NAN 55: Wakker worden!

Zoals gepubliceerd in NAN 55:

Wakker worden – een oproep tot ontwaken van St. Germain
door Saint Germain, via Nancy Tate

NAN 55 Nancy Tate - St Germain 600x60021 februari 2016

Het is nu tijd, Geliefden, om in uw kracht te treden en te helpen om datgene naar voren te brengen wat u ziet als de Waarheid en hoe u de ommekeer in uw eigen leven kunt gaan maken.

Er is een heel belangrijk bericht voor de wereld op komst. Het heeft te maken met het complot dat al zo lang over de hele wereld – en met name in de Verenigde Staten van Amerika – heeft plaatsgevonden. Op het internetnieuws is er vandaag al een voorproefje van de situatie te vinden, en naarmate het verder gaat zal er een nieuw idee van interpretatie ontstaan die de duur zal regelen van hoe lang het op de achtergrond zal blijven.

Terwijl ik haar (Nancy – V) het nieuws vertel, zie ik dat achter mij de vooruitgang wéér een andere wending heeft genomen. Dit zegt me, dat zodra het nieuws echt naar voren komt het niet alleen zichzelf zal veranderen, maar ook zal regelen overeenkomstig de energie die het uitdraagt. Het zal de intentie vertolken van de mensen die in contact zijn met het nieuws waarover ik spreek. In dat geval is het raadzaam om het verhaal zoveel mogelijk te verspreiden, om de veranderingen te zien plaatsvinden die de Waarheid vertellen.

Dit zal de koers veranderen van wat er wordt uitgezonden en van wat er naar voren moet komen om méér mensen de essentie van de Waarheid te brengen en dat het idee zal uitdragen dat in staat zal zijn om alles ten goede te veranderen. Als ik spreek over ‘ten goede’ dan verwijs ik naar wat er zal uitgaan naar het publiek. Dit zal de mensen op de achtergrond in staat stellen om naar voren te treden en de nodige, krachtige stappen te ondernemen die zij nodig achten voor het doorvoeren van de veranderingen die moeten plaatsvinden, opdat de wereld een vrije samenleving kan worden voor al het leven dat aanwezig is op de Planeet.

In deze tijd is het van het grootste belang om de veranderingen te zien en om de gevoelens toe te laten die naar boven komen, om er vervolgens doorhéén te wandelen, naar de vrijheid die deze daden en gevoelens zullen brengen. Het is een kwestie van de Waarheid te steunen en geen energie te geven aan alles wat manipulatief is en wat ervoor heeft gezorgd dat zovele mensen zijn gaan geloven in wat niet de Waarheid is – maar wat wel als dusdanig werd geprojecteerd. Dat verandert terwijl ik dit uitspreek. Nu de Waarheid naar voren treedt, zullen de mensen haar onweerlegbaar gaan herkennen als datgene waardoor zij in hun kracht kunnen treden. Dan zal de wereld veranderen en in staat zijn om alles te scheppen wat voor al het leven op Aarde was voorbestemd.

Neem de tijd, mijn geliefden, om te vertrouwen op wat uw innerlijk zelf u vertelt. Vertrouw uw gevoelens die u laten weten dat door uw vredige gevoelens van Liefde die u projecteert naar de hele wereld, u de Waarheid zult uitdragen over wat zovele mensen tot slaaf heeft gemaakt van de leugens die hen zo lang hebben omringd.

Het is nu tijd, geliefden, om in uw kracht te treden en te helpen bij het naar voren brengen van wat u beschouwt als de Waarheid, en hoe u een begin kunt maken met de ommekeer in uw eigen leven. Dit zal doorklinken en de wereld helpen veranderen. Het zal de Vrijheid tot stand brengen die u zal bekrachtigen, om in alles wat u doet te tonen waar u toe in staat bent.

Ik maak nu plaats voor u, zodat u zich naar binnen kunt keren en uw eigen innerlijke stem kunt horen die u zal leiden naar de woorden en daden die zullen uitgaan in de wereld … in een blijvende staat van vrede, vreugde en Liefde. Doe zo voort, want u kunt de wereld veranderen op zoveel manieren! Wij zijn 100% bij u, want wij zijn allen Eén.

Dank u heel hartelijk, lieve St. Germain,
Veel liefs, Nancy Tate

Meer van Nancy Tate: HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.