U bent Ontwerpers

BERICHT VOOR LICHTWERKERS – 23 oktober 2015

De meest recente leidraad voor Lichtwerkers, van onze vrienden: de 5D en 6D-wezens die bekend staan als het Collectief.

Engelstalig bericht:
http://carolineoceanaryan.com/2015/10/23/a-message-to-lightworkers-october-23-2015/

Gegroet, vrienden! Wij zijn weer blij met deze kans om vandaag met u te spreken.

Er verandert zoveel in uw wereld, dat het moeilijk of zelfs onmogelijk is om alles op een rij te zetten en te bespreken. Want de veranderingen vinden nu zo snel plaats en in zulk een ingrijpende mate, dat uw geest het nog nauwelijks kan bevatten. Alles waar u van buitenaf geen informatie over krijgt, neemt u in elk geval wel binnen in u waar, u neemt de energieën op van niet enkel het krachtige Licht en de intelligentie die nu de planeet overstromen, maar ook van de veranderingen die er achter de schermen plaatsvinden.

Het wordt steeds méér onmogelijk voor uw intuïtie of hart-geest om niet te ontwaken tot wat er gaande is.

Want de technologieën die gedurende millennia werden toegepast door de duisteren – om een sluier te leggen op het menselijk bewustzijn en de algemene waarneming – nemen snel af en worden ontmanteld. Dat komt niet alleen door ons, hoewel de Engelenrijken nu in staat zijn – met de huidige energieën en astrologische gebeurtenissen – om de trilling te verhogen van hun liefdevolle zorg voor uw planeet en alles op Haar. Dit alleen al helpt bij het oplossen en ontmantelen van de oude structuren, maar dat is niet het hele verhaal.

Want elke keer wanneer u mediteert of u nog beter afstemt op uw Hoger Zelf, elke keer wanneer u een online-petitie tekent die vraagt om een eerlijke en meedogende behandeling van de Aarde en Haar wezens – waarbij u, zoals een fijne Lichtwerker voorstelde ‘Zet NESARA Nu in werking!’ zou kunnen invullen onder ‘opmerkingen’- elke keer wanneer u dankbaar bent voor alles wat u heeft en uw trilling verheft tot een Hoger Niveau … maakt u de greep losser die 3D zo lang op u heeft gehad.

Wij zouden zeggen dat één van de beste en mooiste (en leukste!) dingen die u nu maar kunt doen, het overwegen is dat u nu in 5D leeft.

Want waarom zou u wachten tot één of andere ‘autoriteit’ of deskundige u vertelt dat alles goed is, dat u zich in 5D bevindt en dat u nu de vrede, overvloed, gratis energie, vrije uiting, gezondheid en welzijn zult kennen, waarvan u heeft gedroomd voor uzelf en alles op Aarde?

23 oktober 2015 - 3 trap
Waarom zou u een aankondiging nodig hebben om u te vertellen wat uw hart u al zo duidelijk meldt … in uw dromen, uw innerlijk aanvoelen en visioenen en uw nachtelijke, etherische reizen naar uw zielengroep en uw Galactische vrienden?

Waarom wachten tot een president of iemand anders verkondigt ‘Wij zijn niet alleen’ – hoewel dat een prachtige en waardevolle visie is – wanneer uw eigen aanvoelen als Schepper u vertelt dat alles sneller verandert dan uw logische brein ooit kan volgen?

Want naarmate u als Aardebewoners dichter bij uw Galactisch burgerschap komt en overgaat naar die plek waar u zult worden opgenomen in de Intergalactische Confederatie van Werelden, zult u dingen vanzelfsprekend gaan vinden die u nu nog als vreemd beschouwt.

U zult geen ‘officiële’ bevestiging nodig hebben dat er mensen wonen binnen in Mars (of binnen in de zon of andere planeten).

U zult geen ‘officiële’ aankondiging nodig hebben die het bestaan uitlegt van een schaduwregering, een geheim ruimteprogramma of de onderlinge verbanden tussen georganiseerde religie, grote bedrijven, multimiljardairs en de regeringen die zij zo lang geleid hebben.

U zult zijn samengegaan met dat Hogere Aspect van uzelf en alle anderen op uw trillingsniveau of -frequentie, en u zult – net zoals u nu al doet – de waarheid van elk van die gevallen in u hebben opgenomen.

23 oktober 2015 - 1

Begrijp, dat op deze Nieuwe Aarde die u nu aan hoog tempo opbouwt, er niets verborgen zal blijven.

Wat u naar elkaar denkt zal duidelijk worden gehoord en uw intenties zullen helder worden gelezen en begrepen, zonder tussenkomst van sociale opleiding, logische redeneringen of andere verkeerde verwachtingen.

In deze Nieuwe plek zult u elkaar kennen aan elkaars trilling, net zoals u uw voedsel zult uitkiezen op basis van zijn trilling (datgene wat niet geschapen wordt door een plasmagenerator) … net zoals u uw vrienden zult uitkiezen, uw plek van bijdrage aan de gemeenschap (voorheen ook bekend als ‘uw werkplek’), de plaatsen waar u gaat mediteren en de Natuur gaat verkennen en de plekken waar u wilt samenkomen met anderen.

Er zullen geen verborgen frequenties zijn, behalve datgene wat veel hoger ligt dan wat u op dat ogenblik kunt bevatten – en toch, naarmate u verder ascendeert zult u ook dat te zijner tijd gaan begrijpen.

23 oktober 2015 - 2 olifantjes
Door het aan de wereld voorstellen van zijn gratis energie-apparaten doet Dr. Keshe veel méér dan het vinden van een manier om energie, voedsel, water en zelfs vrede aan de Aarde te brengen.

Hij brengt het besef dat elektromagnetische frequenties niet enkel gebruikt kunnen worden om energie uit te halen.

Ze zijn de methode waarmee alles Geschapen wordt – en alles Geweten is.

In toenemende mate – naarmate u hoger klimt op deze prachtige opwaartse weg naar het herinneren van wie u bent en waarom u hierheen kwam, zult u met hem niet alleen het gebruik ervan gaan begrijpen, maar ook de betekenis, de werking van ‘gratis energie’ en alles wat daarbij komt kijken.

Daarom worden zovelen er nu toe aangetrokken om op bepaalde plekken op Aarde te gaan wonen, om plots hun woonplaats of hun baan op te geven, één of meerdere vroegere relaties te verbreken, oude voorwerpen los te laten die hen ooit dierbaar waren en een betekenis hadden.

Dat is waarom zovelen worden aangetrokken tot kristallen en andere geschenken van het stenen- en mineralenrijk – omdat deze de intelligenties meedragen die u steeds meer in u gaat opnemen, gaat begrijpen en op afgestemd raakt.

En dus zeggen wij, in plaats van te ‘wachten’ – dit heeft u ons al eerder horen zeggen – wéét en voel dat u er bent, in de zin van dat deze Nieuwe Aarde Zichzelf bouwt en schept op manieren waarvan u zich, als u dat wilt, volledig bewust kunt worden zonder dat iemand u hierover moet ‘informeren’.

Want dit keer bent u niet de ontvangers en de bouwers van andermans plannen, maar bent u zèlf de ontwerpers, de bouwers, de bedenkers en het Licht dat alle nieuwe scheppingen informeert.

23 oktober 2015_Thunderbird_cropcircle 1a

U bestuurt dit prachtige ruimteschip terwijl zij door de ruimte dendert.
Nu reiken wij u onze hand en met vreugde zien wij hoe u zich uitrekt om die te grijpen en hoe u blijft opstijgen, uw plaats tussen ons inneemt en u verheugt over alles wat u al bent en nog gaat worden.

Namaste! Wij zijn bij u – en onze aanwezigheid wordt u steeds duidelijker.

Copyright 2015, Caroline Oceana Ryan

Als u deze tekst ergens wil plaatsen, behoud dan alstublieft de integriteit van deze informatie door deze precies zo over te nemen als u haar hier vindt en de link naar het oorspronkelijke bericht erbij te plaatsen. Dank u.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.