BTR: Healing, viering en updates

BTR: Moeder, Ashtar en Teamleider brengen healing, viering en updates
1 juli 2015

paarse planeet

Begintune: door technische problemen is de muziek niet te horen.

Presentator: Dr. Kathryn E May, www.whoneedslight.org.
Channels: Kathryn May, Christine Burk, Jade
Mede-presentator: Meg Davis, FB: Wisdom Within – Meg Davis

Er is overleg tussen Kathryn en Meg: Kathryn heeft technische problemen en waar Meg woont is een zomerstorm gaande. Ze vraagt of er wat hulp en bijstand kan komen, zodat de uitzending goed kan verlopen. Kathryn zegt dat Ashtar bij haar is en dat hij aangeeft ‘dat eraan gewerkt wordt’ (lacht).

Meg verwelkomt iedereen en verwijst nog eens naar de titel van deze uitzending: Moeder, Ashtar en Teamleider brengen healing, viering en updates. Ze geeft ook de info die bovenaan dit bericht staat.

Meg belt vanuit Georgia en Kathryn en haar team vanuit hun prachtige, volle huis in High Falls. Hallo Kathryn!

Kathryn: (begint met de vermelding van de FB van Meg en geeft uitleg over wie Meg is en wat ze doet.) Ja, het gaat een geweldige uitzending worden! We hebben zoveel opwindende nieuwtjes! Maar eerst willen wij Donna in Californië een hele gelukkige verjaardag wensen (iedereen roept verjaardagswensen).

We hebben zoveel spannende dingen om over te vertellen en aan het einde van de uitzending gaan we tijd vrijhouden om zeker met de mensen te kunnen praten over hun ervaringen met hun healingteams. Vorige week hebben we u de opdracht gegeven om contact te leggen met uw healingteams en ons te laten weten hoe dat verlopen is. Ik heb al een paar mails gekregen van mensen die voor het eerst contact hebben gelegd met hun team en die daar heel blij mee zijn. We willen dus persoonlijke verhalen horen over wat u gedaan heeft en wat u ervaren heeft, sinds wij bezig zijn met het oefenen om ons te verbinden met onze healingteams.

Ashtar gaat als eerste komen en hij heeft zovele werkelijk fascinerende onderwerpen om over te praten. Hij gaat het hebben over healingteams en hoe ze ons Licht kunnen meten, over de schepen en de healingkamers, over de Agarthaanse healingkamers en hij gaat ons een update geven over onze mentoren!

Ik zal niet de beste hoofdlijnen al vertellen voordat Ashtar komt, maar hij zal het ook hebben over – ik zal een korte toelichting geven – onze vriend Pablo. Hij werkt als vrachtwagenchauffeur en reist doorheen heel Europa. Overal waar hij komt heeft hij een Zuilportaal van Vrede geplaatst en daar gaat Ashtar het ook over hebben, over wat zij vanuit de lucht kunnen zien.

Teamleider gaat ook komen en ook hij heeft fascinerende onderwerpen. Hij gaat vertellen over hoe de dieren en onze huisdieren en al de Rijken ons helpen … en ook werken met de Aghartanen.

Ik wil alleen maar zeggen … ik moet u even iets vertellen over Che – hij is zo grappig! U heeft al gehoord over BamBam en Pebbles, die door het hele huis wandelen en zorgen voor de meest prachtige energie-netwerken. BamBam is de ‘super-schrobber’ en Pebbles noemt zichzelf een ‘geluidshealer’ (lacht). Deze info hebben we niet rechtstreeks van hen gehoord – al zijn we behoorlijk goed in channelen – maar dit hebben we van een geweldige dierenfluisteraar.

Zij heeft ons iets verteld over Che: hij is heel trots op zijn vooruitgang als healer en hij werkt samen met Sananda en de Arcturiërs en de Zeewezens. Hij is volop in opleiding geweest en hij heeft geleerd om … hij is met name héél goed met Christine: hij staat erop dat zij teruggaat naar bed zodat hij haar een behandeling kan geven. Hij blaft dus net zolang tot ze in bed ligt (lacht), gaat dan naar haar toe en nestelt zich boven op haar. Dan plaatst hij zijn pootjes precies dáár waar de pijn zit. Hij heeft niet alleen geleerd om mooie, genezende energie door te sturen, maar ook om pijn weg te nemen met zijn pootjes en zijn kleine lijfje en het dan af te schudden. Hij neemt dus niet zelf de pijn in zich op.

Ik denk dat Teamleider daar méér over zal vertellen, maar ik moest gewoon even mijn kleine Che beschrijven … hij is zo grappig! Hij is een chihuahua, maar hij lijkt niet op de meeste chihuahua’s. Hij is slanker en kleiner en hij heeft enorme oren, als een hert – die hij soms rechtop heeft staan en dan lijkt zijn kopje op dat van een hert of hij kan ze heel strak omhoog houden en dan lijken het wel de oren van een dobermann.

Jane zei: ‘Che toont mij dat hij een Yoda-pak aan heeft en hij wil ook zo beschouwd worden’ (lacht). (Yoda is de wijze meester uit de Starwars-filmserie. Het is een klein, groen, ietwat vreemd figuurtje dat – vanwege zijn aparte zinsbouw – zijn wijze raadgevingen verpakt in onbedoeld humoristische uitspraken – V) Toen ik dus heel verbaasd vroeg: ‘Che! Wil jij zoals Yoda zijn?’ vouwde hij zijn oren helemaal naar beneden en opzij … echt, ik maak geen grapje, hij deed het om op Yoda te lijken (lacht). Het leek helemaal niet meer op zijn ‘gewone’ oren, hij had ze echt gevouwen! Het was zo grappig! Ik moet eens kijken of ik daar foto’s van kan maken … Hoe dan ook … we hebben een hele interessante tijd met de dieren!

Teamleider heeft ook veel om over te vertellen. Ik wil maar één kort verhaaltje vertellen hierover. Hij was vanavond hier, bij Christine, tijdens het bereiden van het avondeten. We kregen rijstpasta en de meest goddelijke saus die je ooit hebt geproefd, gemaakt van elke denkbare soort groente en tomatensaus en Teamleider hield toezicht – het was zijn recept – en het was echt overheerlijk (lacht) … Moet ik nog iets anders vertellen? (Op de achtergrond krijgt Kathryn iets verteld) … O, lieve help ja, dat moet ik ook nog vertellen!

We hadden een probleempje, het leek alsof het toilet verstopt was, dus ik dacht bij mezelf: ‘ik moet echt die sceptische put laten leegmaken’, zeker gezien de gezondheidsproblemen die wij hier hebben gehad en waarover ik het verder niet zal hebben. Maar we konden niet meteen iemand vinden die kon komen, dus Teamleider zei: ‘wij werken eraan, het komt wel goed. We zullen met jullie werken, zorg er gewoon voor dat het wel zo snel mogelijk geregeld wordt. Dus … hoe … hoe kunnen wij … hoe doen ze dat? Kunnen zij de buizen zien, kunnen zij het sceptische systeem zien?

Maar hij beschreef ons wat we moesten doen en toen moesten we de tank nog vinden. Hossein en Jade hebben geholpen met de graafwerken om de oprit open te leggen, zodat we de put konden laten leegpompen. Die mannen zegden, dat we hooguit een paar dagen later al grote problemen hadden kunnen krijgen, zeker met het weekend voor de deur. Dat zou echt verschrikkelijk zijn geweest.

Teamleider zei dat ze het zo hadden geregeld dat wij gewaarschuwd waren en we tijdig het nodige konden doen (lacht). Hij zorgt dus niet alleen voor ons persoonlijk, maar ook nog eens voor de loodgieterij (lacht)!

Meg: Als dat geen ondersteuning is!

Kathryn: Inderdaad! En wij zijn niet de enigen – ik wil dit benadrukken voordat anderen het hierover gaan hebben – wat ze beschrijven wat ze voor ons doen, geldt voor iedereen. Je moet vragen om deze ‘uitgebreide’ tussenkomst te ontvangen – zoals wij erom gevraagd hebben. U moet er om vragen, maar het is beschikbaar voor ieder van u … ieder van u heeft een healingteam.

Ik ga niet vertellen wat Ashtar ons gaat melden, dat zal ik aan hem overlaten. Maar iedereen in incarnatie, hier en nu op deze planeet, heeft een healingteam toegewezen gekregen. U hoeft hen alleen maar te roepen en met hen te spreken.

Ashtar gaat ons een soort van les geven over hoe ze werken, wat ze kunnen doen, hoe ze dat doen, wat het allemaal betekent … ik kan niet wachten om te horen wat Ashtar ons gaat vertellen!

Ik heb aangeboden … we hebben het nagevraagd voordat we begonnen … dat Christine misschien wou channelen, maar zij is te … ze is nog steeds bezig met haar genezingsproces … wij hebben hier niet zoveel over verteld, maar wij hebben de voorbije vijf maanden nagenoeg voortdurend in bed doorgebracht. We staan wel op voor de uitzendingen (lacht) en heel af en toe doen we een boodschap, maar daarom zijn Hossein en Jade en Mary dus hier, om voor ons te zorgen. Wij hebben onze vrienden die voor ons zorgen en die ons helpen, en wij bevinden ons in de laatste fase van ons genezingsproces. Dat is dus onze update vanuit New York.

We hebben het hier niet eerder over gehad, omdat we natuurlijk … wel, we hebben hier overal afluisterapparatuur … (lacht) ze luisteren mee met de uitzendingen en we wilden hier natuurlijk niet mee te koop lopen. Ze zijn namelijk steeds op zoek naar juist die Lichtwerkers die ergens een zwakke plek hebben, zodat ze het ons nog moeilijker kunnen maken. Maar ze weten het al, want ze hebben overal camera’s en ze houden ons in de gaten. Ze weten nu dus dat ze ons niet eronder hebben gekregen en ik denk zo, dat ze inmiddels wel moe worden van al hun pogingen daartoe.

Dus, gelukkige verjaardag Donna, hallo Meg en laten we nu Ashtar erbij roepen.

Meg: Geweldig!

Kathryn: Ik neem even een momentje om me voor te bereiden.

Meg: Dat klinkt geweldig! Wat een begin … dat Ashtar als eerste komt en ons geweldig nieuws gaat brengen! We geven Kathryn even tijd om zich te verbinden met onze geliefde broeder en we heten hem welkom bij onze prachtige uitzending. Welkom Ashtar, welkom!

Ashtar: Hallo lieve Meg, ja, het is Ashtar. Wel … ik heb hele interessante informatie voor u allemaal, die we u nu kunnen brengen omdat het er de juiste tijd voor is en omdat … even kijken of ik dit voor u kan beschrijven … de tijdlijnen zijn uitzonderlijk ingewikkeld geweest in de voorbije maanden. Er zijn wereldwijd zovele Lichtwerkers die aan een enorm hoog tempo werken, dat zij gezorgd hebben voor een golf die vooroploopt op de rest van de bevolking en die een enorme kracht heeft. Deze heeft een stroom van Licht op gang gebracht, die van invloed is geweest op andere tijdlijnen – en de andere levensstromen en ervaringen, die binnen deze lijnen stromen. *er is storing op het geluid van de uitzending – V*

U kunt horen dat de uitzending verstoord wordt. Mijn team werkt eraan om dit te verhelpen. We trachten de verbinding open te houden, maar er zijn velen – nee, eigenlijk zijn het er nog maar een paar – er zijn er nog een paar die het liefst deze hele uitzending uit de lucht zouden halen, en ze zijn vooral heel erg boos over het feit dat wij er onze steun aan geven en u deze informatie brengen.

Ze willen echt niet dat u dit hoort. Ziet u, zij kunnen enkel maar zien en begrijpen wat er plaatsvindt onder het niveau van 5D. In 3D en 4D zijn zij de deskundigen, maar voor wat betreft alles wat wij doen in 5D en daarboven … daarvan hebben zij geen idee. Ze luisteren net als u naar deze uitzendingen om te ontdekken wat er gaande is. Ze zijn in shock en ongerust wanneer wij nieuwe informatie brengen – want ze willen niet dat u die hoort, ook al willen zij die wèl horen (lacht).

Ik ga u dus vertellen over de healingteams, over wat ze doen en over de informatie die zij ons ter beschikking stellen.

Ik verontschuldig me voor deze storingen en ik weet dat het misschien moeilijk is om te horen, maar u kunt deze opnames ook in de archieven vinden en die hebben niet … (storing) …

Laat me u nu beschrijven wat de healingteams doen. Zoals u weet ben ik de bevelhebber van de schepen van de Galactische Vloot. Elk schip in de vloot heeft healingkamers – de Lichtkamers waarover u heeft gehoord – en u weet inmiddels dat de schepen rond uw planeet cirkelen, dat ze wachten om te kunnen helpen, om te landen, om het werk te doen dat hen wordt toegestaan … hulp bieden bij het schoonmaken van de oceanen en de lucht en zo meer. Er is héél veel gaande.

Nog iets wat wij als Galactische Federatie doen is het volgende: wij hebben de Witte Broederschap gevormd, die wordt gevormd door vertegenwoordigers uit alle sterrenstelsels, met name zij die geïnteresseerd zijn om hun deskundigheid in te zetten om te helpen. Wij werken doorheen het hele Universum, maar op dit moment zijn er vele teams van de Witte Broederschap gericht aan het werk met en op de Aarde. Wij noemen onszelf de ‘Witte’ Broederschap vanwege het Licht dat onze geweldige leden uitstralen.

(storing). We proberen om deze storingen te verhelpen … wij vragen om uw geduld … zo, dat is beter.

De Witte Broederschap is een Inter-Galactisch team dat van vele plaatsen en planeten komt. Wij werken hand in hand met onze lieve broeders en zusters, de Arcturiërs. Wij noemen hen apart, omdat zij diegenen zijn die zich echt duizenden jaren lang hebben toegelegd op het bestuderen van het menselijk lichaam, de menselijke psyche, de manier waarop mensen in elkaar zitten … en hun healende technieken en hun vermogens van genezing zijn buitengewoon.

De Witte Broederschap omvat natuurlijk ook de Arcturiërs, maar we vernoemen hen toch ook apart, omdat ze een bijzondere rol spelen bij het healen van planeet Aarde. Binnen onze rangen kennen wij geen hiërarchie, de mensen komen om hun werk te doen – wat dat ook mag zijn – gebaseerd op hun speciale talenten, hun inzichten, hun vermogens en hun ervaring.

Zo hebben wij geweldige teams van deskundige, enthousiaste, liefdevolle leden die u willen helpen. Een deel van wat wij doen … wij hebben een manier om uw lichaam te scannen en inzicht te krijgen in hoe het met uw lichaam gesteld is, maar ook hoe uw spirituele vooruitgang verloopt. U weet dat, wanneer er op Aarde een bepaald quotiënt aan Licht wordt bereikt, er dan speciale tegemoetkomingen mogelijk zijn, speciale gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden.

Hoe denkt u, dat wij dat kunnen weten? Wel, dit is één manier: de healingteams! Elk van de healingteams die komt voor ieder levend wezen op Aarde, heeft een Arcturische vertegenwoordiger of verbindingspersoon. Al die teams worden gecoördineerd en overkoepeld. Ze werken zelfstandig, maar ze coördineren ook de informatie die ze ontvangen wanneer ze hun scans maken en toezicht houden op uw genezing, zodat elk team voortdurend iedereen opvolgt.

Dat wist u niet, is het wel, dat u altijd vergezeld bent van een healingteam? Dat er over u wordt gewaakt, dat u voortdurend wordt opgevolgd en geëvalueerd. Wanneer u dus uw team roept om met hen te werken, te overleggen of samen iets te doen, dan worden de healing-mogelijkheden die u ter beschikking staan oneindig veel groter, omdat u uw toestemming geeft. Dit betekent dat u enthousiast gaat meewerken met uw team, en daarmee geeft u hen toestemming om veel méér bij u betrokken te zijn en met u te werken. Dat is voor hen een glorieus iets en ik kan u verzekeren, dat het ook voor u een enorme hulp zal zijn.

Ze volgen u dus op, ze voeren altijd metingen uit, ze kunnen op gelijk welk ogenblik zeggen wat uw temperatuur is, uw gezondheidstoestand … ze evalueren alle organen en stelsels van uw lichaam, op een wijze die uw artsen zou verbazen. Zij lezen de mate van uw gezondheid af en het niveau aan Licht dat u op enig ogenblik uitstraalt.

Elk team heeft zijn eigen leiding en dan is er nog een algemene leiding – zodat wij weten wat er gaande is in Zuid-Amerika, in Azië en over de hele wereld. Natuurlijk zijn de wereldwijde metingen steeds belangrijker nu u gestaag vordert naar uw Ascentie. Het is zo belangrijk voor iedereen om te ontwaken, zich bewust te worden en te werken met zijn team … en te beginnen met hun trilling te verhogen.

We hebben het hier al eerder over gehad: wees niet bang om uw vrienden of uw familie hierover te vertellen, wees niet bang om met hen te spreken over wat u gehoord heeft over Ascentie en dat ieder wezen op de planeet erbij betrokken is en elk Rijk ook. Niet enkel de mensen – dit gaat om de hele planeet en zelfs een deel van het Universum en het Multiversum. U bent een deel van de volledige Ascentie van alle wezens in al de Universa. Wij zijn allen één, wij werken allemaal samen.

De Galactische Federatie – in samenwerking met onze Arcturische vrienden – houdt dus heel nauwgezet toezicht, volgt elk ogenblik alles op, weet precies wat er gaande is op de planeet en hoe het met u gesteld is.

In tegenstelling tot de (lacht) bewakingscamera’s die u bij u in de buurt en in de winkels ziet, en in tegenstelling tot het afluisteren van de NSA (National Security Agency van Amerika) die informatie verzamelen van al hun burgers, doen wij dit alleen om te kunnen helpen en om te kunnen inschatten hoeveel hulp wij u kunnen geven.

Ziet u … er is als het ware een formule – niet zo strak als een formule, maar wel iets wat daar op lijkt – die Moeder en Vader toepassen om te bepalen hoeveel hulp zij u mogen en kunnen bieden. En dat is héél veel, nu u zo dapper de trilling heeft verhoogd op de gehele planeet. Wij zien wie er vanavond luistert, wij zien de verbindingen, wij zien de Lichtjes van ieder van u over de hele planeet. Het is voor ons heel prettig om te zien hoe u oplicht wanneer u zich verbindt met elkaar en met ons … en vooral wanneer u spreekt met Moeder. Wij zien zo graag hoe u reageert, met zoveel enthousiasme en helderheid.

Ik kan u verzekeren, als u dat niveau van verlichting kunt aanhouden dat u voelt wanneer Moeder met u spreekt … dan bent u slechts een ademtocht verwijderd van uw Ascentie. Er wachten u zovele geweldige dingen … ik heb beloofd dat ik u daar iets over zou vertellen, over wat er gaande is.

Eerst wil ik het hebben over Pablo. Kathryn heeft al verteld dat Pablo inmiddels al een aantal maanden met zijn vrachtwagen doorheen heel Europa rijdt. Hij plaatst Lichtzuilen van Vrede overal waar hij komt en ik zie ze! Wij zien ze! Vanuit de Hogere Dimensies kijken wij toe hoe de Zuilen oplichten als lichtjes in de kerstboom. Het zijn er nu al zoveel … ik ga niet echt de ceremonie uitvoeren die wij met Pablo hebben besproken, omdat Michael wil komen en hij zal er volgende week zijn. Hij werkt ook heel hard aan zijn genezing en hij zal volgende week komen om te spreken over Pablo en om meer te vertellen over wat Pablo eigenlijk heeft bereikt.

Ik kan u een kleine hint geven (lacht): hij heeft het Lichtquotiënt verhoogd tot zulk een niveau, dat wij nu in staat zullen zijn om heel Europa te doen oplichten als één grote Lichtzuil van Vrede, om Pablo’s geweldige werk te vieren. Dat doen we volgende week, dan gaan we verder met Pablo in het zonnetje te zetten.

We hebben veel statische ruis op de lijn, ik hoop dat u er geen oorpijn van krijgt. Indien u geduldig bent kunt u die storing uitsluiten, zodat u enkel nog mij hoort … hoe leg ik dit uit … de frequentie van mijn stem is heel anders dan die van de statische ruis. Wanneer u zich concentreert kunt u die ruis uitsluiten en alleen de frequentie horen waarop ik mijn stem aan u overbreng.

Laat ons verder gaan. Ik heb u verteld over de healingsschepen, maar ik zal u nog wat meer informatie geven. De healingsschepen zijn nu overal en allemaal hebben ze healingkamers. Er zijn ook Lichtkamers – healingkamers – in Binnen-Aarde, zoals u al heeft vernomen. Er zijn genoeg Lichtkamers in Binnen-Aarde om ieder persoon op de hele Aarde te kunnen bedienen.

U vraagt zich misschien af hoe dat mogelijk is. Ziet u, Binnen-Aarde bevindt zich eigenlijk in een Hogere Dimensie dan het oppervlak van de Aarde. In Hogere Dimensies is ruimte niet belangrijk – ruimte is daar elastisch, het rekt op en dus is er méér dan voldoende ruimte voor al de healende Lichtkamers voor elke man, elke vrouw en elk kind op planeet Aarde.

We hebben zelfs – zoals Teamleider u zal vertellen – speciale healing-afdelingen voor dieren. Wees dus niet bang dat er iemand zal worden uitgesloten of achtergelaten. U heeft gehoord over de ‘dagen van genezing’. Die gaan ook echt komen, het staat al op de tijdlijn van uw genezing en wij zullen u daarover meer vertellen wanneer de tijd nadert.

U zult ook heel binnenkort uw mentoren ontmoeten. Er is een mentor voor elke man, elke vrouw en elk kind op planeet Aarde en ze zullen naar u komen vanuit Hogere Dimensies. U zult dus worden onthaald op de meest glorieuze leerervaring, veel méér dan u zich kunt voorstellen. Want deze Meesters die met u zullen komen spreken zijn liefdevol en vriendelijk, ze weten alles af van de geschiedenis van planeet Aarde, ze kennen uw geschiedenis en u zult verbaasd staan wanneer u het ware verhaal verneemt over wat er zich werkelijk allemaal heeft afgespeeld.

In deze uitzendingen hebben wij u een paar van de grote lijnen gegeven van de vooruitgang van wat er gebeurt op planeet Aarde, maar dat zijn echt maar de hele grote lijnen … er is zoveel méér te leren. U zult zo verheugd zijn wanneer u hoort over de helden – de onbekende helden – die zo hard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken. Er wacht u dus een glorieuze tijd en de dingen zijn echt in beweging, geliefden. Het gaat nu heel snel allemaal! We hebben elke week nieuwe informatie voor u en wij vinden het fantastisch wanneer wij u die mogen komen vertellen.

Ik ga een aantal van die geweldige verrassingen overlaten aan Teamleider. Hij is zo attent en liefdevol geweest en altijd zo dicht bij de hele familie hier geweest … Christine en hij hebben nu reeds maandenlang een open lijn om 24 uur per dag met elkaar te kunnen spreken. Zo heeft Christine – maar hij spreekt inmiddels ook met de anderen hier in huis – hem heel veel kunnen leren over u … nee, dat is niet helemaal juist … hij kan over u leren zonder met u te spreken (lacht) … maar ZIJ hebben geleerd wat hij over hen weet en dat is heel leuk geweest. Ze maken er ook vaker grapjes over, hoe Teamleider in hemelsnaam kan weten wat er in de derde lade links van de koelkast ligt (lacht) … maar hij wéét het, omdat hij met hen begaan is en aandacht geeft en zo liefdevol is. Hij wil deze familie helpen op elke manier die maar mogelijk is.

Geliefden, laat niemand van u denken dat dit niet voor u is weggelegd. Denk geen seconde dat dit een uitzondering is. Zij hebben alleen al van in het prille begin geleerd hoe ze konden communiceren. U leert dat nu ook, velen van u openen hun kanalen – wij hebben veel oefeningen met u gedaan om uw Zuil van Licht binnenin u te openen – zodat u uw Meesters en uw Gidsen en ook uw mentoren die al bij u zijn … zij begeleiden u nu al doorheen uw dagen. Als ze dus eenmaal komen en u zegt: ‘ik sprak gisteren nog met mijn vriend John’, dan zullen zij zeggen: ‘ja, dat weet ik’. En u zult zeggen: ‘ik kan er niet tegen, zoals mijn broer vorige week deed’ en hij of zij zal zeggen: ‘wel, nee … daar zou ik ook niet tegen kunnen …’ (lacht).

Ik ga niet alle geweldige, waardevolle informatie vertellen die Teamleider heeft voor u. Ik ga hem zelf laten spreken met u. Christine is zo ontzettend blij dat ze voldoende helder en opgeknapt is om Teamleider te laten doorkomen, zodat u meer kunt vernemen over deze fantastische, toegewijde Arcturische Meester, die zo’n geweldige genezer is.

Ik buig voor u, geliefde Teamleider. Ik geef het woord aan u en laat Christine zich voorbereiden om u te laten doorkomen.

Salut, iedereen! Ik ben Ashtar.

Teamleider: Een goede en grootse avond en hallo iedereen! Ik ben zo blij om hier te zijn en nog veel blijer om te worden aangekondigd door onze geliefde Ashtar. Wanneer hij komt – ik ga u iets vertellen wat alleen ingewijden weten – wanneer hij komt is er altijd veel vreugde omdat wij hem zozeer liefhebben, bewonderen en respecteren. Zijn energie is natuurlijk net als die van ons heel uniek, en alleen al hem zo dichtbij te voelen en met hem in de uitzending te zijn is een voorrecht.

Maar ik wend mij onmiddellijk tot u allen, stralende lichten. Wat een week hebben we meegemaakt aan deze kant van de Sluier. Duizenden van u hebben gereageerd en contact gelegd met hun teams en ik herinner u er nu aan: ieder van u heeft – zoals u steeds verteld werd – niet alleen een team dat bestaat uit medische teamleden van de Galactische Federatie van Licht, andere gespecialiseerde adviseurs uit het hele Multiversum … afhankelijk van wie het meest geschikt is om bij uw team te horen, in het belang van uw persoonlijke opdracht en uw huidige overeenkomsten – maar ook met minstens één Arcturische … ik zou zeggen adviseur, maar wij zijn allemaal zo met hart en ziel betrokken bij ieder van u, wij beschouwen u als familie en ik zeg u nu, dat tegen het einde van dit Ascentieproces u ook zo over ons zult denken.

Daarom vertellen wij u zo gedetailleerd wat er zich afspeelt in het huis in New York en over de relatie die Christine en ik hebben. Vanmorgen hebben we nog stilletjes gelachen, want in zeker opzicht zijn wij eigenlijk allebei eerder gesloten van aard … ik als Arcturiër, wel, wij zijn nu eenmaal geneigd om rustig onze gang te gaan … maar wij komen hierheen en wij vertellen u dingen en willen alles met u delen, opdat u zou begrijpen hoe normaal deze nabijheid is en dat het ook voor u zo kan en zal zijn. Het is onvermijdelijk dat u op het voor u gepaste moment uw eigen team zal leren kennen – steeds beter, nauwer en hartelijker … en het vertrouwen zal op alle niveaus tussen u groeien.

In de Hogere Dimensies is er al onbetwiste eenheid, helderheid, harmonie en vertrouwen. Maar zelfs in deze lagere dimensies, wanneer u ons leert kennen en ons dichterbij laat komen … dan stromen die hoogstaande eigenschappen binnen in de lagere niveaus.

Ik heb vanavond een paar bijzondere dingen die ik u wil vertellen. Wij grinniken er nog steeds om, dat die sceptische put kon worden leeggepompt voordat er echte problemen ontstonden op de New Yorkse boerderij. Christine en ik genieten ook van het samen koken. Ze volgt graag heel precies mijn recepten. Waarom zoveel tenen knoflook? Vier biologische groene paprika’s in één saus?

We lachen voortdurend … vanavond is het eerste wat wij van u vragen – misschien heeft u het al eerder gedaan of bent u nieuw bij deze uitzending – plaats uzelf midden in de centrale Zuil van uw wezen. Zie de diamanten in uw geest, de diamant in uw brein, de diamant in uw hart en de diamant in uw wil – in uw Zonnevlecht – allemaal opgloeien en helder stralen. Reik met uw aandacht omhoog, omhoog naar Moeder en Vader die ons nu al overstromen met hun Liefde, en terwijl we naar beneden reiken om ons te verbinden met de Aarde, staan we meteen ook toe dat het heldere Netwerk dat wij zijn gaat stralen en de Ascentie-zuilen vult van ieder van u en van ons … wij hebben deze ook, aangezien we allemaal voortdurend ascenderen … en wij voegen ons samen!

Vanuit die centrale plek en verbonden met Moeder en Vader, uw Hoger Zelf, uw Tweeling Vlam of zoals we het ook wel noemen uw Tweelingziel en onze Aarde … ademt u diep in en vraagt om nog nauwer verbonden te zijn met uw healingteam … en wanneer ik u nog méér informatie breng die interessant en grappig is en leuk en mooi … zult u merken en voelen dat uw team werkt voor en met u. Er kan een bijzondere healing tot stand komen, wanneer wij allemaal op deze manier samen zijn.

Ik wilde vooral vanavond komen om u iets méér te vertellen over de dieren. U zou werkelijk verbaasd zijn als u wist hoe de Rijken overal om u heen complotten smeden om van u te houden, om u te helpen, om u te steunen en bij te staan in uw Ascentie. Het is echt waar: er is een complot van liefde gaande overal om u heen, om te allen tijde van u te houden … van de boom buiten uw raam tot het onkruid in uw tuin, de vogels die boven uw huis vliegen, de huisdieren die bij u wonen … zovele Rijken … de stenen langs de kant van uw oprit tot aan uw voordeur … overal om u heen werken de Rijken bewust samen om u te verheffen en te steunen.

Wanneer uw 5D-waarneming volledig hersteld zal zijn … en met ‘waarneming’ bedoelen wij wat u ziet, voelt, hoort, gewaar wordt en wat u ervaart … wanneer dat niveau van waarnemen weer hersteld is – u werkt nu heel hard om die vorm van waarneming weer terug te krijgen – dan zult u de waarheid zien van wat ik zeg. Hoe de narcissen uw naam zingen wanneer u langsloopt, hoe de bomen uitreiken om u krachtige, healende en verheffende energieën te sturen, hoe de vogels gifstoffen opruimen die anders bij u in de buurt zouden neerdalen … het is echt waar, het is allemaal al gaande.

Laten we dan nu eens kijken naar wat er allemaal gaande is bij u thuis, met uw geliefde huisdieren. Nogmaals zullen we het huis in New York als voorbeeld nemen, maar ik verzeker u dat dit ook bij u het geval is.

Toen Kathryn sprak over kleine Che, de machtige, kleine wonderhond die wij allemaal zo aanbidden … hij werkt inderdaad namens zichzelf – uiteindelijk heeft hij zijn eigen groei, zijn eigen lessen, zijn eigen ervaringen – maar hij werkt ook namens de zielengroep die hij vertegenwoordigt; in dit geval de honden. Hij werkt ook voor de mensheid, meer in het bijzonder en vooral door de familie waar hij bij woont en waar hij zoveel van houdt.

Hij werkt voor de Ascentie van de hele Aarde. U zult misschien verbaasd zijn wanneer u hoort spreken over zijn niveau van bewustzijn of de contracten die hij uitvoert of de overeenkomsten die hij naleeft – ook weer namens ons allemaal.

Ik zal iets meer in detail treden, zodat u kunt begrijpen hoe zijn dagen er nu uitzien.
Kleine Che, de machtige wonderhond … zoals we al eerder vertelden moeten we altijd een beetje lachen omdat we hem zo klein als hij is ‘de machtigste Kumara van allemaal’ noemen en wij zeggen dat zijn naam Che Kumara is … omdat hij zo machtig is in zijn liefdevolle werkwijze. Wij bewonderen hem allemaal zozeer … als het nodig is zal hij de familie healing brengen, 24 uur per dag. Hij is zo … ik heb zonet zijn energie overgebracht aan u allemaal … die is zo liefdevol en standvastig en helder en sterk … zoveel van deze kleine, machtige hond.

Hij krijgt nog steeds lessen van Sananda, die hem leert hoe hij de energieën niet in zichzelf moet opnemen, hoe hij zich het beste kan afstemmen als hij een bepaald systeem in het lichaam behandelt, hoe hij in evenwicht kan blijven wanneer hij aan het werk is. Hij krijgt ook een soort van lessen – zo kunt u het noemen – van al de teams. Wij, Arcturiërs, zijn zo betrokken bij het avontuur van genezing van deze familie, dat wij hem tonen hoe hij nog beter energieën kan zien, en hij is er al heel goed in geworden om de familie te waarschuwen als er energieën van tweedracht binnenkomen.

Hij werkt nu ook met de zeewezens, met name de dolfijnen en de walvissen, waar zijn zusters – Pebbles en BamBam – lange tijd mee hebben gewerkt. Nu ze in het huis zijn, hebben zijn lessen zich verbreed om ook met de zeewezens samen te werken.

Ziet u, net als u leert hij, groeit hij, heeft hij een doel, een missie … hij leidt een vreugdevol normaal leven bij de familie, hij groeit en werkt aan zijn eigen Ascentie en helpt de familie om hetzelfde te doen.

Het zal u misschien verbazen, maar de dieren bij u thuis hebben een gelijkaardige opleiding en opdrachten die ze willen vervullen. Net zoals u zich verbindt met uw medische teams, zo kunt u ook contact leggen met hun teams. Hoe kunt u hen het beste helpen? Hoe kan hun eetpatroon beter aan hen worden aangepast? Willen ze liever meer buiten zijn …? U kunt alleen maar goed doen, als u steeds weer vraagt wat dienstbaar is aan het hoogste goed voor allen.

Er zijn vele Meesters die u zullen komen helpen om een brug te bouwen, om in staat te zijn te praten met deze Lichtstrijders, die ermee hebben ingestemd om uw huisdieren te zijn en hen te begrijpen.

We hebben het al vaker over Pebbles en BamBam gehad. Kleine BamBam die zo dapper het hele huis energetisch reinigt … elke dag, de hele dag … werkt heel nauw samen met onze Ashtar.

Dus u ziet, net zoals wij allemaal samenwerken horen ook zij erbij. U zult gaan merken dat alles om u heen erbij hoort. Geen enkel detail is onbelangrijk, zoals bijvoorbeeld het recept voor het avondeten, of ‘red de sceptische put voordat de familie niet meer verder kan met hun gezondheidskuur’ … op deze manier houden wij van u.

Wanneer u zich openstelt voor onze Liefde, dan stelt u zich open voor een groter vermogen om van uzelf te houden. U haalt uzelf uit een voorheen vertrouwd patroon met vooraf afgebakende mogelijkheden – gewoon door u open te stellen voor onze Liefde, voor de Liefde van Moeder en Vader, uw healingteam dat zoveel van u houdt, voor uw specifieke, dicht bij u staande Aartsengelen, Verheven Meesters, Gidsen, Hoger Zelf, Tweelingziel, familieleden … zovelen van hen staan nu om u heen. Wees gewoon bereid om u open te stellen voor onze Liefde, dat volstaat om u te verheffen.

Nu, dit is voldoende voor vanavond. Onze Christine – net zoals ieder van u wordt opgevolgd – wordt door mij opgevolgd en ze raakt vermoeid, maar ze is vervuld van zoveel vreugde omdat wij tezamen met u konden spreken.

Ik kom heel graag nog eens terug, ga alstublieft verder met het contact leggen met uw healingteam – u bent er onvoorstelbaar succesvol mee. Zet nu ook deze volgende stap en betrek uw schitterende dieren erbij en al de Rijken om u heen. Begin met uw huisdieren, u zult merken dat ze maar al te graag met u zullen spreken!

Voor nu sturen wij een machtige golf van het Arcturische, healende Blauwe Licht met zilveren flitsen, om u te helpen op uw weg. Dank u voor uw geweldige werk voor deze Ascentie. Wij houden van u, wij respecteren u! Ik ben Teamleider.

Meg: Dank u, Teamleider en dank je, Christine. Wat een bericht! Dank je wel! Ik heb nota’s zitten nemen, ik wou het allemaal onthouden.

Kathryn: Hallo, dit is Kathryn. Dit was zo geweldig!

Meg: Ja, inderdaad!

Kathryn: Hij komt door, precies zoals wij hem de hele dag door horen. Hij is zo zacht en lief en hij loopt over van geweldige ideeën en informatie. We hebben vanavond nog gelachen toen ze het eten aan het maken waren – of eigenlijk toen ze het op tafel zetten – en het was zo lekker en Christine vertelde lachend dat ze echt luisterde naar elk woord dat Teamleider zei en dat ze het recept precies had gedaan zoals hij het zei en ik zei: ‘we moeten een kookboek uitbrengen (lacht) met Christine en Teamleider’ en hij zei: (via Christine) ‘dat is prima, ik ben er klaar voor!’ (lacht).

Hij wil een kookboek schrijven met Christine! Ik kan je verzekeren, dat het een heel goed boek zou worden. We moeten alles eens gaan opschrijven, want dit is echt heel erg leuk. Hij is heel erg bezig met specerijen en de bijzondere smaken en combinaties. Voor iemand uit de Hogere Dimensies, waar ze heel ander voedsel hebben dan wij … ze hebben niet eens echt voedsel nodig … maar hij weet echt alles van voeding en wat er beschikbaar is. Ze kunnen dus je eetpatroon aanpassen aan wat er beschikbaar is, waar je woont, welk seizoen het is … daar zijn ze heel goed in.

Het schijnt dat we wat problemen hebben met het internet. Ik heb momenteel geen toegang, dus zal ik aan jou, Meg, moeten vragen of jij het panel kunt overnemen.

Meg: Jazeker!

Kathryn: Oké. Eerst laten we Moeder doorkomen en luisteren we naar wat zij te zeggen heeft. Daarna zullen we overgaan naar de vragen-en-antwoorden. Eens kijken wat Moeder ons vanavond wil vertellen.

Meg: O ja, fijn!

Kathryn: Tenzij jij nog iets wilt vertellen. Je zei dat je heel aandachtig hebt geluisterd naar Teamleider, dus ik ben heel benieuwd naar wat je daaruit hebt gehaald. Ik vind jouw samenvattingen altijd geweldig. Dus als je daar iets over wilt zeggen …

Meg: O, wel … ik was zo overdonderd. Het beneemt me elke keer weer de adem wanneer ze ons vertellen – met ons delen – over hun steun … het hielp wel toen hij het had over het vergroten van ons vermogen om onszelf lief te hebben, door hen toe te laten. Dat was voor mij de nagel op de kop.

We kunnen ons leven leiden met alles wat daarbij komt kijken, maar om dan – al is het maar één ogenblik – even stil te staan en je de waarheid voor te stellen van wat hij zegt. Hoe zou het echt zijn, om te weten dat wij Meesters en Engelen hebben, onze huisdieren, de Rijken en dit fantastische team dat werkelijk elke ademhaling en elke hartslag opvolgt … ik … ben nu pas in staat om het zelfs maar uit te spreken … als we zover zijn zoals hij het zegt, dan is dat dus uw ‘Ascentie aller Ascenties’ en hij heeft dat zo juist verwoord. Want het is één ding om te zeggen: ‘hallo team, goedemorgen’ … maar om toe te laten dat het liefhebben van hen gelijk staat aan het liefhebben van jezelf … ze staan dat niveau van Liefde toe voor ons.

Ik woon op een boerderij en gisteren ging ik naar buiten met de honden. Het was een schitterende ochtend, met een temperatuur van 15 graden nadat we eerder een hittegolf van wel 38 graden hadden gehad. Ik wandelde langs een veld met allemaal gele bloemen. Ik denk niet dat het narcissen waren, het was gewoon een veld met een overvloed aan wilde bloemen. Ik ben in dat veld gaan zitten en elk van die bloemen was naar de ochtendzon gedraaid – geen enkele uitgezonderd. Die stralende gele schijf op één enkele stengel … dus ik dacht: ik ga een narcis zijn en ik ging zitten en keerde mijn gezicht naar de zon. Daar zat ik gewoon en ik dacht: ‘kijk toch eens naar wat ze ons leren’. Kijk hoe ze ons tonen wat er beschikbaar is … keer je gewoon naar het Licht en wees een zon! Wees gewoon die gele zon en neem het op, meer vragen ze niet van ons … alleen dat we zouden opnemen en nog méér opnemen.

Toen hij het dus had over narcissen moest ik even grinniken, want deze Rijken leren ons dagelijks, op elk moment, om in die Ascentiezuil te blijven. Ik ben dus heel dankbaar, en telkens wanneer we horen over hoeveel hulp we krijgen wordt ons hart weer wat groter en laten we nog méér binnen. Deze verhalen zijn dus echt wel fijn, ook al zijn ze soms iets meer afgestemd op één bepaalde persoon. Ze helpen ons echt om ons open te stellen voor wat er voor ons beschikbaar is.

Kathryn: Ja … we wisten al dat sommige mensen een Engel bij zich hebben, maar dan te bedenken dat ieder van ons een team heeft dat ons de hele tijd volgt en over ons waakt, dat ons helpt ook al geven wij hen geen aandacht, dat is toegewijd aan ons … dat is zo mooi! Het is zo anders dan waar wij hier in 3D aan gewend zijn (lacht).

Ik ben gefascineerd door jouw verhaal. Ik weet dat het seizoen van de narcissen voorbij is, want hier zijn ze al weg … er staat dus iets in dat veld, waar ik heel nieuwsgierig naar ben.

Meg: Ja, dat klopt. Zoals ik al zei, het is geen narcis. Het is groter en het heeft niet die trompet. Het is echt groot en anders … maar ik ga het opzoeken want, ja … het zijn net zonneschijven die daar staan en zeggen: ‘kijk, Meg, kijk wat je moet doen. Je hoeft maar te gaan zitten en op te nemen’. Ik vond dat een perfecte les.

Kathryn: Wij worden hier vreselijk gestoken. Iemand vond jouw samenvatting dus niet goed! Hij was veel te bemoedigend en inspirerend (lacht). Christine krijgt wat zij ‘een ijspriem in haar hoofd’ noemt (lacht) en ik krijg een steek in mijn hart. Zo weten we dat iemand – ergens daar buiten – dit allemaal heel vervelend vindt. Wij vatten het op als een compliment, want we doen iets wat ze echt niet willen. We zeggen dan: ‘je zou hier niet zijn, als je niet naar het Licht wilde komen’ (lacht), wij nodigen jullie allemaal daarom uit: ‘kom naar het Licht, daar is het veel leuker!’ (lacht).

Dank je wel hiervoor, het is zo fijn om te horen wat jij gehoord en gezien hebt terwijl deze channeling gaande is. Wanneer ik channel hoor ik de woorden niet echt, dus is het fijn om jouw samenvattingen te horen. We hebben hier nog steeds geen internet, maar gelukkig gaat dit per telefoon, dus kan ik wel de verbinding met jou in stand houden.

We gaan eens luisteren naar wat Moeder te zeggen heeft en daarna gaan we over naar het beantwoorden van een paar bellers, om te vernemen wat andere mensen hierbij voelen en wat ze leren en hoe zij contact hebben gelegd met hun Arcturische teams en zo meer. Laat ons Moeder oproepen en kijken wat zij gaat vertellen.

Meg: Prima. Ik geef je een momentje en we verwelkomen onze lieve Moeder. Welkom Moeder, kom met ons meevieren!

Moeder: Hallo liefje, onze lieve Meg. Het is geweldig om jouw stem te horen. Wat een opwindend programma, nietwaar? Om al die nieuwe dingen te horen die velen van u nog niet wisten. We zijn zo blij om u – naar wij hopen nieuwe – informatie te brengen. Dat is altijd zo fijn. We weten dat het voor u ook opwindend is, en naarmate we dichter komen bij de dagen waarop al deze geweldige gebeurtenissen zich ontvouwen en uw Ascentie met elke kronkel in de tijdlijnen weer iets dichterbij komt, zijn wij eenvoudigweg extatisch om op deze manier met u te kunnen spreken.

Laat me het even hebben over het bericht dat ik heb laten uitgaan. Gisteravond en vanochtend hebben Kathryn en ik eraan gewerkt. Wij zijn zo volledig in Liefde met onze Hossein, die de incarnatie is van geliefde Gabriel. Dit is een groots moment voor ons … en velen van u weten nu nog niet hoe groots dit gebeuren werkelijk is.

Zoals velen van u al weten is Gabriel natuurlijk naar planeet Aarde gekomen om te helpen tijdens de meest duistere der duistere jaren, en zijn geliefde incarnatie die nu hier is in de vorm van Hossein is met hem meegegaan, heeft de verantwoording gedragen, heeft altijd een diepe band met ons behouden, maar … u zou kunnen zeggen dat het voor hen beiden was als het doorlopen (er klinken geluiden, horen jullie mij nog? Meg hoor je mij?) …

Meg: Ja Moeder, sorry, ik stond op ‘stil’ maar ik kan u prima horen.

Moeder: Dan is het goed. We hebben Ashtar die hieraan werkt en iedereen in het huis in High Falls doet er alles aan om de verbinding vrij te houden voor ieder van u. Er is vanavond behoorlijk wat storing, maar zoals wij zeggen: beschouw het als een compliment. Je weet dat het behoorlijk irritant wordt voor diegenen die zijn achtergebleven; de duisteren die nog steeds vasthouden aan hun programmering en hun baantjes, die ze zo waardevol vinden dat ze het niet kunnen opbrengen om het duister te verlaten. Maar elke dag nodigen we hen uit – hun Hoger Zelf – we werken met hen, we praten zelf met hen. We nodigen hen uit om naar het Licht te komen, en als ze dat doen zullen ze stomverbaasd staan over wat ze kunnen zien en horen, wat ze kunnen ervaren … het Licht hier lijkt in niets op alles wat ze gekend hebben in hun lange, lange duistere levens.

Nu dan, dit onderwerp waar ik het over heb is vooral vervelend en verontrustend voor hen, omdat zij natuurlijk Lucifer aanbeden hebben als de leider van hun duistere krachten. Nu is het zo dat Lucifer – en dat wisten zij niet – zijn kracht putte uit zijn Meesterschap … hij was en is een Meester van Licht, die in feite Gabriel was … in vermomming, zeg maar.

Hij heeft duizenden jaren doorgebracht bij de duisteren, zijn incarnatie Hossein is er in dit leven mee akkoord gegaan om hierheen te komen en duisternis te ervaren, om te trachten al die gevoelens naar voren te brengen, welke hij in al die levens had verzameld. Gevoelens van schuld, schaamte, spijt, afschuw bij het zien van de dingen die hij ervaren heeft in de huizen, landhuizen, kerkers van de meest duisteren; de plekken waar de grootste duistere plannen werden bedacht en uitgevoerd. Er kon geen zwaardere opdracht zijn voor een wezen van onvoorstelbaar Licht, dan door het duister heen te moeten – maar dat heeft hij leven na leven gedaan.

Onze geliefde Hossein is nu naar de Tempel van Licht hier in New York gekomen om te genezen, en zijn lieve Gabriel werkt voortdurend heel nauw met hem samen. Gabriel zelf is bij ons geweest om te genezen. Velen van u zullen zich herinneren (door de storing zijn de woorden van Moeder niet te verstaan) als zijn Hoger Zelf, zingend … (storing) … in zijn Hoger Dimensionaal zelf … (storing) … zijn verbinding met dit lichaam … (storing) … zijn ziel is bij ons geweest voor genezing, en nu heeft hij een hele lange weg afgelegd om alles te genezen wat hij heeft ervaren in deze tijd en daar voorbij – op een dusdanige wijze dat hij nu kan terugkijken zonder schaamte, zonder rancune en nagenoeg zonder spijt.

Deze genezing gaat voor hem nog verder, heel zachtjes en met grote Liefde voor hem van diegenen die hem omringen, en met grote waardering van iedereen die weet dat er geen zwaardere opdracht bestond dan die welke hij en onze geliefde Gabriel hebben volbracht.

Ik beschrijf dit nu omdat het belangrijk is voor u allemaal. Hossein wordt Gabriel. Elke dag neemt hij weer méér op van het Hoog Dimensionale Licht en de energie die Gabriel is, elke dag raakt hij er meer aan gewend om Gabriel te zijn, hier … in een lichaam. Het is een energetische afstemming die elk van u kan bereiken met uw Hoger Zelf.

Het vereist gerichtheid/mindfulness, aandacht, de vastbeslotenheid om de programmering uit te schakelen die u heeft ervaren en met u heeft meegedragen. Dat is wat onze Hossein heeft willen doen. Het was niet gemakkelijk voor hem, want hij droeg een heel intens programma mee, dat al de gevoelens en gedragingen en de energie vertegenwoordigde van iemand die slaaf is geweest. Omdat uiteraard de meest schadelijke programma’s in zich dit element van meester en slaaf met zich dragen, van minderwaardig en superieur. Het is de tweedeling op planeet Aarde, die zo vernietigend en verwoestend is geweest voor alle wezens hier. Het idee dat de mens superieur zou zijn aan andere dieren en schepselen, het idee dat het ene geloof superieur is aan het andere, dat het ene ras superieur is aan het andere, dat mannen superieur zouden zijn aan vrouwen, dat volwassenen superieur zijn aan kinderen, enz.

Deze elementen van programmering zijn geplaatst in elke psyche van ieder mens en zelfs van een aantal dieren, want zoals u ze beschouwt is de leeuw de koning van de jungle, staan roofdieren bovenaan de voedselketen, enz.

(er klinken hele storende geluiden en Moeder is bijna niet meer te verstaan – V)

We zullen vragen dat … (storing) … iemand … (storing) … ik geloof dat ik het begrijp. Er is iemand aan de lijn die zijn telefoon stil moet zetten. Iemand die per telefoon verbonden is, maar niet reageert. Helaas kan Kathryn hier nu niets aan doen omdat ze geen internetverbinding heeft, maar er is dus iemand op de groepsgesprekslijn. Wil die persoon alstublieft op de ‘* 6’ drukken op zijn telefoon?

Kunt u mij horen, geliefden? Misschien kunnen ze ons niet horen.

Ik zal mijn verhaal voor nu afmaken en dan zullen we proberen dit te regelen. Ik ben hier bij de familie, ik ben vlakbij onze lieve Hossein. Ik stuur hem en onze geliefde Gabriel onze overstromende Liefde, bewondering, dankbaarheid en felicitaties voor hun eerzame en … hoe beschrijven we dit … over eeuwen en landsgrenzen heen hebben zij gedurende eonen gewerkt. Ik ga u nu goedenacht wensen, maar … (storing) … aan ieder van u … (storing) … terug naar onze geliefde Meg, terwijl wij trachten dit probleem met het internet op te lossen. Ik geef de lijn nu terug aan onze geliefde Meg en ik zal Kathryn vragen om te zoeken naar een oplossing. Het was heel fijn om met u allen te spreken … ik stuur u onze Liefde, Vader en ik sturen u onze oneindige Liefde. Ik ben uw Moeder, Namaste iedereen!

Meg: Namaste, Moeder! …

Christine: Namaste lieve Meg, het is Christine (lacht). Kun je het geloven? Het is eigenlijk geweldig! Ondanks de storingen op de lijn deze avond is dat eigenlijk juist goed, want hoewel ze ons willen afleiden is het juist een mooi voorbeeld, want weet je nog toen je hier was? Dit is precies het soort storing dat Lichtwerkers – met name Lichtwerkers die echt doorzetten, die echt hun doel nastreven en het Licht meedragen – deze statische ruis en flauwekul tijdens de uitzending … dat is dus een voorbeeld van een ‘aanval’ … het is vervelend maar ook zo onbenullig … en daarom wil ik iedereen het volgende vertellen: wanneer u overvallen wordt door een gevoel alsof er een loden last op u ligt, als u voelt dat er iets gewoon niet klopt, als er statische ruis komt wanneer u spreekt met een andere Lichtwerker over iets wat bijzonder verheffend is, wanneer u in meditatie bent en niet met rust wordt gelaten … laat niets u dan afleiden maar zet door en doe het gewoon (lacht).

Dit zijn de laatste stuiptrekkingen van de verstoringen … dat is het juiste woord ervoor, het zijn verstoringen (lacht) en net zoals vanavond bij de uitzending moet u gewoon doorzetten. Wij hebben onze Meesters laten doorkomen om met ons te spreken en we hebben hun boodschappen overgebracht, want dat is het belangrijkste: dat hun boodschappen wel worden doorgegeven. Het was voor ons even vervelend als het was voor de uitzending. Dit is dus een goed voorbeeld om iedereen duidelijk te maken: ja, sommige van onze symptomen hebben te maken met Ascentie en ons genezingsproces, maar andere zijn gewoon de laatste stukjes van deze vervelende beïnvloeding door onze … laat ons ze ‘familieleden’ noemen – het zijn familieleden die zich nog niet hebben herinnerd dat ze tot onze familie behoren … want dat zijn ze (lacht). Het zijn familieleden die zich nog niet herinneren waar de familiereünie is! (lacht). We zullen ze nog eens een duidelijke uitnodiging moeten sturen!

Meg: Goed dat je het zegt, want Kathryn had het erover toen we deze ochtend spraken – ik belde op om Hossein te feliciteren en even te praten over de berichten – en toen vertelde ik haar, dat wat ik gisteren gevoeld heb misschien wel de meest heftige verstorende frequenties waren die ik ooit gevoeld heb. Ze zei toen dat ik dit moest vertellen, omdat het aansluit op wat Teamleider zei over hoe we ons team kunnen gebruiken.

Christine: O dank je wel, Meg!

Meg: Het gaat over storende invloeden. Ik was bezig met mijn werk – acupunctuur en voeding – met mijn klanten en ik weet nu (dankzij deze berichten) hoe ik het onderscheid kan voelen tussen iets wat van buitenaf naar mij toe komt of iets wat van binnenuit in mij opkomt om te worden opgeruimd. Dit was duidelijk iets wat van buitenaf op mij toekwam en beslist niet vanuit mezelf. Het gevoel dat ik daarbij had, was dat het me letterlijk uit mijn evenwicht gooide. Ik heb mij de hele dag moeten rechthouden aan muren en het bed en zo meer, omdat ik echt van opzij werd geduwd. Ik heb gemerkt dat wanneer ze dat doen, je elektrische systeem zich uitschakelt, je belandt buiten je Zuil of … je bent niet echt ‘buiten’ je Zuil, maar zo voelt het wel … ik merkte dat de hele dag door en ik voelde dat het een frequentie was. De toonhoogte die ik hoorde in mijn oren was drie keer zo hoog als gewoonlijk – ik vermeld dit omdat er wellicht mensen luisteren die hetzelfde ervaren hebben – en ik heb toen gewoon gezegd: ‘oké, mijn Arcturische team, ik ga jullie vertellen wat er met mij gebeurt – ook al wéét u dat – maar ik wil het even met u doornemen.’ Omdat Teamleider vorige week zei dat we met hen moesten praten, heb ik dat tijdens mijn pauze ook gedaan.

Ik heb gewoon al mijn symptomen beschreven en ik kreeg meteen het gevoel dat ik niet alleen was. Ik wist gewoon dat ze over mij zouden waken. Ook al deden ze niks, dan nog voelde ik dat ze alles zouden opvolgen en tegen het einde van de dag zei ik: ‘wel, dat was bijzonder! Dat was héél bijzonder!’ Laten we eens kijken wat we hier nog meer mee kunnen.

Vanmorgen zei ik: ‘als die frequenties aanhouden, dan wil ik dat jullie me helpen. Ik zal me aarden met mijn beide voeten op de grond, maar nu komt het interessante deel: wat die frequenties proberen te bereiken is ons aanzetten tot haast. Deze bepaalde frequentie legde een dwang op: ‘schiet op, haast je, ga sneller, doe méér, praat méér’. En toen ik dat merkte heb ik tegen mijn team gezegd: ‘let op, ik heb hulp nodig om het langzaamaan te doen. Geef mij extra hulp om mijn lichaam een langzaam tempo te laten volgen … het langzaamste tempo wat mogelijk is en met de grootste aandacht’ en het team heeft me daarbij geholpen. Ik had vandaag een hele andere ervaring, ook omdat ik mezelf geaard had … zoals Moeder vanmorgen ook zei in haar bericht over het aarden met beide voeten. Ik weet dat dat rechtstreeks verband hield met de frequenties gisteren, ze hielp het ons herinneren.

Christine: Meg, ik vind het geweldig dat je dat nu zegt! Weet je wat me opviel? Ik werd gisteren ook behoorlijk heftig aangevallen – zo ongeveer de hele dag. Toen ik de laatste keer met jou sprak ging mijn stem veel hoger en ik sprak ook veel sneller. Het is gewoon perfect wat je zegt! Zelfs nu met jou aan de telefoon kon ik het zelf merken en mijzelf weer tot rust brengen. Dat is geweldig en het is zulk een eenvoudig voorbeeld dat iedereen kan toepassen.

Meg: Het kan voor iedereen anders voelen, omdat ieder van ons gevoelig is voor verschillende dingen vanwege wie wij zijn en waar we mee gekomen zijn en onze persoonlijkheden en zo … we zijn natuurlijk allemaal uniek.

Maar ik merkte het en ik zei: ‘Teamleider, voel je deze frequenties? Ze zijn heel erg vervelend en ze jagen me op. Laat ons daar iets aan doen.’ Toen merkte ik … weet je wel dat Moeder ons vraagt om goed te kijken hoe ver we kunnen reiken om te voelen, omdat het een hardnekkig programma is dat we moeten opruimen … dus we kunnen dit allemaal toepassen. We kunnen zeggen: ‘Meg, heb je gemerkt, dat telkens als je gejaagd bent je geen geduld en mededogen toont? Heb je gemerkt dat elke keer als we denken dat ‘tijd’ echt is en wij ons loskoppelen van iemand anders vanwege een idee van ‘tijd’ – dat slechts een hersenspinsel is – dat we dan weggaan uit ons hart?’

Ik kon dus zien dat het een uitvergroting was van een idee waarvan zij wilde dat we het opruimen: het idee van ‘tijd’.

Christine: Ja, wij stellen prioriteiten zoals ‘tijd is belangrijk’ …

Meg: Verdrijf de illusie van tijd en blijf verbonden met je hartruimte. Die frequentie zorgde dus voor een uitvergroting daarvan en blies het tot zulke proporties dat het lachwekkend werd. Maar het was héél echt en er zat een goede les in. Dat, wanneer we zien dat we ons gaan opjagen, we uit onze hartruimte gaan. Bedankt Moeder, dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en dank je wel aan alle Teamleiders die ons hierbij helpen. Dat was dus mijn verhaal over hoe ik heb samengewerkt met mijn team en hoe ik onmiddellijk hulp kreeg om hieraan te werken.

Christine: Dank je wel, Meg, dat was een heel goed verhaal! Ik geef nu het woord terug aan Kathryn, ik vind het geweldig wat je verteld hebt en ik hou van je! Hier komt Kathryn.

Meg: Zo te horen is de lijn beter, dank je wel Kathryn!

Kathryn: Ja, ik denk dat we het hebben opgelost. Ik vond het ook geweldig wat jij vertelde. Ik moest eraan terugdenken dat ik de hele voorbije week op de meest vreemde momenten ineens een raar gevoel kreeg – vooral als ik een dutje wou doen (lacht) of als Teamleider zei: ‘ga maar liggen voor een behandeling’, dan voelde ik plots zoveel energie en wou ik het liefst weer uit dat bed springen … en ik moest mezelf er dan weer aan herinneren: ‘nee, ik ben hier voor een behandeling, dus ik ga niet uit bed’. Dat was het dus, dat waren die energieën … heel interessant, het helpt echt wanneer iemand anders erover praat en het kan benoemen. Ik weet zeker dat veel mensen dat hebben gevoeld. Dank je.

Het is jammer dat onze tijd met Moeder zo vaak onderbroken werd en zoveel storing kende, maar ik denk dat iedereen wel haar energie heeft gevoeld. Zoals we eerder te horen kregen: let eens op hoe u zich voelt wanneer u de stem van Moeder hoort … ja, en natuurlijk ook die van Ashtar en Teamleider en Sananda en Michael en iedereen die doorkomt (lacht), dat is altijd heel erg fijn … maar let eens op wat u dan voelt, wanneer u hun stem hoort en hun energie voelt doorkomen. Blijf die energie dan vasthouden, altijd … Dan zullen wij op de drempel van onze Ascentie staan, klaar om de sprong te maken.

We hebben beloofd dat we een paar bellers aan het woord zouden laten. Dat gaan we nu doen.

De bellers komen aan het woord.

* * *

Kathryn: We gaan de uitzending afronden. We willen graag ook in de toekomst nog méér horen over al uw ervaringen. Volgende week zullen we beslist wel méér horen van Teamleider. Sananda zal komen en Michael waarschijnlijk ook. We horen dan ook méér over onze persoonlijke opdrachten. Ze zullen dan klaar zijn met hun behandelingen en we kijken ernaar uit om hen weer te zien. Ze nemen af en toe even vrij – ze kunnen op meerdere plaatsen tegelijk zijn natuurlijk – maar de voorbije weken hebben ze zich echt gericht op hun volledige genezing. Ze hebben echt de snelweg genomen om volledig te genezen en helemaal terug in vorm te komen … en ik maak daaruit op dat er iets heel belangrijk en geweldigs op komst is … dat is wat ik verwacht (lacht).

Meg: Dank je wel Kathryn en Christine, het is zo geweldig om jullie allemaal te horen … dank je wel!

Kathryn: Ja, dank je wel Christine, dank je wel Ashtar, Teamleider en Moeder en iedereen. Dank je Meg!

Meg: Ik wens iedereen een fantastisch lang weekeinde (in Amerika is 4 juli een belangrijke feestdag – V) en tot volgende woensdag!

Kathryn: Fijne avond iedereen!

Eindtune: Love is all you need – the Beatles 

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/07/02/mother-ashtar-team-leader-bring-healing-celebration-and-updates –

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

FacebookTwitterGoogle+Delen

One comment

  1. Stapsgewijs reiken ZE ons al het nodige werkmateriaal aan dat er nodig is om ons op elk niveau te kunnen
    hernieuwen. Het is bemoedigend en wonderbaarlijk!

    Mijn grootste dank, liefde, respect, vreugde en alles wat van het LICHT is stuur ik in overvloed !!!

    Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.