BTR: Kiezen voor het Licht

BTR-uitzending: Bericht van AE Michael
14 januari 2016

golden light
Uittreksel uit het boek ‘Who Needs Light?’ van Dr. Kathryn E. May.
‘Choosing Light’ – blz. 163

KIEZEN VOOR HET LICHT

Observeer rustig – met het beeld van uw eigen Pad dat zich uitstrekt voor u, en u die dit Pad bewandelt – de gebeurtenissen en de mensen die u tegenkomt. Zie uzelf evolueren, leren en u verheugen. Adem diep naar het centrum van uw brein terwijl u uw volwassen intelligentie en kracht viert, en ga verder met het oefenen van het u verankeren in uw eigen lichaamziel en in de Aarde.

Terwijl u de Paden in uw brein voelt ontwaken en nieuwe kanalen gevormd worden, wees dan niet bevreesd indien u even wat hoofdpijn voelt of duizelig bent. Dit is een goed teken dat u zich aan het loskoppelen bent van oude concepten en vooroordelen, en u in de plaats daarvan een nieuw systeem krijgt dat gelijkheid, creativiteit en onvoorwaardelijke waarden omarmt – de uwe en dat van ieder levend wezen op de Planeet. Visualiseer uzelf badend in het Licht van Spirit, overgoten door het gevoel van onvoorwaardelijke Liefde die neerstroomt over uw hoofd, in uw brein, en doorheen uw hele systeem. Plaats uw hand op de achterkant van uw hoofd terwijl u het healende Licht absorbeert. Voel de diepte van uw brein, en plaats uzelf net boven en achter het centrum, als de kapitein van uw eigen lichaam-schip.

Erken – terwijl u het Licht inademt – de kostbare verbinding die u heeft met uw huidige-dag zelf, en met het lichaam dat u gegeven werd om deze reis te ervaren. Veilig en zachtjesaan – omringd door Licht – omwikkelt u uzelf in de liefdevolle hart-energie die u uitstraalt. Het golft rond u als een beschermende mantel en straalt naar buiten om anderen te verwarmen en gerust te stellen. U bent veilig. U gaat verder, binnen in uw eigen hart. In deze opstelling ‘geeft u niet van uzelf’. U kunt van uw energie geven, van uw tijd, uw genegenheid, zelfs uw geld, maar u kunt niet van uzelf geven, want niemand anders kan het gebruiken. Zij hebben hun eigen energie. Respecteer en koester die afgescheidenheid; de basis van ieders vrije wil. Sta tegelijkertijd het bewustzijn van onze volmaakte, onderlinge verbondenheid toe. Ieder van ons – elk wezen en plant en steen – is deel van een groter geheel. Uw leven leven ter ere van de Eenheid staat u toe om u nooit alleen te voelen, omdat u dat nooit bent.

Engelstalige audio-uitzending:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2016/01/14/crossing-the-rainbow-bridge-ashtar-sananda-and-serapis-bey

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

FacebookTwitterGoogle+Delen

One comment

 1. Hallo Dreamteam,

  Wat een voortreffelijk idee om dit soort van “aanreikingen” op deze wijze
  toch toegankelijk te maken voor degenen die niet de BTR-uitzendingen
  kunnen (maar eigenlijk wel willen!) volgen!
  Heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeel dank,
  in Love,
  Cecilia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.