Verandering op komst

BLOSSOM GOODCHILD
30 mei 2015

meiklokjes3 600x600

BG: Hier zijn we weer! Zo gelukkig als maar kan … wel, veel beter dan ik was, zoveel is zeker. Hallo … Hoe staat het leven daar bij jullie?
FVL: Met alle Liefde en Dankbaarheid voor ALLES DAT IS … heten wij Elk Een welkom.

BG: Het valt niet te ontkennen dat er veel verandering gaande is voor iedereen. Er komt zoveel naar boven en er is echt een gevoel van … wel, er is geen ander woord voor … VERANDERING. Toch neem ik aan dat dit niet DE VERANDERING is waar u het de voorbije jaren over heeft gehad?
FVL: Wij willen u heel graag vertellen … dat DE VERANDERING die VOOR IEDEREEN gaande is … inderdaad het begin is van DE VERANDERING waar wij over spreken. Er is in uw wereld … zowel persoonlijk als op wereldschaal … zo ongelooflijk veel gaande, wat van invloed is op HET GEHEEL. Elke ziel die transformeert … op elk niveau van zichzelf … brengt in zijn WEZEN … meer van DE WAARHEID OVER WIE ZIJ ZIJN … LIEFDE.
Velen zijn zich ervan bewust dat zij LICHTER worden … en toch, zij ervaren dit door juist doorheen het tegenovergestelde te gaan. Maar in HUN WEZEN … roert er zich een KRACHTIG VERMOGEN … een WETEN dat zij nu leren KENNEN. Een begrijpen dat dit enkel het LEVEN is dat doorwerkt in het leven, opdat het zijn verlangens kan vervullen … in alle vormen van zichzelf.

BG: Maar, waartoe leidt dan deze verandering?
FVL: Die brengt u dieper bij uw eigen Waarheid. Dat geldt voor ALLES en IEDEREEN. Deze verandering maakt het mogelijk dat alles wat zo lang niet werd opgemerkt nu tevoorschijn kan komen en dat alles helder wordt.
DIT LAATSTE HELDER WORDEN … DEZE ANALYSE … BEWIJST U DAT DE BELOFTEN DIE VOOR U LIGGEN … DE VERANDERING IN HET SYSTEEM … DE VERANDERING IN UW WERELD … KLAAR IS OM IN HET NIEUWE ZIJN INTREDE TE DOEN.

BG: En wat kunnen we dan precies verwachten?
FVL: Dat u elke verwachting moet loslaten om in Elk Moment te ZIJN … want daardoor … zult u DE VERANDERING ook ECHT merken. Wij kunnen u niet vertellen wat u kunt verwachten … omdat wij dan zouden tussenkomen in de gang van zaken. Als u iets zou verwachten … dan zou u dat voor altijd blijven verwachten … en de teleurstelling VOELEN, wanneer elke dag alleen méér eentonigheid brengt.
Toch willen wij dat u een punt gaat bereiken waarop datgene wat u verlangt … niet verwacht … eentonig wordt.

BG: Eentonigheid vind ik … saai. Maar, hoe komt het dat wij het plotseling hebben over eentonigheid, terwijl we het hadden over verandering? We zijn nog maar pas begonnen en ik ben nu al verward!
FVL: Omdat uw verlangens u … indien vervuld … méér van hetzelfde zullen brengen. Snapt u?

BG: Niet echt, als ik eerlijk ben.
FVL: Deze nieuwe fase … deze hele spannende fase die gaat aanbreken … kan voor u VOELEN alsof u het allemaal al eens heeft meegemaakt … en misschien is dat ook zo.
Misschien heeft u eonen geleden … de Energie voortgebracht die zich nu uit in dit GEVOEL …
Dit GEVOEL dat er VERANDERING op komst is … OMDAT ER VERANDERING MOET KOMEN.
Maar, dit keer … brengt deze HELE BIJZONDERE ERVARING u naar een plek waar u eerder niet naar toe kon.
Dit keer gaat u er doorheen … in plaats van het af te wijzen. U biedt geen weerstand … u laat het ALLEMAAL op zijn plek vallen.
Er doet zich veel oproer en beroering voor, zodat alles kan worden omgezet naar LIEFDE. Hoe méér u zich hiervan bewust bent … des te meer verwezenlijkt u de GOUDEN MOGELIJKHEID die zich aandient om het deze keer … ECHT ‘TE SNAPPEN’.
U bezit nu meer kracht … in u … die heeft u in uzelf gevonden … en hoewel die zich in eerste instantie misschien vermomt als zwakte … brengt hij u BOVEN en UIT de dichtheid waarin u verblijft … en leidt hij u voort naar een uiting van Troost en Vrede en … BEREIDHEID.

BG: U kunt ons dus niet vertellen wat ons te wachten staat? En toch heeft u eerder gezegd dat wij overgaan naar een Nieuwe Wereld waar oorlog, haat en zo meer niet kunnen bestaan. U moet dan toch de basis … de fundering ervan kennen … nietwaar?
FVL: Wij weten dat Door/In/Als/Uit Liefde … U .. U, meest waakzame reizigers … in uzelf de buitengewone ontrafeling van de WAARHEID op gang brengt.
In die WAARHEID ligt datgene waarnaar u op weg bent … deze NIEUWE WERELD … en toch is het dezelfde plek … hetzelfde huis … dezelfde zeeën … dezelfde luchten … en toch … zeggen wij u …
U ZULT DIEGENE ZIJN, DIE ANDERS IS … Dus zullen al deze dingen die hetzelfde zijn … anders lijken vanwege de ingrijpende verandering IN U.
Dit is onvermijdelijk. Dit gaat niet gebeuren voor slechts enkelen … maar voor ALLEN. Het zal natuurlijk afhangen van de frequentie waarin iemand zich bevindt … hoe ingrijpend DE VERANDERING zich zal voordoen. Voor sommigen zal het lijken alsof zij letterlijk een droom zijn binnengewandeld … Voor anderen zal het gewoon VOELEN alsof zij meer ‘thuis’ zijn … Weer anderen kunnen misschien nog wat ‘gewrongen’ zitten tussen de hele lage energieën van uw planeet en toch, tegelijk … de glimp opvangen en de meer toepasselijke … GEVOELENS … die ook voor hen uiteindelijk vertrouwd zullen worden … en hen zullen helpen om het volgende niveau van hun reis te bereiken.

BG: Oké. Het zal dus geleidelijk gaan … zeg maar … dat het elke dag een beetje meer duidelijk wordt? Of wordt het IN EEN KEER een MONUMENTALE uitbarsting?
FVL: U bevindt zich nu, zoals wij hebben gezegd, in de voorbereidingsfasen. Vergelijk het met de astronauten die hun opleiding hebben afgerond … ze zitten vastgegespt in de raket. Achter de schermen let iedereen op dat alles ‘klaar is’ … en de verwachtingen die zo hoog gespannen zijn … roert zich in alle betrokkenen. Wat komt er dan? Het aftellen …
UW AFTELLEN IS BEGONNEN …

BG: Dat is geweldig. Mag ik vragen vanaf waar het terugtellen begint? Want in onze wereld denken we dan aan 10, 9, 8 enz. Terwijl daar bij u geen tijd is, dus misschien telt u wel af vanaf 10 000 000 000 of zo! Ik wil dit eigenlijk gewoon graag kunnen bevatten.
FVL: Dat kunnen wij u natuurlijk niet zeggen … omdat het niet kan worden omgezet in ‘tijd’, vanuit ons standpunt.
Maar wij kunnen wel zeggen dat het aftellen is begonnen.
Is er niet een GEVOEL bij velen van u, dat u er bijna bent? Wij begrijpen dat u dit al vaak GEVOELD heeft … en dat u inmiddels zover bent dat ‘bijna, vlakbij’ voor u VOELT alsof u weer bij het beginpunt bent. Maar, EERLIJK … DIEP BINNEN IN U … bent u als een amoebe die wacht op zijn diploma-uitreiking … en dan is het een kwestie van herkennen wie u bent … en VRIJELIJK opstijgen in het WETEN dat U WIST dat ging komen.
Als u het vanuit ons standpunt kon zien … wat een ONVOORSTELBARE REIS … wat een ONVOORSTELBARE KANS u gaat krijgen.
U, als de Grondtroepen … U, die werd verkozen om deze opdracht te vervullen vanaf de plek waar u nu bent … als mensen … als – zoals wij vaak gezegd hebben … DE STERKSTEN ONDER DE STERKEN … DE DAPPERSTEN ONDER DE DAPPEREN.
Want u heeft méér doorstaan dan doorstaan kon worden.
U heeft méér geleden dan geleden kon worden.
Toch weet u, dat u het gehaald heeft … zoals U wist … zoals WIJ wisten … dat u het zou halen. En NU … zijn we bij het meest spannende deel van HET SPEL.
Het Spel zal niet ophouden … en toch zal het anders worden begrepen. Zijn spelletjes niet leuk?
Bent u er niet VOLLEDIG klaar voor om een LEUK LEVEN TE LEIDEN?
Vanaf vandaag … laat u AL UW GEDACHTEN hoopvol zijn … WETEND .. dat inderdaad ALLES WAAR U OP HEEFT GEWACHT vlakbij aan de horizon is.
Hoezeer zullen de feestelijkheden een erkenning zijn van ALLES WAT U HIER KWAM ZIJN.
Blijf vastberaden, Geliefde Zielen … Uw vastbeslotenheid heeft u tot hier gebracht … u heeft uw gordels om in de raket … helemaal klaar voor … VERTREK!
U zult nieuwe plaatsen ontdekken … plaatsen die u zich nooit had kunnen voorstellen … omdat uw voorstellingsvermogen gevangen zat binnen bepaalde begrenzingen … en toch … eenmaal VRIJ … zal uw magie u van ALLES een beeld toveren … dat uw hele Wezen zal vullen met verbazing.
Misschien is het een beetje moeilijk voor ons om dit ECHT te omschrijven, binnen de beperkingen van uw woorden op Aarde.
U KENT verbazing en bewondering … maar deze omschrijvingen zijn beperkt in vergelijking met DE WAARHEID VAN WAT U ZULT GAAN VOELEN … wanneer u steeds verder reist In/Als/Door/Uit LIEFDE … meer uzelf wordend naarmate de ketenen worden losgemaakt … uw vleugels zich ontvouwen … u vanaf nu een voorproefje krijgt … die u verzekert van uw ‘reispas’ … een eeuwigdurend ticket naar het Universum.
Een Universum dat hier is om u te dienen … om ZICHZELF te uiten door UW schepping VAN ZELF.
Wij kunnen onze opwinding niet bedwingen … want wij hebben uw Energieën gevoeld … die soms zo verslagen en gewond waren … maar toch … stond u weer op!
En snel … zo heel snel, onze Geliefde Familie … zult u gewoon …
WETEN DAT HET ELKE INSPANNING WAARD WAS …
VREUGDE AAN DE WERELD! VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!
VREUGDE IN DE WERELD! VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!
VREUGDE IN U! … VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!
Voel toch hoe spannend … de klok van het aftellen tikt verder …

BG: Wel, dank jullie wel daarvoor … Alles wat u zegt klinkt door in mij. Het VOELT in elk geval zoals u zegt. We zullen dus verder doen met verder doen. Daar zijn we allemaal héél goed in geworden. In het WETEN … door het VOELEN … dat we op het punt staan om dubbel zes te gooien (ik weet zeker dat ik u dat heel wat jaren geleden al geschreven heb … en toch zijn we nog steeds hier.) Er komt altijd weer een nieuwe kans! In Liefde en Licht en met heel veel dank. Het was mij een voorrecht.
FVL: Wij hadden het voorrecht.

BG: O nee, dat was het niet! Laat ons zeggen dat het gelijk is. Nogmaals … Dank u.

Engelstalig bericht:
http://blossomgoodchild.com/

Een kleine herinnering aan de Aanroeping ‘WE ARE THE GAME CHANGERS’. Laat ons verder bouwen aan die energie. Dank u.
https://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA&feature=youtu.be

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.