wilt u dan niet hetzelfde denken over uzelf? Want zo zien wij u.

Ik geef nu het woord aan Moeder.

Ik ben uw broeder, AE Michael. Ik hou van u en ik eer u.

Moeder (via Kathryn): Dank je, lieve Michael. Is het geen schat? Ik vond het mooi wat hij zei over … de manier waarop hij het vertelde … over onze geliefden hier in de Hogere Dimensies en de functies die ze vervullen. U heeft veel gehoord over Ascentie en u kijkt uit naar uw eigen Ascentie, maar begrijpt u echt wat dat betekent?

U weet dat u allen – ieder van u – Meesters, Engelen en Aartsengelen in opleiding bent. Net zoals al onze Meesters, Engelen en Aartsengelen in de Hogere Dimensies ook in opleiding zijn. We zijn allemaal samen in opleiding … en wij verzorgen voor elkaar de uitdagingen, de kleine drama’s, de hulp, de helpende hand, de voorstellen en het Licht dat we voor elkaar brengen. Maar ieder van deze geliefde Aartsengelen, Meesters en Engelen die met u spreken zijn ook in opleiding.

De dingen die met u gebeuren wanneer u daar op oppervlakte Aarde bent behoren tot uw opleiding – net zoals onze geliefden hier allemaal hetzelfde hebben gedaan. Sommigen van hen op vele verschillende planeten, maar elk van hen die nu toezicht houden op dit project zijn ook geïncarneerd geweest op Aarde. Zij hebben dezelfde soort van uitdagingen, raadsels en verwarring en ja … soms ook lijden meegemaakt … net als ieder van u.

Wij willen nogmaals voor ieder van u benadrukken, dat een les of een opleiding géén straf is omdat u iets gedaan heeft wat wij niet goed vinden. O neen!! Het vergt ons intensieve planning en samenwerking en overleg om deze lessen voor u te bedenken. Het is echt niet zo eenvoudig als gewoon maar een straf bedenken – o neen!!! Wij moeten heel subtiel te werk gaan om uw lessen vorm te geven, zodat ze precies goed zijn voor u, zodat het zal leiden tot een verhoging van uw verlichting en bewustzijn en uw steeds groter wordende enthousiasme en bereidheid om met ons te werken. Dit is een heel complex proces geweest, op maat gesneden voor ieder van u – en uiteraard werken wij héél nauw samen met uw Hoger Zelf. Denk dus nooit dat u hier tegen uw wil werd geplaatst of dat er dingen gebeuren die u niet heeft gewild. Integendeel zelfs!

Toen u hierheen kwam hebben wij plechtig moeten beloven – tezamen met uw Hoger Zelf en de Meesters die u helpen – wij hebben plechtig beloofd dat wij creatief zouden zijn, dat wij met u zouden Samen-scheppen, en dat wij een leven zouden scheppen dat zou voorzien in de maximale ervaringen voor u. Planeet Aarde staat daarom bekend, omdat er zoveel mogelijkheden zijn om hier te ervaren, en ieder van u is ijverig aan het werk in dit klaslokaal – zelfs terwijl wij nu praten – en wij juichen u toe. Wij zijn het niet die u punten toekennen, o neen! Uw Hoger Zelf werkt met ons samen en in overleg plannen wij elke volgende stap op uw pad.

Wanneer u dus zegt: ‘hmm, ik denk dat ik nu even John moet bellen’. Wie denkt u dat die gedachte in uw brein plaatst? Omdat John u nu iets moet vertellen wat u kan helpen bij uw opleiding. Zo nauw luistert het. Telkens als u de deur uitgaat, weten wij dat. Wij weten waar u heen gaat en wie u zult ontmoeten. Wij weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Want elke opleiding is een mogelijkheid. Elke gebeurtenis in uw leven is een mogelijkheid. Elk ogenblik waarop u naar ons reikt en uw hart openstelt, is een schitterende mogelijkheid.

Wij kijken uit naar dat soort momenten, met zulk een gretigheid en zulk een feestelijkheden … u heeft er geen idee van, hoe wij onderling praten … ‘heb je dat gezien? Heb je gezien hoe hij zich daar doorheen heeft geslagen? Was dat niet Meesterlijk?’ Wij juichen voor u, terwijl u zo hard werkt om het meesterschap te krijgen over dit menselijk lichaam. Wij weten dat het niet gemakkelijk is om Meester te worden over uw gedachten, uw gevoelens, uw handelingen … en de rest van de wereld toe te staan om hun eigen lessen te krijgen en dat te respecteren, ook al bent u het er niet mee eens.

Ook dat is een deel van uw opleiding, om te leren om nu naar binnen te gaan en u te richten op uw eigen evolutie, terwijl u beleefd buigt voor die van hen. Misschien gaat u sneller dan de meesten, natuurlijk doet u dat! U bent wat wij de ‘eerste golf’ noemen. U luistert zorgvuldig. Ja, u kijkt om u heen en zegt wel eens ‘lieve hemel, ik kan hier met niemand over praten’ en dat begrijpen we. Maar u kunt er met ons over praten. Voel u nooit alleen, denk nooit dat wij u lessen en ervaringen bieden die te zwaar zijn voor u. Ze zijn heel zorgvuldig op maat gemaakt voor u, door uw Hoger Zelf en uw Tweeling Vlam, tezamen met ons – omdat wij allemaal weten tot welk een Meesterschap en welk een prachtige resultaten u in staat bent.

Ik wil ook Vader danken voor zijn bereidheid om zo open te zijn met ieder van u. Weet u, dit is voor ons ook een vorm van opleiding. U dacht dat u wist wie Vader God was en nu komt hij hierheen en vertelt u dat hij tranen in zijn ogen krijgt, wanneer hij een kind in zijn armen houdt. Hij aanbidt u met heel zijn hart en telkens wanneer hij zo met u spreekt, wordt hij me nog dierbaarder – want het is zijn Liefde die ook mij inspireert. En hij is toch wel een romanticus, nietwaar? Dat is één van zijn meest vertederende kanten. Hij houdt ervan, als u van elkaar houdt – daar houden wij allebei van. Wij gaan ervan glimlachen, het verwarmt ons hart en wij sturen het u duizendvoudig terug. Telkens wanneer wij zien dat u van elkaar houdt, dan stralen wij op u neer en overspoelen u met ons Licht en onze Liefde.

Wij danken u, geliefde mensheid, omdat u zorgt voor dit Samen-scheppen, deze vorm waarin wij allemaal zo dicht bij elkaar kunnen zijn om samen te werken aan iets wat zo glorieus is, dat ieder van u erdoor tot de hoogst mogelijke frequentie zal worden gebracht, zodat u bij uw eigen Ascentie overheen de dimensies zult springen om bij ons te komen. Dat is iets om naar uit te kijken, nietwaar?

Weet dat wij bij u zijn, wij zullen elke week met u spreken … met deze vreugde en het gevoel van samenzijn en waardering … wij aanbidden u werkelijk.

Ik ben uw Moeder God en ik hoop dat u het niet erg vindt als ik een beetje zeur: roep mij gewoon! Wij weten dat velen van u moe zijn en wij willen u graag heel bijzondere, eenvoudige, warme en aangename gevoelens van Liefde sturen om u tot rust te brengen, om u te helpen om deze laatste, hoogfrequente en intense uitdaging te volbrengen, die het leven op Aarde is.

Namaste, mijn geliefde kinderen. Ik ben uw Moeder.

Meg: Dank u, Moeder, dank u.

Kathryn: O, dank u Moeder! En aansluitend zullen we het schitterende liedje van Michael Jackson spelen … oeps, internet werkt niet mee. Dan stel ik voor dat u naar YouTube gaat en zoekt naar het liedje ‘Man in the Mirror’ van Michael Jackson. Luister goed naar de tekst, die is echt prachtig.

Dank je Meg, voor het in goede banen leiden van de uitzending zoals je zo geweldig goed gedaan hebt. Dank je wel aan iedereen die geluisterd heeft voor uw prachtige deelname. Wij houden van jullie allemaal en zeggen goede avond (Christine roept goede avond vanop de achtergrond).

Meg: Goede avond Kathryn en Christine, goede avond Grootste Sterren van de Hemel!

Kathryn: (lacht) Goede avond iedereen!

Engelstalige versie van dit audio-bericht:
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

FacebookTwitterGoogle+Delen

One comment

 1. Wat een vertedering, hoe innig voel ik HUN verbondenheid en HUN NABIJHEID
  HET IS HEMELS…

  Alle puzzelstukjes vallen in mekaar.

  Dank MOEDER VADER EN DE HEMELSE SCHARE voor uw LIEFDE, voor al wat is.
  Voor de vertaling dank, er zijn geen woorden voor…

  IN LIEFDE LIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.