Welke is uw rol?

BERICHT VOOR LICHTWERKERS – 7 augustus 2015

De meest recente richtlijnen voor Lichtwerkers, van onze vrienden de wezens uit 5D en 6D, die bekend staan als ‘het Collectief’:

Engelstalige versie van dit bericht:
http://carolineoceanaryan.com/2015/08/07/a-message-to-lightworkers-august-7-2015/

Gegroet vrienden! Wij zijn blij met deze kans om vandaag met u te spreken, zeker tijdens deze bekrachtigende en bijzonder gunstige tijd op Aarde, nu u de Leeuwenpoort van 8-8-8 (8 augustus 2015) binnengaat.

Wij weten dat velen de krachtige inwerking van deze energieën nu voelen en zich soms ook afvragen wanneer ze tot rust zullen komen.

Wij willen u zeggen dat – in plaats van de verschuivingen in uw energie te ervaren als grote en krachtige golven die u omverwerpen – het veel nuttiger is om uzelf te zien terwijl u leert om te blijven drijven in grote diepten en deze golven te bevaren, niet door erdoor te worden overweldigd.

Er zijn nu miljarden helpers voor u beschikbaar. Zij staan u bij – in vormen die u al dan niet kunt herkennen – behalve wanneer een oude herinnering u doet terugdenken aan de vele intergalactische rassen en wezens die u in uw ontelbare levens heeft ontmoet.

Dit is de Lichtwezen-aanwezigheid, iemand die u helpt om u uit te strekken naar de volgende grote stap die u wacht. Er zijn daadwerkelijk specifieke wezens wiens taak het is om u te helpen om nu de Hogere Frequenties te bereiken, op een wijze die natuurlijk aanvoelt – hoewel er misschien wat groeipijnen kunnen zijn.

Want u bevindt zich in de voorstadia om Galactische bewoners te worden, op een heel bewuste en naar buiten toe waarneembare manier.

Carolina Oceana Ryan Opabin-Waterpark-06-22-15

Deze goede en mooie wezens zijn hier om u een energetisch handje te helpen bij het in u opnemen van alles wat u nu ontvangt. Misschien zult u zich sommige dagen uitgeput voelen – dat is normaal. Want ondanks de hulp die u krijgt, reageert uw innerlijk ‘elektrisch systeem’ – dat is uw ontwikkelende Lichtlichaam, uw hersenen en uw zenuwstelsel – toch op deze frequenties, die veel hoger zijn dan u tot nog toe moest opnemen.

Misschien vraagt u zich af en toe af of dit wel gezond is, en of het wel mogelijk is om deze intense nieuwe niveaus van Licht binnen te laten die nu in de planeet stromen, die zich in de komende week gaan aandienen en in de eerstvolgende drie tot vier maanden nog zullen toenemen in kracht.

Wij verzekeren u dat – met enige aanpassing en samensmelting – u inderdaad in staat zult zijn om deze energieën te verdragen en er mettertijd ook van te genieten.

Niet alleen zullen zij uw hele lichaam verjongen en healen, ze zullen ook uw gedachten en innerlijke energieën van emotie en innerlijk bewustzijn blijven verhogen, tot een niveau dat ver boven 3D ligt. Het spreekt vanzelf dat u nu het gevoel heeft alsof u tot twee werelden behoort, want in deze tijd van overgang is dat ook zo. Maar dat is niet ongebruikelijk voor een multidimensionaal wezen!

U reist nu al naar andere dimensies tijdens uw slaap – dat doet u al sinds u hier geboren bent – en u ontvangt dan ook bezoek van wezens in Hogere Dimensies (en doorheen de dag, hoewel u zich niet bewust bent van wat er zich afspeelt op een trilling, die nu nog te hoog is om met uw fysieke ogen waar te nemen).

Begrijp dat deze 3D-bestaansvorm – waar u vrijwillig nog één laatste, glorieuze keer in bent teruggekeerd – nooit uw echte staat van ‘zijn’ is geweest.

Luchtschip

In uw ware vorm zijn velen van u zuivere en prachtige Lichtenergieën, sommige daarvan lijken op geometrische structuren, anderen zijn flakkerende vlammen of bollen van Licht en kleur.

Anderen voelen zich het prettigst in het lichaam van de inheemse volkeren van uw thuisplaneet. Sommigen worden de Vogelmensen of de Gevleugelden genoemd, anderen zijn Paschats, paardenmensen of zeewezens. Weer anderen zien eruit als mensen (zoals u het zou noemen), maar zijn groen of blauw of een andere kleur – soms zijn ze veel kleiner of juist veel groter dan u gewend bent.

Er zijn veel te veel rassen om op te noemen en toch willen wij u aanmoedigen om open te staan om over de verschillende rassen, werelden en sterrenstelsels (en niversa) te leren. Want in deze tijd waarin de officiële Onthulling aangaande de Galactische aanwezigheid nu volledig verzekerd is, bent u degenen die hulp zullen bieden aan hen die onzeker en wantrouwig zijn aangaande deze nieuwe volkeren die zich nu tonen, en die schijnbaar al vele duizenden jaren op onze planeet wonen of haar bezocht hebben.

Velen van u hebben deze aanwezigheid al heel lang gevoeld.

U heeft mentale beelden of dromen gehad, waarin u begreep dat u bezocht, geobserveerd en op één of andere manier gecontacteerd werd door wezens uit andere werelden. Sommigen van u waren hierdoor geboeid, anderen bezorgd of angstig en weer anderen voelden zich daar volkomen vertrouwd mee.

witte wolf 600x600De tijd is gekomen om te begrijpen dat het behoort tot een deel van uw taak, als drager van het Licht in deze nooit eerder geziene tijd, om zoveel mogelijk te leren over en vertrouwd te raken met de volkeren voorbij uw grenzen. U kunt uzelf beschouwen als de vertalers of de omzetters van energieën en ideeën, of als ambassadeurs, architecten van de Nieuwe Aarde, instructeurs van talen en symbolen, of één van de vele andere rollen die Lichtwerkers dezer dagen op zich nemen.

‘Hoe kan ik weten wat mijn rol is?’ vraag u zich misschien af – en dat is begrijpelijk.

Het is een deel van uw opdracht hier om te ontdekken wat uw ware identiteit is en welke rol u vrijwillig op u heeft genomen – en om anderen om u heen aan te moedigen om hetzelfde te doen.

Meditatie, waarin u dagelijks spreekt met uw gidsen, uw Hoger Zelf en de Engelbewaarders, is een belangrijk onderdeel – niet alleen van uw Ascentie maar ook van de vervulling van uw rol in de buitenwereld, welke u op u nam voordat u hier incarneerde.

U bent helemaal klaar voor de taak van vragen – heel vaak vragen – ‘wat moet ik hier dan doen? Waar is mijn groep van ondersteunende mede-Lichtwerkers en hoe kan ik hen bereiken? Wat is mijn ware identiteit en wat is mijn opdracht?’

Vraag en blijf vragen, eis vooral ook heldere antwoorden, want zij zullen hun weg naar u vinden, ongeacht of u al dan niet heldere woorden of beelden ontvangt tijdens uw meditatie.

De meditatie is nodig om als het ware een landingsveld vrij te maken, waarop de antwoorden kunnen worden uitgenodigd om door te komen. Wend u gedurende de dag mentaal tot uw gidsen en Engelen en vraag hen welke rol u heeft gekregen op deze Nieuwe Aarde.

Want er kan niet meer gewacht worden: het is hier.

Er zal ook niets verloren gaan, ook al zullen de vormen van 3D – waaronder een aantal fysieke verschijningsvormen van geliefde dingen – wegvallen. Zoals het staat in de Kronieken van Narnia: ‘Per toeval’ bestaat niet bij Aslan. Hij is een grote Leeuw – een Schepper, net als ieder van u.

leeuw

Net als de zeer geliefde Cecil, die onlangs het leven liet in Zimbabwe. Zijn overgaan was niet slecht getimed. Hij is teruggekeerd naar zijn clan in de Hogere Rijken, waar zijn taak verhoogd is tot het uitstromen van nog grotere energieën in de Leeuwenpoort.

Die energieën zijn er om iedereen te helpen die in deze tijd vooruit wil komen en ze zullen helpen bij het scheppen van vele nieuwe vormen op 5D-niveau. Zij zorgen er ook voor dat zelfs de blokkades oplossen en ontmanteld worden, welke zo lang de Aarde hebben weerhouden van de Ascentie waar Zij zo naar verlangde.

En dus – gaan we nu doorheen de deur van de kledingkast*!
Het avontuur is nog maar pas begonnen.

*In De Kronieken van Narnia komen de kinderen voor het eerst de wereld van Narnia binnen door de achterkant van een oude kledingkast.

Copyright 2015, Caroline Oceana Ryan
Als u dit overneemt, behoudt dan alstublieft de integriteit van deze informatie door deze precies zo over te nemen als zij hier gegeven is en door de link naar de oorspronkelijke tekst te plaatsen. Dank u.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+ Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.