Wedergeboorte in het fysieke

Wedergeboorte in het fysieke

ML 2016 02 09
Niet alle zielen zullen ervoor kiezen om met ons mee te Ascenderen in deze opwindende tijden van Upgrades. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit hun Vrije keuze is en dat u daarom niet minder van hen houdt – u houdt juist méér van hen.

Zodra zij ervoor kiezen om de Processen welke plaatsvinden te begrijpen, dan zullen zij ontwaken op het Goddelijk tijdstip dat zij er klaar voor zijn. Als zij ervoor kiezen om in de gedachtegang van het Dualisme te blijven, dan betekent dat enkel dat hun Ziel nog méér wil ervaren om hen te helpen tot het besef te komen dat alles Liefde is – wat hun brein hen verder ook vertelt.

Ook zal niet iedereen de prachtige Wereld willen begrijpen die wij als Eén Goddelijke Familie scheppen, maar zij zullen Ascenderen als zij er klaar voor zijn.

Wij kiezen ervoor om te Ascenderen in deze fysieke lichamen. Om méér te worden dan enkel dit fysieke voertuig, om in de fysieke wereld te leven en dan uit te stijgen boven begrippen zoals Afscheiding – dat is waarlijk een Zegen om te aanschouwen. Wedergeboorte in het Fysieke.

– Mary Long/fb – 9 februari 2016

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.